Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 124 - юли 2022)

• 98 111
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 215
Имаше игра на ОББ с влизане през мобилното приложение ,до кога беше има ли печеливши ,не съм съм запазила линк .

# 1 216
Здравейте! Разменям кодове на КК за такива от Швепс.

# 1 217
  • София
А тези всеки ден изместват датата на теглене с един ден напред, толкова ли е трудно да се изтеглят три награди Rolling Eyes
https://m.dnevnik.bg/torlubovigramotevici
на 18 юли са публикувани
ако сте сред печелившите ще получите мейл да напишете данни за доставка
аз от предната игра на Дневник и "Джурасик свят-Доминация" имам раница.

# 1 218
Да попитам спечелилите от играта на Допелхерц  получихте ли си наградата? Аз защото още не съм ,а в имейла от 23.06 пишеше до 20 дни ,че ще изпратят наградата. Вчера  им писах на имейла, но никой все още не ми е отговорил.

# 1 219
Може ли линк към тези игри на Лидл ? Тагват ли ви, ако спечелите ? Рядко влизам в Инстаграм и не помня кой инфлуенсър е имал игра, а помня че участвах някъде ....
И ние с раница от Хайнекен (регистрирана в първите дни)Но по-интересното е в ИГ-бяхме коментирали игра на лидъл и ,няколко човека споделиха,че печелят нещо,включително и аз с малка награда, днес пак лидъл с друг инфлуенца,с подобни награди пак печеля! Вземам си думите назад за лидъл и инфлуенсъри😀

# 1 220
Бош обявиха ли от Инстаграм?Нещо не съм в час …….

# 1 221
  • Пловдив
Да попитам спечелилите от играта на Допелхерц  получихте ли си наградата? Аз защото още не съм ,а в имейла от 23.06 пишеше до 20 дни ,че ще изпратят наградата. Вчера  им писах на имейла, но никой все още не ми е отговорил.
Аз,още миналата седмица.

# 1 222
Бош обявиха ли от Инстаграм?Нещо не съм в час …….
И аз ги дебна Бош, както и няколко които съвсем забравиха, че трябва да теглят - Семана, Нестий, Мустела...
Ако нещо ми попадне, ще пиша тук.

# 1 223
  • Пловдив
Може ли линк към тези игри на Лидл ? Тагват ли ви, ако спечелите ? Рядко влизам в Инстаграм и не помня кой инфлуенсър е имал игра, а помня че участвах някъде ....
И ние с раница от Хайнекен (регистрирана в първите дни)Но по-интересното е в ИГ-бяхме коментирали игра на лидъл и ,няколко човека споделиха,че печелят нещо,включително и аз с малка награда, днес пак лидъл с друг инфлуенца,с подобни награди пак печеля! Вземам си думите назад за лидъл и инфлуенсъри😀
Да,тагват.Предната беше на Марияна Станчева,днешната на Мона.В рамките на деня се свързват с вас много любезно от агенцията, която представлява лидъл.

# 1 224
Някой регистрирал ли е в играта на Стела Артоа и Лидл?Изписва ли успешна регистрация при качване на касова бележка?

# 1 225
Оо супер и аз съм със СЛУШАЛКИ от Хайникен с 1 касова бележка ден преди края на играта.

# 1 226
  • Велико Търново
Някой регистрирал ли е в играта на Стела Артоа и Лидл?Изписва ли успешна регистрация при качване на касова бележка?
Да, изписва.

# 1 227
Семана са публикували преди 4 дена печеливши в коментар. Пак такива, дето играят с безброй повтарящи се коментари. А Лидл писаха, че вече щели да проверяват с някакъв софтуер печешившите и някакви общи приказки. На въпроса дали ще дисквалифицират многопрофилните (освен Сибел, имаше още една) не отговориха.

# 1 228
Сибел има още фалшиви профили в Инстаграм , одеве замалко да я изтеглят за награда , малко преди това се показа името на профила и и след 2,3 други имена системата изтегли печеливш. Даже тагва фалшивите си профили , това вече е наглост,  дано наистина проверяват всичко дали е наред и не изпращат награди на такива хора!

# 1 229
Сибел има още фалшиви профили в Инстаграм , одеве замалко да я изтеглят за награда , малко преди това се показа името на профила и и след 2,3 други имена системата изтегли печеливш. Даже тагва фалшивите си профили , това вече е наглост,  дано наистина проверяват всичко дали е наред и не изпращат награди на такива хора!
Тая ще е някаква маниачка

Общи условия

Активация на акаунт