Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 135
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 125
Ехх как се зарадвах за Пепси,то пък само в КФС. 🙄

# 1 126
Хубава промоция за кърпи, ама е само за София и Варна.
Дано Пепси измислят нещо за цялата страна.

# 1 127
  • Елхово
Печеля хавлия от Фа от  последното теглене Blush

# 1 128
В кварталното кафе при покупка на бира морети получаваш скреч карта. Може да се спечели бира или нож за пица.

# 1 129
  • Сливен
Здравейте!
Опитвам се да се регистрирам в сайта на КК за играта на швепс,обаче не става.

Стигам до тук и нямам нищо активно,кжето да натисна.
Правя го през телефон с андроид.

# 1 130
Здравейте!
Опитвам се да се регистрирам в сайта на КК за играта на швепс,обаче не става.

Стигам до тук и нямам нищо активно,кжето да натисна.
Правя го през телефон с андроид.
Скролни надолу, там има полета за данните.

# 1 131
  • Сливен
Нямам

# 1 132
  • София, Дружба 2
oesi, и аз влизам с андроид през телефон, но при мен не изглежда така. Направи ли регистрация на schweppes.coca-cola.bg ?
Опитай така, пък дано да стане.

# 1 133
  • Сливен
Това се опитвам да направя .Ще пробвам и на компютър

# 1 134
Това се опитвам да направя .Ще пробвам и на компютър
ИТрий си историята и опитай

# 1 135
Нова игра на Пиринско ( без покупка )

🎁 https://xn--80aesakncckfmjf2j.bg/add

# 1 136
Има ли и други които не могат да регистрират бележка за  промоциите на Престиж? За Споко звънях и ми ги регистрирах оператори, сега за Роден край е същото, постоянно пише грешен номер на кас.бел. Операторите казаха, че е от кода за сигурност, телефона ги дава като грешка малки и големи букви, само, че аз пробвам от 3-4 телефона, лаптоп и компютър и все така излиза.

# 1 137
  • София, Дружба 2
Оф, и аз сега се вписах в една неприятна история. Фантастико купувам 3 бр. КК за да участвам в играта на КК и Фантастико, обаче купувам и 4 броя ариана защото пише, че има игра със скреч карти на каса на ариана и фантастико. И колите и бирите са на една бележка. Търкам картата и печеля кенче ариана, а касиерката иска да ми прибере бележката. Ми не си я дадох и сега ми е леко криво и съвестно, въпреки, че съм сигурна, че тя може да пусне дубликат и всичко да й е ОК. Чувствам се все едно съм откраднала нещо, а всичко си платих.........  и то доста добре. Това са техни игри и те не си познават условията. Въпреки, че съм сигурна, че в КК няма да ме изтеглят и направо съм готова да отида й да занеса бележката, ама в петък...... евентуално. Егати, как вменяват вина на човек, без да е виновен.

# 1 138
Здравейте! Имам профил във фейсбук само за игрите. Ако някой иска да си
споделим приятелство за тагване ще се радвам! 🌼

# 1 139
Оф, и аз сега се вписах в една неприятна история. Фантастико купувам 3 бр. КК за да участвам в играта на КК и Фантастико, обаче купувам и 4 броя ариана защото пише, че има игра със скреч карти на каса на ариана и фантастико. И колите и бирите са на една бележка. Търкам картата и печеля кенче ариана, а касиерката иска да ми прибере бележката. Ми не си я дадох и сега ми е леко криво и съвестно, въпреки, че съм сигурна, че тя може да пусне дубликат и всичко да й е ОК. Чувствам се все едно съм откраднала нещо, а всичко си платих.........  и то доста добре. Това са техни игри и те не си познават условията. Въпреки, че съм сигурна, че в КК няма да ме изтеглят и направо съм готова да отида й да занеса бележката, ама в петък...... евентуално. Егати, как вменяват вина на човек, без да е виновен.
На мен това ми се случи с Маги ,от магазина ни имаше игра със скреч карти и спечелих продукт на Маги и и ми искаха бележката и аз не си в дадох защото участвах тогава и други игри и им казах да си извадят дубликат, ама не си държаха на оригиналната ми бележка но не им я дадох

Общи условия

Активация на акаунт