Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 77 126
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 90
С отпуската нещо си обърках режима, Ре. Ама вчера, след като ви изчетох, реших да спра екраните, че да има шанс да заспя. И хубаво съм направила, че преди малко онзи с опашката дойде да демонстрира колко силно може да удря с нея по спалнята, като му се излиза. Joy

# 91
  • София
Добро утро!

# 92
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да отидеш на вила, тишина, спокойствие, да се наспите, и мъжа ти да си забрави алармата на телефона включена, и за разкош да го изпусне под леглото, залепено за стената, да скочи да го извади, и да се удари в рамката на прозореца.... Безценно!
Добро утро и на вас!

# 93
  • France
ДобрЮтро. Не обичам неделите. След тях следва понеделник.
Седмичен пазар. До сега давахме около 1000 на месец за храна, препарати, козметика (сапун, шампоан и тн) и памперси. Ако тази тенденция се запази, не ни мърда една МРЗ. Много е. Вярно, че покрай алергиите на Монсти купуваме по-скъпи ерзаци, но все пак Flushed
И не е само това, което ме притеснява, чакат ни промени, които както и да ги премислям, не ми изглеждат лесни.

# 94
  • Пловдив
Добро утро!
Къде е кафето? Grinning

Фил, колко е МРЗ там? Ти кога трябва да се връщаш на работа?

# 95
  • France
Малко над 1200е нето. Ще се върна веднага, когато мога. За пръв път от 2012 съм без никакви доходи. Не ми е ок.

# 96
  • sf
🤪

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 22:06 от donsita

# 97
  • France
Много си хубава, Донси.

# 98
  • sf
Аз съм тази с очилата. 😆🤣🤣
Мерси, Фил!

# 99
Фил,ужасно е.Всичко е нагоре с много.В лидъл остсвихме 150 лв за две торби нищо особено,само храна и два дезодоранта взехме.

# 100
  • Пловдив
То понякога няма нищо съществено за ядене и парите пак толкоз Confused  Сега и тока вдигат...нямам идея кво иде. То няма и де да бягаме вече.

# 101
Добро утро ! 

# 102
Добро утро.
Каква тема сте подхванали.
Снощи ходихме до кварталната месарница, каймата, която купувах за 8 лв/кг, сега е 12,70.
Просто бутам месец за месец, и това е.
Взех най-накрая хубава истинска поръчка, не безплатна работа, за да се уча Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 10:18 от vaychka

# 103
Ваичка, ти ме подсети, че днес и утре в Лидъл отлежалата гауда, внасяна от Фрико е намалена на 15.90 за килограм. Разфасована е във вакуумирани опаковки по 450 г. за 7 лв. Та, можеш да направиш и една атака на Лидъл днес. Внасяната от Фрико гауда е добра, за разлика от боклуците на Милбона.

Между другото, дойде ми на ум една идея. Хората, от които купувам мляко правят и страхотно сирене ( и свежо, и зряло). Свежото им сирене обаче прилича много повече на мек кашкавал отколкото на сирене. На филийки се разтапя точно като кашкавал. Та, сетих се аз, че тази благинка, която ми продават само по 10 кинта за килограм, ще я има максимум до края на октомври, защото после млякото намалява. И сега умувам, дали ако купя повече и го сложа във фризера, ще се запази добре.

# 104
Уиш, пресен кашкавал съм слагала във фризера и беше узрял перфектно. Със сирене нямам опит. Що не пробваш с малко количество, тъкмо ще споделиш опит.

Общи условия

Активация на акаунт