Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 76 522
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 285
Мисте, вие ли брахте гъбите?
Позната е служебно по балкана, всеки ден берат и хапват. Предложи да донесе, но аз съм пъзла, не смея.

Оооф, много нанагорно започват да ми идват притесненията. Стиснете палчета утре и ни помислете с добро - МУ ще прави изследване, вкарали сме се здраво във филма. И като добавим рязко полуделите служебни ангажименти, съвсем сдавам фронта.

# 286
От миналото лято не бяхме ходили на село.Това май ще си наваксаме.За огромно мое съжаление,трендафилът беше започнал да прецъфтява,и татко няколко дни преди това го е орязал.
Скрит текст:
Но три нови цвята се бяха скрили,все едно мен са чакали 🤩
Скрит текст:
Не успях да омажа диетата,както си мислех.Затова и кантара ми се отблагодари.Утре обаче ще дам на душата,че имам нужда да ям на воля каквото си искам.
Бърд,дано е наред всичко 🙏

# 287
Аз не бера, но пък смело купувам от бабите. Пресни, сушени, каквото докопам.

Бобче, благородно завид.

Бърди, всичко ще е наред 🍀🍀🍀

# 288
Ооо, Ренко, красота! И балканът зеленее отзад за фон Heart Eyes Благодаря, че сподели.

# 289
Ооо, вила с цветенца и планина, красивичко, и въздухът сигурно е разкошен 🌸

Защо не ги казахте тия талятели по-рано, аз тамън излапах един сандвич с пържени яйца. Сложих лед в чаша и за да не скучае сам, му добавих аперолче, лимонадка, малиново ромче и черешово уиски (не ми харесаха и двете, но пък вървят в коктейлче), и малко вермут. Захарта по ръбчето не ми се получи, а и пет минути по-късно вече залепна като туткал, но алкохолът нали намалява чувството за отговорност и ми е все тая, ляяяяяя.

Въобще отново стигам до въпроса, защо по дяволите съществувам?!
За да има поезия в ежедневието Smiley

# 290
Бърди, спокойно. И ние се вкарахме в същия филм. ММ ще го приемат в четвъртък, в петък ще е изследването. Отгоре на всичко днес хирургът не е харесал раната на свекърва ми. Отложил я е за четвъртък. Та ще имам екшън между другото. И за малката трябва да действам. Раните по лицето не ми харесват, имам усещането, че с окото ѝ нещо става. Та в четвъртък и нея по доктори ще я водя. Нещо в черна серия съм влязла.

# 291
Бърд,точно Балкана е 🤩! Гугъл услужливо ми припомни,че минали години по същото време пак съм била там.Пред четири даже ми беше първото по-дълго шофиране (натам),сами с баткото бяхме.Страшна градушка ни удари.А преди пет (леле как лети времето 😱) бяха адски жеги,Т беше около и над 40° 🔥🥵.А преди три бях там преди да забременея.Абе все датите около 29.06-03.07.Снимки бол,но не ми се рови сега.

# 292
Ех, Кло, съчувствам! Да минава бързо черната серия и лошото да е зад гърба ви.

Ренко, имам спомен, че миналото лято пак споделяше снимки на цветя от село. Нали не бъркам?
Искам и аз да избягам на село и да се скрия там.
Лети времето, все по-далеко, както се пее в една песничка.

Забравих да изпратя голяма виртуална прегръдка на Карамелчик и да й заръчам да я кара по-полека Hug

# 293
  • Пловдив
Нъл пуснАх снимка на гъбите Simple Smile или забравихте?
Питам за всеки случай свекър ми и така Simple Smile

Стискам палци за всички! 👍

# 294
  • France
Момичета, ще спортим ли тази вечер?

Карамелчо, стана ми мъчно за теб. Кога пак ще водиш фустаните по гръцко? Да напълниш малко резервоара с кефи?
Кло, дано се разминат усложненията Hands Pray

Аз съм с нова пломбичка- намери ми едно малко кариесче, още на ниво емайл, иначе всичко е ок. Много ми хареса това зъболекарче, препоръчах го и на Недовършений, че той бетер като децата.

# 295
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма да се оплаквам... няма да се оплаквам...
стискам палци на всички, да мине и замине каквото там ви притеснява.
карамелчик, ти спалня искаше ли? който иска да си я оправя.

за тарти, сезон ѝ е. повече клиенти, по-добра година. Амин.
иначе отдавна съм възприела тактиката "ако не се обаждат, значи се забавляват."
личи ми, че имам големи деца, нали? Wink

# 296
  • София
А, Фил, вие сте с един час назад. Аз вече приключих с наспорта. Сега мръхтя и чакам дъщеря ми евентуално да се обади. За разнообразие е в чужбина, държава извън ЕС, и липсата на организация, цивилизация по нейните критерии и евтини мобилни данни я съсипват.

# 297
Радвам се, че Карамел се разписа, не се радвам за екшъна около нея и за главобола, който си е докарала до главата.

А Веселинкова, Яна, Оги, Гери изчезнаха като ланшния сняг. Тук там някой палец не се признава.

Казвам Наспорт на спортуващите и Лека на заспиващите като мен. Сили не ми останаха.

# 298
  • Пловдив
Ола, Добре! Как е у испанЦко? Simple Smile

# 299
  • France
Да, сега е 8 и 40. Още приспиваме децата, но до 10-15 минутки почваме. Има корсиканска бира, аперол и ромчИ. По избор, де, не всичко наведнъж Joy

Общи условия

Активация на акаунт