Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през юли

• 75 641
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 1 920
И двата линка не работят

# 1 921
Сирос, със сигурност сме сестри! Grinning
Когато ме ужили стършел преди две години, първо се паникьосах, намазах ужиленото място с алергозан, после се разтърчах да си измия чашата и чинията от закуската/ Flushed, да не би ако се гътна у дома да има мръсна посуда/куку ви казвам и то пълно/ след това си изгладих роклята извиках такси с което да ида до спешен кабинет на другия край на града. В таксито наполовината път ме връхлетя въпросът - изключих ли ютията???!!! Да ама отговор в главата не се появи, още ме тресеше притеснението от това, че стършел благоволи да ме ужили. М хубуу, ама ако ми стане , зле, па ме задържат в болницата ил се гътна, а ютията не е изключена и запаля блока. Та зор, не зор, казах на таксиджията, че съм забравила важен документ и се връщаме. Е ютията беше изключена, аз похарчих повече от 20 лева за такси в едната посока, но пък бях спокойна, че и да се гътна, блока няма да изгори заради мен.
Аааа и от работа съм се връщала... и не само.

# 1 922
Бър,не ти и трябва да знаеш. Това е някакво детско ли,какво ли. Едни грозни играчки,плюшЕВИ (по Синеочка),които са с дълги ръце и се лепят на врата да висят. 😂 Ще ви снимам Киси Миси,да я видите.
Кло,то не само олиото,но и самото почистване ме нерви. Много мразя да пипам мазно. 😁
Вие начи бая гладите,щом такива работи ви се случват. 😂 Аз го пропускам. 🤭

# 1 923
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И двата линка не работят

Визуализирам.

# 1 924
Wind, падам. Joy Това жените сме страшна работа значи. Joy

# 1 925
Ох, Уинд Joy
Ени, тихо, че сега ще дойде Мистева и ще ни подкара по ред негладещите/малко гладещите Simple Smile

# 1 926
😂 Няма бе,Мистето е пич! Е днес и аз гладих едно роклЕ,че не върви да излезна на хармоника,но е мнооого рядко. 😁 Еле пък в жегите.
А баш,ей това розАвото го купихме. УжасТ ви казвам! 😆

# 1 927
Пращала съм от летището ключ от нас на приятелка с такси, защото не си спомнях дали съм изключила ютията и щях да изпусна полета ако се бях върнала 😁😂🤣
Магазина се връщам по няколко пъти да проверя изключила ли съм всичко,заключила ли съм..,чак ми се смеят от съседните магазини!

# 1 928
😂 Няма бе,Мистето е пич! Е днес и аз гладих едно роклЕ,че не върви да излезна на хармоника,но е мнооого рядко. 😁 Еле пък в жегите.
А баш,ей това розАвото го купихме. УжасТ ви казвам! 😆
Сина ми ме окичи с титлата "Зла Майка", защото не му купих Хаги Ваги.
И не гладя, значи съм и "Зла Жена" 🙃

# 1 929
Е то и аз съм лоша,баща й й го купи. Като чух цената,бях на косъм да го върна. 😂 А 160 см беше 160 лв. 🤐🙄🤪

# 1 930
Въх, 160 см, то по-високо от мен туй...чудо.

# 1 931
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
разбрах за него от тук

слава Богу, Горинич е голям.

# 1 932
Кой туй нЯщо, ве? Scream

# 1 933
Изродщини.

# 1 934
🤪

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 22:34 от Anyyyone

Общи условия

Активация на акаунт