Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 071
  • 1 426
  •   2
Отговори
# 1 275
Аз очаквах да ме компенсират от Хайнекен поне с раница, но не.
При първото теглене бях резерва за концерта. Обадиха ми се в 14 часа да ми кажат, че билетите ме чакат в хотела в Пловдив. Но аз живея на 350 км. и бях на работа... Невъзможно ми беше да се организирам, защото бях и в една конкурсна комисия същия ден. В отговор само съжалиха и дотук. Свидят им се наградите.

# 1 276
  • София
Повече от година не съм играла в игри във Фейсбук, но преди имах много често изтрити коментари, възприети като спам. Забелязах, че става при по-слаба интернет връзка и ако бързам. Вариантите под коментара за отговор или реакция в началото са сивкави и след време стават черни. Ако не изчакам търпеливо да почернеят, задължително ставаше на спам. Вижте дали и при вас не е същия проблем.

Във Фа се записах преди 10-тина дни с една бележка. Само в седмичното теглене ли съм участвала или продължавам във всички? Участвам и във Верея, но с 6 кода - нищо. И съм твърда! Joy Никакви подхлъзвания с купуване на ненужни неща.

# 1 277
  • София
Повече от година не съм играла в игри във Фейсбук, но преди имах много често изтрити коментари, възприети като спам. Забелязах, че става при по-слаба интернет връзка и ако бързам. Вариантите под коментара за отговор или реакция в началото са сивкави и след време стават черни. Ако не изчакам търпеливо да почернеят, задължително ставаше на спам. Вижте дали и при вас не е същия проблем.

Във Фа се записах преди 10-тина дни с една бележка. Само в седмичното теглене ли съм участвала или продължавам във всички? Участвам и във Верея, но с 6 кода - нищо. И съм твърда! Joy Никакви подхлъзвания с купуване на ненужни неща.
8.4. В случай, че участникът не е изтеглен като печеливш в някой от седмичните тегления, неговата регистрация участва в следващите тегления до края на периода на кампанията.

# 1 278
Честито на всички за наградите, аз съм със слушалки от Хайнекен и съм много доволна, хем бирата ми харесва, хем и наградка. Забелязах, че стековете с бира не са публикувани, така че има надежда и още хора от темата да спечелят.
едит: има изтеглен за пътуването до Ибиза : Ивелина Йозова 0876375*** Пътуване за двама до Ибиза
Дано дамата е от темата, за да й честитим !
здравейте може ли линк че не го намирам благодаря
https://www.heineken.com/bg/bg/musicpromo
Вие ли сте за Ибиза?
Благодаря намерих го.Аз съм късметлийката .Бях забравила за тази игра и днес благодарение на вас че ме бяхте споменали  и видях.

# 1 279
  • София
Ехааа, честито!!! Много се радвам за Вас, да си изкарате страхотно!

# 1 280
  • София
Честитоооо! Весело изкарване- много яка награда,радвам се,че е дадена на реален човек!

# 1 281
Ибиза яко!!!!Още по-хубави награди Ви пожелавам Simple Smile

# 1 282
  • София, Дружба 2
Спечелих едни чаши от Шуменско на 11.06 и ги заявих на 13.06. Все още ги няма, никой не ме е потърсил до сега, а бая над 30 дни минаха. Има ли някой, спечелил около тези дати и още да не ги е получил? Нещо взех да се притеснявам, дали изобщо ще дойдат. Супер неорганизирана игра, не стига, че им дадох близо 50 лева за да ги спечеля, ами сега ще трябва и да си издирвам наградата като просяк. Rage

# 1 283
Лоренц така и не намерих. Няма в Кауфланд, Билла и Фантастико. Моля, споделете, от къде купувате.
купувах чипс в Хот маркет. А от пръчиците имаше преди и в Дар.

# 1 284
Поздровления, Ивка!  Това е късмет. Приятна почивка, да повлече още награди!
Благодаря, @Малечка90,и на останалите, за насоките за Лоренц.

# 1 285
  • София
И аз не намирам Лоренц в София, питах и в няколко квартални магазина и нямат. А синът има голям мерак за бански на Левски. 😂 Ще търся още.

# 1 286
  • София
Купувала съм Лоренц от Фантастико и Алкохол и Табаков, но беше последно преди няколко месеца. Проверете все пак.

# 1 287
В някои магазини още има чаши на Велинград! Оглеждайте се! Купих 6 стека и само 1 печеливша скреч карта , леко се разочаровах 😕 , но и на това съм доволен , без това трябваше да я купя 🙂

# 1 288
И на мен ми се е случвало да ми отбелязват коментар като спам,а имаше други ,които бяха писали по 100 коментара,но техните не бяха спам.. Grinning Няма смисъл да се опитваш да напишеш пак-автоматично ти го трие и след малко пак ти пишат,че е спам.За след 24ч. както някой тук дава съвет не съм пробвала,направо се отказвам,много им здраве,мен и без това никъде не ме теглят  Grinning

# 1 289
И майка ми има неполучени чаши от Шуменско, не помни датата, но и не й се занимава да ги търси. Ако дойдат ще си ги ползва, ако не - здраве.
В тази игра на Лоренц не участвам, но миналата година само онлайн ги намерих, Т маркет, ако не се лъжа. Това за София.

Общи условия

Активация на акаунт