Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 163
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 035
Освен, че се дублират хората при Шопов, при Джеферович има същите изтеглени. Той си изтри сторитата със странните тегления в сто списъка, уж се чака сега да публикува в коментар под поста на играта имената.
Иначе при Джеферович майка ми е изтеглена, не зная дали някой се е свързал с нея.

# 1 036
Лидл, знам че четете - този път тотално се ИЗЛОЖИХТЕ!!! Нямам думи.... Толкова ли е трудно, едно теглене и тагване...  За такива като тази, където "спечелила" с няколко профила - дано те направят щасрлива/голяма излагация/, само това ще кажа, че иначе ще ме блокират, ако почна да те нареждам.....
Мисля , че Шопов тегли , Лидл само пращат наградите , но дано видят и осъзнаят какво е теглил тоя 😃

# 1 037
В профила на Наум Шопов е играта.
Тази Сибел е въпросната. 3 награди има. То си личи, че е един и същ профил. Сибел95 нещо си.
И гледах сега сторито й - да не ползва някакви програми? Днес в 4 гивауей е изтеглена.
Аз в Инстаграм за 6 години само веднъж съм печелила, а тази Сибел само днеска - 4 пъти??

# 1 038

ето го сторито от тегленето на Шопов.
Редовно някой мил човек със сто профила обира наградите като има игри със снимки и то качва яко крадени снимки от нета.

# 1 039
  • Сандански
И резултата инфлуенсъра прибра 2-3 хиляди за поста. Раздаде се награда 20 лв. от икеа и работата спи...
Нито лидъл ме накараха по този начин да ги харесам, нито да ги посетя, нито пък да си купя от нещата за скара ли рекламират даже и не разбрах хах. Цялото това инфлуенсване е тоолкова безумно... Но пък явно си има хора дето ще кажат ей този известния яде от тарелка (каквото и да е там) и аз ще дотичам да си взема...

# 1 040
Тази Сибел е въпросната. 3 награди има. То си личи, че е един и същ профил. Сибел95 нещо си.
И гледах сега сторито й - да не ползва някакви програми? Днес в 4 гивауей е изтеглена.
Аз в Инстаграм за 6 години само веднъж съм печелила, а тази Сибел само днеска - 4 пъти??
Профилите са 4 и наградите са 4! Това в играта на Shopov, да видим на Джаферович....

# 1 041
Профилите са 4 и наградите са 4! Това в играта на Shopov, да видим на Джаферович....

3 профила и 3 награди да сме точни!
sibelramadann е по-възрастна жена от тази sibel95 по снимките, има и детенце.
Съвпадение на имена са тези според мен, но е ясно, че от 4те сибели, едната жена има 3 профила..

# 1 042
Аз в друг профил играх за тези неща на Лидл,на Мариана Станчева. Явно са направили акция от Лидл,но е много тъпо това. Какъв късмет трябва да имаш?! Измама от всякъде. Ужас...

# 1 043
Напротив sib_i95 и sibelramadann са дори с еднакви снимки

# 1 044
Здравейте! В играта на швепс кодовете от 4 цифри ли са? Имат ли букви?

# 1 045
Здравейте! В играта на швепс кодовете от 4 цифри ли са? Имат ли букви?
С повече са,има и букви. Подобни са на тези на КК.

# 1 046
  • София
Не участвам в игри в Инстаграм, но прочетох какво сте писали и само мога да кажа вместо, да се ядосвате на горкото момиче, защо не се замислите, то е за съжаление. Искало горкото да си направи много профили, да прави бизнес, печелене на награди, нооо няма никакъв умствен капацитет. То бива, бива, ама поне малко въображение, а то все сибел95 по няколко варианта. Така че Секрет, мисля ще се съгласиш с мен в момента пиеш бира и ядеш торта оплаквайки интелигентността на горкото момиче.

# 1 047
Вината е на организаторите, иначе всеки да си прави колкото ще профили и да участва....

# 1 048
  • Сливен
gurgolina Хич не я оплаквам и не я съжалявам-просто е много гл*паво държанието,на подобен тип хора и ситуацията като цяло.За пръв път се включвам с коментар,относно подобен тип измами и май ще е за последен,така като гледам....А колкото до бирата и тортата-ям и пия,но причината е друга...каквото да се прави,консумирам ги в момента,защото празнувам... Wink Спечелих почивка в "Къмпинг Градина",така че -----,хич,ама хич,хич,хич, не я оплаквам в момента. Wink

# 1 049
  • София
Честито Сикрет, весело изкарване!
А относно наглите и т*пи хора, аз затова почти спрях социалните медии, там получават крила и развихрят долните си маниери. Но наистина ми е жал за тях, те са бедни душици, колкото и игри и награди да печелят.
И смятам, че трябва да се коментира иначе ще стане все едно е нормално този тип нагло поведение.

Общи условия

Активация на акаунт