Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 76 529
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Искам корсиканска бира, не съм пила такава.
Добре, яж една паейа за съотборничките си от темата, начи.
Кло, сладък сън.

# 301
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ола, мучо густо. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

интересно е в испания. Simple Smile
уроци всеки ден, учителката е ун поко лока, даже не поко Simple Smile Simple Smile Simple Smile
детето е в лагера. не звъни, телефона му е изключен в повечето време защото нашият оператор взе парите и каза "ще видим" Simple Smile Simple Smile Simple Smile
бащицата звъня да пита защо има платен интернет, а не може да се ползва. след като подробно обяснил, че той е в египет, а детето в испания бяхме посъветвани да посетим най-близкия офис. Wink само не разбрах във валенсия или в кайро са се дислоцирали. Wink  

смешната част - откраднаха ми саламчето от хладилника, а от рецепцията се държат, като че ли още им е в устата и не могат да говорят.
ей такива едни радости. Simple Smile
тази вечер валя четири минути и половина Simple Smile

бъръльо, паелята е утре.днес метнах една енсалада валенсиана. Simple Smile айсберг, с три резенчета домат, две кръгчета лук и туна от консерва. гурме, а?

# 302
  • France
Веднага сервирам

# 303
  • София
Стискайте палци да се поправя тази година с корсиканска бира. Не съм виждала родата от преди короната. Аз съм направо необразована, помня само пелфорта и онази бира с цифричките.

# 304
Гушвам ви всички! Heart Кло, Бърд, всичко ще е наред!
ДобрЕ, и аз съм мучо лока или муй лока не помня вече, подлудиха ме. Не искам спалня, аз нищо не искам! Искам спокойствие и отпочинала глава! Мама е хипертоник, сега е нормализирала кръвното и пак бере душа, нямам силица вече.
Фил, другата седмица, ако не ми пресече котка път смятам да се вейна до Елада. Фустаните ми скимтят от скука в гардероба.

# 305
Стискам палци на Бърд и мъж.
На Карамелка да разминава.
На Кло да минава тази серия и всички да оздравяват.

Ние търчахме за домати до Л, сега правя салата, ям и умирам.
Скрит текст:
ако питате що търчим за домати до там - ми там са 2 лв, около нас са 6, та така ...

# 306
Юли, моят месец, обичам го. Дано е хубав.
И моят. Роден съм през юли.

# 307
Кло, ама и ти си се нагласила... Да минава бързо на всички 🍀
Хайде, черните серии у лЕво, ама веднага!

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 06:38 от Сирос

# 308
Кло и Бърди,стискам палци!

# 309
Добри, защо не се завъртиш из валенсианската тема, да питаш къде има читави места за хранене с поносими цени? Предполагам, че там, както и в Барселона, ако не отидеш целенасочено, където трябва, шансът да попаднеш на тур-капан, е много голям.

Стискам палци и аз всички здравословни грижи да минават.

# 310
  • Пловдив
Добро утро!

Не видях Сиросчето кво е показала...Килито ли? Simple Smile

# 311
  • София
Добро утроооо! Днес е хубаво времето! Диша се. Умирам от кеф.
Сирос показа снимка на една безкрайно уморена от битието котка, леееко полегнала и разкикерчена.

# 312
  • France
ДобрЮтро и от мен. Искам поне една сутрин да се събудя наспана Tired Face

# 313
  • София
Видях го Кили, горкото изтормозено котенце 🤣.
Фил, мечтите нямат граници 😘.

# 314
Добро! Май познаха. Тази сутрин е една идея по-хладно. Няколко облачета, но скриха Райко.

Общи условия

Активация на акаунт