Парфюмни размисли и страсти - 274 юли 2022 г.

• 55 413
  • 586
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря,така и ще направя!

# 331
Лаликът не става за мен въобще. Бизанс харесвам много, но без запаски.

# 332
Щом е спрян Бизанс мисля да и взема на моята приятелка едно голямо шише и ще го пазя за Коледа, живи и здрави.

Лалик имат много красиви шишенца, но до сега не съм харесала техен парфюм.

допълвам: Byzance го има във всички онлайн магазини, дали наистина е спрян?

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 08:44 от Al Georgieva

# 333
Nishane Hundred silent ways или Ani e по-сладък?

# 334
И двата са много сладки.

# 335
Nishane Ambra Calabria или Sultan vetiver е по-дамски аромат ? И кой е по- Не сладък ?

# 336
  • София
Ambra Calabria е по-дамски, Sultan vetiver не е сладък.

# 337
Nishane Hundred silent ways или Ani e по-сладък?
Hundred silent ways. Ani е супер ванилия с една мнооого остра специфична нотка

# 338
Поръчах Ani, пък ако не ми допадне ще отиде в размените.... Исках и Ambra Calabria, но бързичко се изчерпа...А колко щеше да е хубаво и Hacivat да беше наличен...

# 339
Здравейте, някой познава ли тези аромати: Amos Parfum https://amosparfum.com/
Преди време ги коментирахме в една от фейсбук групите. Днес едно момиче ми сподели впечатления, очарована беше от Amor Psyche. Аз съм хвърлила око на Aissa и дано имам късмет да хвана бройка, че за този месец съм надхвърлила бюджет...
освен чудене и въпроси във фб група, няма никаква информация за тях, само в последствие едно впечатление за един от парфюмите, явно никой не ги познава.

# 340
Поръчах Ani, пък ако не ми допадне ще отиде в размените.... Исках и Ambra Calabria, но бързичко се изчерпа...А колко щеше да е хубаво и Hacivat да беше наличен...
В размените има една Simple Smile

# 341
  • Бургас
Момичета, моля кажете ми, има ли на пазара фейк на jo malone ?  Да рискувам ли? /не е от официален магазин/.

# 342
Отчитам се за philtre на Шалимар.в съзнателния си живот не съм тествала Шалимар, но съм 100 % сигурна, че някой в семейството го е имал. Когато пробвах Филтре не мога да се отърва от чувството, че нещо му липсва, нещо не е точно. Прилича ми на ароматът, който помня, но с одеколонска нотка, която е малко повече от това, което искам, а я няма тежката база, която я балансира. Дори ми се струва, че лимонът не е правилния цитрус.... След първоначалния леко бръснарски и много свежи лимон с Лавандула, започва чудна осъвременена Герленска ванилия. На хартия трябва да ми хареса, но явно оригиналът някога ми се е запечата в съзнанието и не мога да се отърся.... Terra mia на Carthusia също се оказа не за мен, бяхте прави-хубав аромат, но не за носене, надявам се нотино да  ми приемат връщането. Чакам тубероза и Шалимар Едп, да видим как ще е Simple Smile

# 343
Не ги вземай и тях, особено Шалимар ЕДП.

# 344
Не ги вземай и тях, особено Шалимар ЕДП.
Не знам, след Нахема ми се струва, че нищо не може да ме събори

Общи условия

Активация на акаунт