Звездни компромати - Юли'22

• 329 846
  • 3 417
  •   1
Отговори
# 3 270
Манчестър Юнайтед не успя съвсем, в съдебното решение му го добавиха като псевдоним към основното име, което вече не помня какво беше. Моя много близка приятелка се вкара в такъв филм миналата година при смяна на името. При нея казусът беше, че живее в чужбина, с двойно гражданство е и там е известна в обществото с другото име въпреки само с една буква разлика. Съответно и в чуждия си паспорт беше с другото име. Не знам колко заседания се точиха пред българския съд за да го смени. Накрая успя, но много се беше напрегнала.

# 3 271
  • София
ЧРД на Стефания Колева- 49 г.!
Скрит текст:
ЧРД на Мартина Вачкова на 63 г.!
Скрит текст:
ЧРД на Димо Алексиев на 38 г.!
Скрит текст:

# 3 272
Мартина Вачкова най-после придоби едно спокойно, уравновесено и собствено излъчване на тези години. Иначе имаше едно уморително желание за внимание, малко ми напомняше за Деси Цонева, без блещенето и голотиите де. Не е лесно да си дете на звезда явно.

# 3 273
Нина Добрев
Скрит текст:

Шей Мичъл
Скрит текст:

Самара Уивинг
Скрит текст:

Кейтлин Девър
Скрит текст:

Ава Филип
Скрит текст:

Маделин Артър
Скрит текст:

Мария Бакалова
Скрит текст:

Тусо Беду
Скрит текст:

Айрис Апатоу
Скрит текст:

# 3 274
  • Glasgow
Манчестър Юнайтед не успя съвсем, в съдебното решение му го добавиха като псевдоним към основното име, което вече не помня какво беше.
успя но след много дела, първо беше само Манчестър, но той обжалва, защото не е фен на града, а на отбора😅 средното име си запази и е нещо като Манчестър Здравков Юнайтед.
А моя позната, живееща в uk имаше драми с името, през каквито аз минавам ежедневно (Ц в името), доскоро нямах един верен официален документ, лесно си го смени, да е по разбираемо за местните, тя и е омъжена за британец. Явно си зависи от общината и местния съд.

# 3 275
Шакира я съдят за данъчни измами 😱

# 3 276
Шакира я съдят за данъчни измами 😱
Пак ли ,преди години пак имаше проблеми с данъчните

# 3 277
Anne Hathaway за Harper’s BAZAAR Япония, септември 2022
Скрит текст:

# 3 278
  • гр.София
Ел Макферсън е стра-хот-на Heart

# 3 279
Олена Зеленская във "Вог".
Скрит текст:

yovanka , електрониката по каската и средствата за комуникация на последната снимка са произведени и дизайнвани в отдела в който работя. Това сериозно. Някои конкретни елементи по тази каска, в технически аспект са направени дори лично от мен Blush

# 3 280
Ел Макферсън е стра-хот-на Heart

Направо ънбЕЛивъбъл!
Не е случаен псевдонимът и.

# 3 281
Преглеждам ФБ страницата на един салон (клиника може би) за разни неоперативни процедури за красота (здравей, ботокс) и попадам на рекламното им лице Николета
Скрит текст:
Еми, изглежда ми одъртяла! Въпреки кой знае колкото тона грим и Фотошоп. Много тъмен тен на кожата, престаряла лачена чанта. Влачена. С нови дръжки 😃

# 3 282
  • Glasgow
Е какво рекламира с толкова много грим? Аз мисля, че тя би изглеждала добре и без, не е толкова възрастна, а и винаги е имала хубава кожа.

# 3 283
Тръмп без грим и без боядисана коса Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

# 3 284
  • София
Същински Байдън…

Общи условия

Активация на акаунт