Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 76 501
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 255
Бъръльо, дай в тази тема да ти кажа, че хич не си перфектна, че в другата стана навалица и въргал. Simple Smile

# 256
  • София
Ай ся. Веднъж да пия розов джин с череша, а не с вишна, и не съм била перфектна.

Мацки, ако тези дни се държа и пиша неадекватно, не ми се сърдете. Големи промени предстоят, големи нерви, а и новините за близкия ми ме шамаросаха вчера. Нали се сещате, че е здравословно. Уффф.

# 257
Не е богоугодно вишните в розовия джин да се заменят с череши.
Гадно нещо са здравословните проблеми. Ако ги има, всичко се сговня.

# 258
Бърльо, големите промени някой път са много хубаво нещо.
А, здравословните проблеми, дано са решими, стискам палци.

Аз щях да пиша в другата тема, ама се отказах. Не бих чистила и готвила 6 часа на ден, всеки ден, до степен да се скапя. Аз не го и правя де. Това не разбирам от оплакването на девойката.

# 259
  • София
Благодаря, момичета. Само здраве да е, другото се оправя.

# 260
С малки деца може да е хамалогия, Вай. А, ако си сам, в един момент целият свят се струпва на гърба ти. Проверила съм го лично в продължение на 8 години. А тогава всъщност имах помощник - синът ми беше на 14 и много помагаше в отглеждането на Нахалницата, която беше бебе като почина баща им. Оф, не ми се ще да си спомня за тогава даже.

# 261
Зарежете мрачното настроение!

Кажете пак за баниците и за коктейли под палми на Малдивите!

# 262
  • Пловдив
А Яна и Тарти де се криха...? По другите теми появяват ли се?

# 263
Тарти съвсем изчезна. Явно е в гаден период. Дано изплува по-бързо.

# 264
  • Наблизо
Пфу,добър Ви ден.

Боли ме корема,сигурно ще ми идва,не знам и аз.На контрацептиви съм и ей така си решава да дойде.

Бабри,и аз се страхувам за полетите.Платих цяло състояние и се чудя дали да не си взема нов билет,ама с Раян еър.Така блетите ми за България удрят 1000 евро,но ще ми е по-къс пътя и ще пътувам с роднините.Прежалват ли ми се още 100 евро?

# 265
Тарти съвсем изчезна. Явно е в гаден период. Дано изплува по-бързо.
По-скоро не смогва да стигне до форума! Сезона е в разгара си в Испания! Дано е това!

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 12:23 от Sissy

# 266
  • София
И ние очакваме края на месеца гости от Германия- баща и дете. Полета им чукна 1044 евро.
Иначе аз вече с нетърпение си очаквам отпуската от този уикенд. Приключването на юни много ме озорва на работа тези дни...
И около нашия блок се разхождат много големи бездомни кучета, но поне са много благи. Само по Братята лаят.
Организирането на децата - едното, второто, третото - кое, кога, накъде ми идва още по-голям зор през лятото.
Но да си знаете още неделя ще ви изтормозя с морска гледка. Wink

# 267
Не знам хвалба ли е или оплакване, но днес няма да готвя, ще се ядат огризки от оня ден. За два дни хванах тен "тука има тука няма", днес мислех да намажа тъмните части с плажно масло и да изляза навън да почерня светлите части, и слънцето се скри Rolling Eyes Така ще си стоя като шахматна дъска.

Не се притеснявайте за полети от Европа, все още върви Ориент Експрес 😁

От улични кучета ме е шубе 😵‍💫

# 268
На мен ръцете ми са почернели, краката ми са като сирене - все едно тези крайници принадлежат на двама различни човека. Миналата седмица ме попитаха дали съм ходила на море, ръцете ми били много черни. Отговорих, че явно само от кръста нагоре съм ходила, краката ми са си стояли в къщи. Лятото лицето ми хваща някакъв тен, само около очите белея, защото не мога без слънчеви очила и нося почти постоянно навън. Грозно, смешно, това е положението.

Допивам си кафето и се изнасям по задачи в най-голямата жега. Днес го играя логистичен център - приемам и изпращам пратки всякакви, основно чужди. Една част вече предадох на куриер, остават още две за изпращане и две за получаване.

# 269
Четох ви по диагонал, вертикал, хоризонтал и по някакви други сечения, но съм ви изтървала брутално, прелистих на последната страница  и хоп - нова тема имало... От нея пък нищо не съм прочела, ще се опитам да се поправя.  Само да кажа, че се гордея  с децата и успехите им  и успехите на майките им- Нахалницата, Горинич, на Бъръльо щерката - БРАВО!!!, знаменити дечица! Сисунче, Бобчи, браво и на вас! Всички се справяте блестящо!
Аз нямам идея къде се намирам и все по-често се питам, защо въобще ме е родила мама... Завършихме банята с хиляда зора и пукници, пътувах до Пловдив с товарен камион без климатик, в адската жега, да довлека чудовищната спалня с прословутия гардероб. При качването й вкъщи по тясното стълбище, кашонът на огромната табла се разкъса и съответно таблата се надра... Гърч в работата, после мама пипна вирус с дрис енд драйф и висока температура. В инфекциозно няма места, съответно 3 дни почти живях в спешното... От напрежение днес съм с кошмарен мигренозен пристъп с драйфане и придружаващи екстри, не съм на работа, Недовършен недоволства от факта... Въобще отново стигам до въпроса, защо по дяволите съществувам?!
Панди, свива ми се душата на възел, като чета как се бориш с живота и същевременно изпитвам удовлетворение, че си  се съхранила толкова позитивна, мила, грижовна... възхищавам ти се и те гушкам силно. Сирос, гуш и на теб!  Heart
Стана ферман, ама вие си знаете, че съм логорейна. Ще се пробвам да ви изчета.

Общи условия

Активация на акаунт