Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 76 511
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 270
Леле майко Карамело!Пий прахчета да не се дехидратираш .Айде дано дойдат добри времена скоро 😘

# 271
Карамел, какъв е тоя екшън бре? Я се спирай веднагически.
Много изморителен ден днес. Но ще вдигам четерибуквието, че Бейрут чака.

# 272
И аз ще вдигам четирибуквието, ама след около 2 часа. Първо отиваме на концерт на Васко Василев, а след това, да лочим коктейли където си харесаме. Фръц!

# 273
  • София
Карамелчик, да се оправяш, ей!
Уишо, приятно ти изкарване и да си с лек махмурлук утре сабахлям.
Имам щайга с череши то любимиОт. Шги за замразявам, сега ги гледам строго, но не щат да се обезкостилчят сами.

# 274
Ако може, без махмурлук, моля!

# 275
  • София
Хаха.
Като бях по-млада евентуалният махмурлук не ме е спирал, сега - възстановяване три дена след излизане.

# 276
Уиш,завидях!

# 277
  • Пловдив
Поседнах аз... Simple Smile не, че цял ден онуй четирибуквеното не ми става на поничка, ам дручко сий на диваня Wink
Минах през бакалията на 13счето, завъртях едни талиатели с чери и малко манатарки, беконче. Мноу ни хареса. Е, само МУ мрънкоти леко за сос Grin та по повода му се падна да мине с мопа след вечеря и тъй..

Карамелчик, туй твойто вярно не се издържа. Спри се! Сложи стоп!

# 278
Мисте, дай по - подробно за талиателите.

# 279
  • Пловдив
Мисте, дай по - подробно за талиателите.
аууу, чиста импровизация Simple Smile врътнах леко чесън, разпоповени черита и бекон на ленти. Сварените талиатели вътре и само обърках. Преди това манатарките по стандартния н-н. Прибавих ги тях накрая в/у пастата с настъргана гауда.

# 280
О, чудничко звучат. Мерси.
Онзи ден си взех и аз чудни манатарки, млади, чисти. Едните направих с масло, другите бутнах в камерата за зимъска.

# 281
В четвъртък ще излазям по женски 🎉🎉🎉🎉 на ресторантче на морето.

# 282
  • Пловдив
И аз имам за още един тиган в камерата Simple Smile ама искам още Simple Smile незнам до кога ще има, че чак след 2 седм.имаме път към балкана.

# 283
  • София
Мисте, ти ли ги бра гъбетата? Мен ме е шубе. Внучка съм на гъбар и ми е начукано канчето, че по-добре да не бера гъби, но не и да рискувам, като не съм специалист.
Имам плик с изсушени манатарки подарък от някакви познати на мъжа ми, ми не ги знам какви гъбари са, не им ям гъбите.

# 284
  • Пловдив
МУ и аз, да Simple Smile Той само за манатарката е сигурен. И другите знае, ама не смее.

Общи условия

Активация на акаунт