Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 082
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 260
И при мен е по същия начин във Facebook, вчера участвах в игра на радио Energy и веднага получих и аз такова известие. Какво се прави в такива случаи?

# 1 261
В такива случаи пиеш една студена вода. И при мен тръгна от играта на радио Енерджи вчера. Писах им, казаха, че нищо не могат да направят.

# 1 262
Лоренц така и не намерих. Няма в Кауфланд, Билла и Фантастико. Моля, споделете, от къде купувате.

# 1 263
Потърсете в по-малки магазини. При нас има в Лайф и Фантазия, които са местни вериги.

# 1 264
И сега ми направи същия номер фейса, много е дразнещо. Хем се опитвам да не отговарям шаблонно, както го правят всички останали. Има стотици едни и същи коментари, но за тях проблем няма.

# 1 265
Лоренц така и не намерих. Няма в Кауфланд, Билла и Фантастико. Моля, споделете, от къде купувате.
По-голям нонстоп или в квартален супер ……
Бош са изтеглили ,мен ме няма Wink

# 1 266
То пък една игра на Май дей,награди кухненски ръкавици. 🙄 Излагация. Хич не си правя труда и не си губя времето за такива смешки.
На Фибела ми харесват наградите,дано успея да се включа.
Чипс Лоренц вчера купих от местен магазин,не ми харесва,а и съм от ЦСКА,та не играя. 😁

# 1 267
  • Сливен
За Фейсбук игрите-изчакайте и коментирайте утре или след 24:00 Simple Smile Никой не ви "докладва",просто вариантите са няколко/теорията е моя Grinning /:  1.Фейсбук го приема като "Спам" ; 2. Има лимит в коментирането-както в ИГ;  3.Когато играта изисква коментиране и тагване,а вие тагвате приятелите си всеки път,по един и същ начин- да кажем ,може да участвате с повече от един коментар.В първият тагвате Милена,във вторият Станимир,в третият Тамара.Отивате на следващата игра и в първият коментар тагвате пак  Милена,във вторият пак Станимир.. и т.н.

# 1 268
Yo_Ana19, ето я играта във ФБ. Няма да го пускам в скрит текст, направо от темата може да искате да участвате. Heart
https://www.facebook.com/455924811279830/posts/pfbid0HaUPqdNaJnx … hNEq7o14fQ2l/?d=n
Само че аз преди няколко дни го гледах. Сега гледам нещо са редактирали условията. Пише срок за участие до 24. юли, после отдолу 19.08..

# 1 269
  • София
Bosch са изтеглили,но да видим сега колко от печелившите притежават съдомиялна на марката,вероятно пак ще теглят резерви.

# 1 270
  • Велико Търново
Тъкмо за това влязох.

# 1 271
  • София
Хайнекен май няма да теглят още печеливши, списъка не е променян от вчера, а както и тук се установи има нераздадени награди

# 1 272
Едвам изтърках код на Фибела ! Но се питам защо е от 8 цифри? Очаквах да има и букви ( поне миналата година така беше)

# 1 273
Честито на всички за наградите, аз съм със слушалки от Хайнекен и съм много доволна, хем бирата ми харесва, хем и наградка. Забелязах, че стековете с бира не са публикувани, така че има надежда и още хора от темата да спечелят.
едит: има изтеглен за пътуването до Ибиза : Ивелина Йозова 0876375*** Пътуване за двама до Ибиза
Дано дамата е от темата, за да й честитим !
здравейте може ли линк че не го намирам благодаря

# 1 274
  • София
Честито на всички за наградите, аз съм със слушалки от Хайнекен и съм много доволна, хем бирата ми харесва, хем и наградка. Забелязах, че стековете с бира не са публикувани, така че има надежда и още хора от темата да спечелят.
едит: има изтеглен за пътуването до Ибиза : Ивелина Йозова 0876375*** Пътуване за двама до Ибиза
Дано дамата е от темата, за да й честитим !
здравейте може ли линк че не го намирам благодаря
https://www.heineken.com/bg/bg/musicpromo
Вие ли сте за Ибиза?

Общи условия

Активация на акаунт