Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 76 540
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро! Голяма прегръдка на всички, които имат нужда! Всичко ще се оправи! Рано или късно...

Днес съм втора смяна в офиса... питат ме вече кога съм щяла нощни да карам...Smiley
Хладничко е, да...чак студено навън...

# 316
  • София
Ще захлади още, нали ви казах🐍

За всички късмет и бистър ум.

# 317
  • Euskal Herria
Добър ден, общество!
Прибрахме се тая нощ, сега допивам кафето и отивам да разтоварвам багажите. Дано сте здрави! Много сте писали, не съм чела. Само да се оДбележа Grinning.

# 318
  • София
Късмет и стиснати палци и от мен на всички, които имат нужда! 💋
Аз не можах да се наспя, зверско главоболие ме мъчи.  Отивам след малко с водя малкия на ортодонт. По-късно ще водим един познат на съдов хирург. От години има рана на крака, която не зараства. От 2 години се опитваме да му помогнем и го водим по разни доктори и болници. Сега вече искат да ампутират крака. Зверски болки изпитва човека. Стискайте палци да ни вдъхнат надежда. 😞

# 319
  • София
Къде се прибрахте Янче??? В Пловдив или в Испания? Боже, ако ви е свършила почивката, направо ужас как лети времето.

# 320
  • Euskal Herria
В Пловдив, Ре. Кучето не може да се нарадва, че вече не се друса и люлее по европейските пътища. Намира си скришни местенца да си полежи. А котаракът му се зарадва,  регулярно проверява и неговите купи с храна и вода.

# 321
  • София
В Пловдив, Ре. Кучето не може да се нарадва, че вече не се друса и люлее по европейските пътища. Намира си скришни местенца да си полежи. А котаракът му се зарадва,  регулярно проверява и неговите купи с храна и вода.

Ооо, супер. Добре дошли. Да си изкарате супер.

# 322
  • Пловдив
А ние се чудихме де си Simple Smile

# 323
Мисти, снощи само слюноотделях заради божествена ти паста, но сега приемам с благодарност кафето и зашеметителната гледка  Heart
Искам да съм като Кили!  Да разплувам телеса по легла и дивани и естествено да хапя натрапниците дръзнали да нарушават дзенЪТ ми Stuck Out Tongue Winking Eye
Главата ми днес е по- бистра, а мама е покачила кръвното до 135, та  засега няма  здравословни драми. Ремонтните простотии обаче текат с пълна пара. Заради ОНЗИ  гардероб, трябва да местим и копчето, което регулира Т на подовото, та на перфектно шпаклованата стена, в момента дълбаят 9 метров канал, за да преместят кабела на друга стена... ОМММММ!!! Няма да се нервя, няма да се нервяяяя!
Сиросче, монтираха ли бойлера? Това ме подсети за моите  недовършени дебили (без извинение) Сложихме триста литров бойлер в гаража и двамата глупака, понеже много ги е грижа какво се случва вкъщи, какво се купува и какво се прави... се прибират, виждат майстора свързващ бойлера , а старият недовършен забива въпрос - това разширителен съд за парното ли е? Rolling Eyes Не, това е бойлерът, отговаря изумено майсторчето, а дебил 1 се пули и вика- м, идея нямах, че толкова голям бойлер имаме... Още веднъж - ОМММ...
Хубав ден, общество любимо!

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 09:58 от Caramella

# 324
Янче, добре дошла!

Пия второ кафе и ефект нула. Дремя като катър на празни ясли.

Карамел, да. Монтираха бойлера. Добре, че майсторът от всичко отбира и ми е малко роднина, та станаха бързо нещата.

# 325
Joy Карамела,твоите недовършени ме кефят!
Хладничко е,ние сме на двора,куриер чакам .
Днес ми писа една майка,взела ми е телефона от друга,значи има доволни от мен!
Ще се чуя с нея следобед,измислих си цени вече ,но за еднократна консултация не вземам пари още.

# 326
Добро утро! Пожелавам ви такова утро,дами!
https://www.instagram.com/reel/CfoVH-joCzq/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 327
Момичета, благодаря за палците! Изследването мина, всичко изглежда наред. Да видим оттук насетне какво предстои. Изпих сигурно половин шишенце капки Рескю, докато чаках. Накрая ще погина от ужасТ и нерви.

Родива, стискам палци, както и на всички други в нужда Flowers Four Leaf Clover

Карамелчик, голям филм е този ваш нескончаем ремонт. И недовършените ти си ги бива. Съчувствам.

Бобчи, браво! Не се съмнявам, че ще имаш много доволни клиенти.

Янче, добре дошла на родна земя!

Изчезвам да работя, пълна лудница е.

# 328
Добро ви утро. Аз съм като пияна муха, но не от коктейлите, а от концерта. Обичам, когато някой е толкова вдъхновен, че заразява всичко около себе си.

# 329
Бърди, дишай сега, дишааай и си настрой алармата на биологичния часовник с ВРЕМЕ Е ЗА НАСПОРТ! Heart
Сисче бе, ще умориш старата си леля Joy
Ще се ориентирам към каторгата аз, за няколко часа, но върна ли се, без оглед на час и времева зона, ще си накапкаам, имам нужда!
Уиши, разказвай по-подробно, моля!

Общи условия

Активация на акаунт