Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 519
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря много за споделената игра на Персил!
Тъкмо търсех игра за перилни препарати, трябва да купувам. Смятам да се включа.

# 106
Един приятел първият ден спечели слушалки.
Започнах леко да се съмнявам за играта на Stella Artois и Lidl. Дотук никой в групата не се похвали нито със слушалки, нито с куфар, а те заедно като брой награди са 100 бр., което не е никак малко. Отделно -не се публикуват в сайта имена на печеливши за тези награди, а само за голямата награда. Моля, ако някой спечели, да пише във форума, че поне да знаем, че не е нагласено.

# 107
  • Сф
О, мисля да се включа в роден край, бисквитите ги харесвам, тъкмо ще пробваме и други неща. Само дано намеря близо магазин, където да ги изписват правилно.
Не им работи страницата, изписва ,че играта е приключила на 31.05.22 ,а реално е от 01.07-30.07

Работи си играта, явно отваряте друга страница.
Може ли линк
Не работи , същото и при мен, ще чакам понеделник да им звънна. Какъв линк, има на 1 стр.

# 108
Подарявам 5000МВ от А1

Здравейте, може ли за мен Blush

# 109
  • Елхово

Милка Heart

# 110
ПОДАРЕНИ

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 11:41 от Малечка90

# 111
Късметлийски месец на всички! :*

Дребния купил 3 пакета чио-тя играта свършила Sad

# 112
Това условие в играта на H&S много ми харесва:
Едно тагване се смята за едно участие с една касова бележка. В случай че участник е изтеглен като печеливш с повече от едно тагване, трябва да представи касова бележка за всяко едно от тях. Ако не представи касова бележка за съответния брой тагвания, участникът ще бъде дисквалифициран.

# 113
Тази възглавничка на Милка, как точно намира предназначение? Питам, защото ми стана интересно - по- голяма ли е, някакси не ми върви да я пльокне човек на земята и да лежи върху нея? В нета ми излизат ей такива снимки, непрактично ми се вижда:

П.с, на Машка честито! Дано се окаже хубава и като пристигне да ми натрие носа на горните разсъждения, чудя й се, защото признавам, за първи път чувам възглавница- пуф и исках да видя какво е. 🤗😄

# 114
Здравейте,вчера си купих кисело мляко Верея 1 кг.Има код за регистрация,то не успявам,понеже такава страница няма NacionalnoTaratorenoProuchvane.bg
Някой знае ли нещо?

# 115
Здравейте,вчера си купих кисело мляко Верея 1 кг.Има код за регистрация,то не успявам,понеже такава страница няма NacionalnoTaratorenoProuchvane.bg
Някой знае ли нещо?

Има я страницата, просто играта почва от утре - 4.07

# 116
Някой знае ли нещо?

Какви са условията на играта и наградите?

# 117
Някой знае ли нещо?

Какви са условията на играта и наградите?
Няма още нищо обявено

# 118
А на самата опаковка има ли нещо обозначено?

# 119
На Chupa Chups бележката за всички дни ли участва или за точно определения ден?

Общи условия

Активация на акаунт