Седмокласници 2022/2023 - Тема 1

• 56 874
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
За шарка е препоръчителна. Плюс знаете ли дали трябва да се вземат здравни карти? Казаха за тази год. че ще се получава служебно инф.? Или съм се заблудила. За ДГ не ми казаха да нося, а питах. Ако трябва да питам за батковците ЛЛ
На седмокласника миналата год сложихме всички ваксини. Но на баткото на 18 мисля ДТК нямаше когато и да питах и така си остана, би трябвало да е последната

# 496
  • ВАРНА
От началото на пети клас сме имали две РС - една онлайн при приема и една преди старта на пети клас. Ни родители познавам, ни учители. Комуникацията ни във вайбър с родителите от класа е стегната и бързо постигаме съгласие по дадени въпроси. Мога и без РС да оцелея Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 10:34 от прасунчо

# 497
janakrasi, на мен и за двете деца ми искаха здравни карти, седми и трети клас са.

# 498
  • Някъде там...
Картон с "профилактичен преглед" мисля да си подготвя като всяка година. Слагам го в кавички, защото обикновено съм си написала мерки и теглилки, пуснала съм кръв, глюкоза и урина в някоя лаборатория, а там им турят по една слушалка и готово. Даже по-миналата година баща им отиде само с картоните, без децата... Миналата година им сложихме ваксините по това време, с разлика 1 месец. По това време е пълно с ясленчета и градински деца и е някакъв ад пред кабинетите.
Дъщеря ми беше на 2 дълги лагера и едно голямо състезание лятото, никой никъде не се разболя от ковид. А на Белмекен са толкова хора и постоянно текучество, българи, чужденци... Никакви мерки не е имало. А предните години пускаха само с пср тест.

# 499
На нас ни искат здравен картон, заведох я на преглед за пръв път от 3 години. Иначе покрай тези пандемии и ние ходехме с листче с мерките и само оправяха картона. Ученическа карта обаче за първа година не ни искат, бях много изненадана. Мислех си, че това е един вид документ за самоличност за децата, все пак още нямат лични карти.

# 500
  • Някъде там...
Ха, вярно ли без ученическа ЛК?!  Не ми се вярва. Градски транспорт примерно я изисква за да издаде ученическа карта с отстъпка.
Купих си и такива, ще ги пратя с тях на 1ия учебен ден.

# 501
janakrasi, на мен и за двете деца ми искаха здравни карти, седми и трети клас са.
Здравно-профилактична карта или здравна карта изискват?

# 502
В нашия малък град няма градски транспорт, но все пак много се учудих как без лична карта. Даже преди да го каже класната на родителската среща търсих да купувам, но в книжарниците още нямаше от новите.

# 503
Здравно-профилактична карта или здравна карта изискват?
Не знаех, че са две различни, това с мерките.

# 504
Лична карта ни искат по олимпиадите и в градския транспорт.

# 505
  • ВАРНА
С уч.карта не се ли явяват и на нво-тата?

# 506
Може с лична карта, паспорт или ученическа карта. Синът ми ще е навършил 14 г. и ще има лична карта.

# 507
Извинете, ученическа карта: -(

# 508
Ученическата лична карта е задължителна. Моят ще е навършил току- що 13 и с нея ще ходи на НВО.

# 509
Ами ще питам класната тогава може ли да ни издадат по желание, след като изрично каза, че училището не изисква
 Тя за НВО няма да има лична карта, има международен паспорт, но не знам с него дали ще може да се яви. Даже още тази вечер ще пиша в групата на класа.

Общи условия

Активация на акаунт