Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 76 491
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 240
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тук съм. жива съм. Simple Smile

споделям Simple Smile

Еър Мароко, преди два дена Wink

Валенсия

В хотела

и да включа едно оплакване. чистачката ми е "изчистила" хладилника от едно чоризо. чисто ново, купено за вечеря. Sad пях ти и каръка, дето съм.

# 241
Айде на кафето..

Пожелавам ви прохладен ден, а на себе си пожелавам да се стопли най-после, че днес пусках печка на работа!

И ми е едно депресивно без причина, т.е. има причина, но не искам да го мисля. Тук сериозно започнаха да отменят полети през юли и август и, ако ми отменят полета и не мога да си дойда ще се гръмна. Има време, уж са ми навързани полетите, имам застраховка, ако нещо стане да ми намерят други, обаче ми е нервно.

# 242
Добро утро!

# 243
  • София
Бабри, ще стискаме палци. Постепенно ще се нормализират полетите.
Баницата беше много вкусна. Спадна, но е сочна. Вече само с олио ще я правя. Явно от маслото ми е изсъхвала.

# 244
Ре,  никога нямаше да се сетя,че може да е от маслото! Олио нямам,не ползвам, а зехтина в баницата не върви! Значи няма да правя баница!
Добро утро!

# 245
  • София
Сисун, аз купувам един зехтин, който се води лек, без силен аромат. С него ще стане, защото се пече на 180 градуса. Но, ако ти трябва оправдание и зехтина в хладилник стяга 🤣.

# 246
  • USA
Добро утро!
Аз винаги правя баниците с масло, дори не мога да си представя да сложа олио в баница. Не ми стават сухи. Едно време като пращахме децата в БГ с майка и ако отидат някъде на гости и ги почерпят с баница, все казвали на баба си, че не е като на мама баницата. Бяха се изредили всички съседки да им носят баници, и не и не. Още ги майтапят.
Емии, умря ми циганката, та се похвалих Stuck Out Tongue Winking Eye Да не си помислите, че кой знае какви баници въртя пък сега, съвсем обикновени са си...

# 247
  • Пловдив
Ааа, Скайче, на мама баниците никога не са обикновени Blush

Ха, добрутро!

Ено, да пращам някой гларус да те дири из плажа ли ся, кво? Sunglasses

13сче, дан сте се скрили двенките на по бира и тъй до края на почивката? Smile

Бабри, а що отменят? Май кадри нямат...? Из Европа нискотарифните имат само закъснения, тъй чета...с по 2,3 часа, ама летят.

# 248
Мисти, основния проблем е липсата на всякакъв персонал. От пилоти до наземния персонал. Съкратиха ги по Ковида, рано пенсионираха голяма част и сега няма кой да работи. Пълен хаос.

Баница и аз винаги правя с масло и слагам щедро. Никога не става суха освен, ако не престои много време на открито. Обаче и да изсъхне пак е вкусна. Огладнях заради ваште баници, а е почти полунощ при мен.

# 249
Сакън! Недей,Мисте. 😂 Толко нахални животнииии.. думи нямам. Вчера една птица се засили да ни краде пицата от чинията. Ужас. 😆
Добро утро.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 16:16 от Anyyyone

# 250
  • Пловдив
Сладуркиии! Весело да ви е! Kissing Heart

# 251
  • София
Якооооо! Искам и аз в пясъка с кофичка си лопатка.
На хоризонта се задават буреносни облаци за близък, дано ги раздуха вятърът. Свито ми е, повдига ми се леко от притеснение.

# 252
Ени,крадат .И от чиния в ресторант съм виждала да грабят .Весело да си изкарате!

# 253
Само баница ми се е случвало да ми откраднат от масата на закуска. Laughing

# 254
Еха, Ени, завид Simple Smile Весело да си изкарате!
На мен преди години пернатите ми се навряха в чинията с ориз в ресторанта на хотела.

Бър, дано облаците се разсеят!

Сиросче, добре, че си се разминала без ухапване. При нас е пълно с улични кучета, все грамадни, страх ме е от тях. Един от съседите ми храни няколко на улицата, постоянно се въртят около нас.

Много задачи ме чакат днес, за повечето завися от други хора и трябва да се съобразявам с тях, а това ме напряга допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт