Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 76 474
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 210
Значи, Фил, цял ден сънувам мекици. Това, че писа ми беше знак от съдбата да действам. 😂 И баницата я мисля, но нямам кори, а мързелът ми е прекалено силен да се хвана да правя дърпани.
Във фурната съм метнала един врат и гледам рецепти за толумбички. Днес ще се грухти, видяло се е.

# 211
  • София
Аз пък си купих жълти тит-тит-тит и сега трябва да мисля на какво да ги готвя. А много ме мързи, ама влезнахме в Кауфланд и да не съм капо.

# 212

Днес не готвя,честваме седем години от първата среща,целувка и т.н.😁

# 213
  • София
А, Бобчи, сакън. Ще взема да съгреша довечера, но няма да пРЪжа.

Честита ви годишнина, да илядите заедно и т.н.то да е все като в началото! Cupid

# 214
Бъръльо,на палачинки ги направи по рецепта на Супичка .

# 215
  • София
Ся ще видя каква е тая рецепта. Yum Аз за някаква запеканка мислех. Имам и чудна студена манджа с тит-тит, с анасон, лимон и люто,но не знам дали ми се яде в момента точно такова.

# 216
Аз съм решила да пробвам рулото от тит-тит-тит, ма още не са станали /слава Богу/...

ПъСъ: Харесва ми новото им партизанско име Smile

Малката си уговаря среща в парка с приятелки. Аз пък съм мариновала едно свинско месце и планирам да го напъхам после в гювеч, с лук. Дали ше стане хубаво само с лук? и половин бира отгоре му де...

# 217
Идеално става само с лук, Мързи. Честичко така правя. Лукът под месцето да поеме соковете, оххххх...
А рулото от тит-тит-тит е един път. В последните 2 седмици съм го правила сигурно 5 пъти. Хич не обичам иначе тоз зеленчук.
Хапнах аз 2 мекичета и край, място за повече храна в стомаха не остана. Тъжно.

# 218
  • Пловдив
Може ли да съм такваз патка и да запиша, че часа за подстриг ми е в 17,30 и да звъня на момчето, па то било в 18,30 Head Band  Добре, че идва...

Мързи, ще стане и още как, ама в тия градуси фурна йок....нищо, че климатика бачка.

# 219
Палачинки,пица,руло харесваме и ние.Обаче МУ ги искал на грил тиганя,с крема сирене и подправки и всяко тит-тит на рулце.Ама утре ще е,ся ще ходи на работа той.

# 220
  • Пловдив
Абе, дей Кармелота?

# 221
Мързи, ще стане и още как!
Пп. Нямам вечеря.... 😎🐷

Значи, като го хвана МУ, ще го направя на не знам какво. Звъни на пожар, прибирай се от работа, пратил съм майстор, да ти смени крушката на фара. Изстрелвам се бързо към вкъщи и.... Майсторът ми звъни, чакал  пред офиса, чакал и мунчо да му се обади къде съм....
Няма да се ядосвам, нали свети пустия фар.

Скрит текст:
Пп. Вчера ме нападна куче каракачанка. Минах метър буквално. Уж не се уплаших, ма не съм на център.

# 222
  • София
Сиросче, важно че си оттрвала без досег.

# 223
  • USA
Докато се светна що е то "тит-тит-тит" бая се чудих, добре че разяснихте.
Сиросче, отървала си се Hug
Бобчи, честита годишнина, трябва да се празнува Revolving Hearts
Искам банички с масло, и мекици искам, ама ме мързи.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 01:41 от SkyBlue

# 224
Печена царевица! Милост!

Общи условия

Активация на акаунт