Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 130
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Sofia
Пак аз от швепс, но така й така си го купувам и пия с джинче, сега спечелих сет за коктейли. Нямам обаче още отговор за Барманския сет след като попълних и изпратих данните си
Това награди на един профил ли са?
Едната е на моя, едната на съпруга ми.
Тъй като няма да участвам повече мога да предоставя капачки, тъй като всеки ден пием поне по 1 швепс.
Доста често нямат кодове, въпреки промоционалния етикет.
. Аз не бих отказала кодове от Швепс.

# 1 111
Само аз ли не мога да отварям играта на Персил

# 1 112
Аз днес се замъкнах към Лили, взех разни продукти за игри. Взех и Олд Спайс, падна ми се гъба, инак исках бутилка, ама нищо де, пак не съм капо.
На мен ми дадоха да си изтегля изтрити карти и като ги попитах защо за всички така и те отговориха че като се търкали една в друга така става. Много съм разочарована от Лили дрогерии

# 1 113
Да бе, търкали една в друга.
То ако така ставаше, картите сами ще се изтриват още преди да са излезнали от печатницата. Joy

# 1 114
🤣 странно ама това оправдание съм го чувала и за други такива карти 😂 Явно така е модерно да се оправдават. Те полетата и с монета едва се трият, пък какво остава за плоска хартия отгоре.

# 1 115
Само аз ли не мога да отварям играта на Персил
И аз не мога да отворя страницата,а имам няколко бележки за регистрация.

# 1 116
Ако се въведе линка на Персил директно в браузер, а не се отваря като пряк път, може да се получи.
Не зная кой от форума кой е в инстаграм, вероятно с доста от вас там съм приятелка, но ако някой иска да се сприятелим и там съм на линия: oletoboleto или Ted_in_Ka. Имам приятели за тагване, доста се събраха вече, но с удоволствие бих се сприятелила и с други - и за тагване и за мохабет на лични съобщения.
И също, ако тагвам прекалено често някой, а това не му е приятно, моля да ми пише. На линия съм.

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 00:18 от ole_bole

# 1 117
Записвам се с пуф възглавница от Милка от първия опит.Изобщо не очаквах и много се зарадвах, защото ми харесва и я исках.

# 1 118
https://veranoazur.bg/
Верано и Алесса Simple Smile

# 1 119
Подарявам купон за сладолед - "Избрано за теб", както и всички седмични купони.

# 1 120
Каква е играта на Персил не мога да намеря можели линк.

# 1 121
Каква е играта на Персил не мога да намеря можели линк.
https://henkel-promo.bg/

# 1 122
Здравейте, имаше ли някаква активна игра на Ромпетрол, сякаш нещо бях видяла, но само стари ми излизат.

# 1 123
  • Sofia
Има ли активна игра на Парадонтакс?

# 1 124

Нова игра на Pepsi ( Играта се провежда в KFC 🍗 и Burger King 🍔 )

Промоцията продължава до 20-ти август

Пълни правила на играта : https://pepsi-bg.com

Общи условия

Активация на акаунт