Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 142
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 095
И в играта на Babyhub.bg в инстаграм спечели някаква Сибел..не знам дали е някакво шантаво съвпадение в имената, ама е леко странно. А толкова да я исках конкретно тази награда Confused

Същата е.
Според мен ползва някакви програми да й излиза профила повече...

# 1 096
# 1 097
И аз съм с термочанта от играта на Марияна и Лидл. Много се радвам, защото ще ми е много полезна на плажа и като пътуваме. Този път играх малко преди края на играта Wink

# 1 098
Това момиче на видима възраст 13-14г ,което спечели тротинетката в играта на лидъл и Мариана дали е голяма специалистка по грила или майка и пак е регистрирала цялата рода Laughing
Скоро очаквам двумесечно бебе печащо пържоли или нещо по ектремно Bowtie

# 1 099
Извадка от правилата на Lidl за провеждане на игри в Instagram:
2. Право на участие

В игрите имат право да се включат всички лица на територията на България, които имат навършени 16 години.

"Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, организаторите имат право да дисквалифицират участници."

# 1 100
  • София, Дружба 2
Юхуууу, и аз с награда от форумната игра! Много се радвам! Heart

# 1 101
Явно не съм в крачка с адресите на П - четата. Но дори и да пазарува във Фантастико, както и повечето от нас, пак е съмнителен късмет. Не ги знам дори как изглеждат и не ми е нужно. Но вероятно не си издават чалъмите, защото са много народ и да има за всички. Но в случая не е и въпрос на чалъм, а за връзки. Ние коментираме, те потриват доволно ръце и припадат от смях. Макар че, ако спечеля веднъж, дори няма да играя повторно. Да не говорим, че няма и как да спечеля повторно/то и веднъж не ми се случва, де/.

# 1 102
  • София
В играта на Фантастико,от която спечелих робот прахосмукачка-ми искаха л.к.,попълвах протокол-всичко беше стриктно и сериозно.
И аз получих 50 лв.за Озон,компенсация от играта с бъга за спечелена почивка.Доволна съм и мисля,че постъпват коректно като дават на десетки участници компенсация...щото КК и едно безалкохолно не даде на участниците....то КЗП,то разправии и нищо,за съжаление.
Тази седмица съм с подаръчна кутия от Нивеа от сайта им и кутия от ИГ с козметика.
И аз съм от хората,които тагват по 2-3-5 човека,но съм с един профил и смятам,че играя коректно.Всеки си уплътнява времето,както прецени,то в ИГ няма много установени правила,от които да се разбира дали зачитат един таг или участваш с повече.
Късмет на всички!
Вчера получих отговор от Лидл,че ще направят проверка за Сибел,та предполагам,че ще й дадат само една награда.

# 1 103
Аз си мисля,че дори не е от значение колко пъти коментираш за някои софтуери. Влизаш си веднъж и това е. Но се прави с цел повече последователи.
А на Форнети 😂 като играх за айфона,от тогава фалшиви страници със същото име ме следват по 10 пъти на ден. И са все различни,защото аз ги докладвам и блокирам. След час нов профил! Много са упорити и дразнещи!

# 1 104
  • София
Скрит текст:
В игрите на Фантастико, Пеневи винаги са с много награди. Със всички имена и комбинация от фамилни имена.
Тъкмо си направих Фейсбук профил да се включа в някоя игра и гледам там наградите по 1-3 бр, а в Инстаграм са повече и по-хубави. Ама няма да си правя профил. Нищо не купувам, включвам се тук-там с по 1,2 бележки, ама нищо. А децата ми си пазаруват и не искат да знаят за игри.
Може ли някой да ми обясни как мога с моята Лидл карта да ползвам купона на друг? Защото виждам, че тук се подаряват купони. Искам да ползвам купона на дъщеря ми . Благодаря!
Някой активира купона, който искате да ползвате, праща ви скрийншот на QR кода на картата и вие маркирате скрийншота на касата.
[/quote]

Благодаря за помощта.
За Пеневи преди години написахме цял роман тук. Разнищихме кой как се казва, къде живее, кой къде работи и каква фирма има. Те бяха цяла организирана група за печелене на награди (ОГПН).  Имаше и други известни фамилии. Ама си мисля, че се появиха нови печеливши, които отдавна ги надминаха. Само че, вече не ги следим толкова стриктно и не ги коментираме толкова.

# 1 105
Аз днес се замъкнах към Лили, взех разни продукти за игри. Взех и Олд Спайс, падна ми се гъба, инак исках бутилка, ама нищо де, пак не съм капо.

# 1 106
Пак аз от швепс, но така й така си го купувам и пия с джинче, сега спечелих сет за коктейли. Нямам обаче още отговор за Барманския сет след като попълних и изпратих данните си
Това награди на един профил ли са?

# 1 107
Ив писах ти.Има една мацка във форума дето сега завършва консултант по детски сън и практикува безплатно.Сигурна съм че ще ти помогне и даде насоки,пращам ти на лично профила и пиши и.
На море сме и хич не ми е до игри,май само хайнц чакам,пеща е супер,ама едва ли ще я спечеля с моите 3-4 участия.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 22:57 от лещичка

# 1 108

https://навънспиринско.bg/add

# 1 109
Пак аз от швепс, но така й така си го купувам и пия с джинче, сега спечелих сет за коктейли. Нямам обаче още отговор за Барманския сет след като попълних и изпратих данните си
Това награди на един профил ли са?
Едната е на моя, едната на съпруга ми.
Тъй като няма да участвам повече мога да предоставя капачки, тъй като всеки ден пием поне по 1 швепс.
Доста често нямат кодове, въпреки промоционалния етикет.
п.п. обещах засега капачките. Ще ги събера и раздам и ако останат ще пиша отново. Благодаря на всички

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 23:18 от JustMila

Общи условия

Активация на акаунт