Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 76 481
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Уиш, а да видиш хубаво ли е да дразниш другите с идеи за плюскане.

# 226
  • Пловдив
Сиросче, пу-пу! Добре, че е било на косъм...

Скайче, честит ви празник! И аз тъй обичам да празнувам Simple Smile само да имах къща с двор Innocent

Начи...сипАх си просеко. Силно казано е, че съм подстригана Rolling Eyes  поне измита и на вълни Grin  Имах надежда за нов коафьор, ма на...не би.
Тийновете изчезнаха, ся ние мерим диваните Simple Smile

# 227
Благоверниот рече, че искал и гъби в свинското... аз пък намерих два престарели моркова, та ръгнах и тяхх... и понеже чичо Гугъл казва, че свинсктото се запечатвало на тиган, и аз напрайх същото... удавих после бъркоча с две чаши бира и седнах... дано се яде.

Сирос, това е кошмар.  Представа нямам кое е правилното поведение в такъв случай, а тези случаи са доста чтести.

# 228
То ми се размина, ама МУ недоволен. Язък, за малко да се отърве. Grinning
Що споменаваш диван, м? Голям дерт е. Малко мястото, две претенции от мъжки род, да не скрия прозорците, че са до пода, па дамаската... омммм Head Band
Мързи, не знам,  има ли правилно поведение. То за секунди става.кога да го мислиш? Късмет.

# 229
Точно късмет си е, Сирос. Преди 3-4 години ме нападнаха две кучета на булеварда до мол Бъллгария. Пълно беше с хора, но никой не реагира. Инстинктивно грабнах дамската си чанта като оръжие, замахнах и се метнах в атака срещу тях. Не знам как съм изглеждала, но се изплашиха и избягаха. А на мен колко дълго ми трепериха гащите да не казвам. Но имах ясното съзнание, че а съм побягнала, а са се метнали върху мен.

# 230
  • France
Скай, хвърли насам един кочан Yum

Днес нищо не съм свършила. Ни-що. А съм уморена, само искам да стане време за лягане.
Всъщност свърших - минах през Cultura и оставих 34е за книжки, после в парка "осинових" още две от кутиите за общо ползване. Ей, не се научих! Купувам си сандали от 24e (намалени от 80, такава оферта отказва ли се?) и хартия за 34. Няма да стане от мене кифла, ня-ма Tired Face

# 231
Фил,кои са книгите?
Тая седмица много тежки книги четох ,"Силата на кучето" почнах днес и някаква руска комедия имам.В петък ще видя какво ще взема,имам нужда от нещо ведро,но не любовно .

# 232
За мен вече стана време за лягане. Чакам да се освободи банята и съм дим да ме няма към спалнята. Толкова ми е уморено.

Любим автор за разтоварване ми е Джералд Даръл. Няма да ми омръзне никога. Особено Моето семейство и други животни.

# 233
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Като се прибрах, зад блока копаеха, тъкмо си тръгваше багера, но имаше вода, пу пу.

# 234
Кло, обожавам Джерълд Даръл. Препрочитала съм го сигурно 91732971 пъти. Него, Чудомир и още няколко други любими автори си ги препрочитам всяка година.

# 235
  • France
Лека литература. И една историческа. Само не виждам кога ще ги чета. Имам 2 недовършени, които ме чакат. Confused

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 11:31 от Philomena

# 236
О, Чудомир 😃
Но голямата не поиска и да отвори Даръл.

Ами тъй ще е, ще стават инженери, програмисти, а като попитам, колко струва едната щипка, щом петдесет броя са десет лева (в Лидъл в момента) 🙄 ми се отговаря две стотинки щипката. До тук съм. На ум се смяташе по мое време. Каквато математиката, такова и четенето.

# 237
И моите, Кло, нито Чудомир, нито Даръл оцениха. Живи и здрави.

# 238
Точно, Уиш. Моята си чете (и гледа) корейските анимета. Това ѝ харесва.

# 239
Ясно, от една порода са. Макар че има и някой много добри анимета. The Promised Neverland ми е любимо.

Общи условия

Активация на акаунт