АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 14)

• 43 293
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря ви момичета. Просто ми е странно, че преживяванията са толкова красноречиви?

# 421
  • София
Мен пък на ФМ онзи ден лекарката ме изплаши,че бебка ще е много голяма. В 33 г.с. и 1 ден е 2200гр и прогнозно до 40 г.с. ще стане 4000гр. Искрено се надявам да не са верни тези прогнози. Баткото го родих 6 дни преди термин 3300гр,което си е ок,ама 4кг вече ми се виждат множко за нормално раждане.
Малките бебета много бързо наваксат с теглото, а и когато са си донесени няма проблем според мен.
Племенницата ми се роди в 35 г.с.,но беше 1800гр и постоя 3 седмици в кувиоз. Не бяха разбрали,че страда и не наддава. За щастие всичко е наред и сега е прекрасна сладур като на 1 година.
Важното е ,че ви следят лекарите и са адекватни и ще реагират бързо,ако видят че има страдание.

# 422
Мен пък на ФМ онзи ден лекарката ме изплаши,че бебка ще е много голяма. В 33 г.с. и 1 ден е 2200гр и прогнозно до 40 г.с. ще стане 4000гр. Искрено се надявам да не са верни тези прогнози. Баткото го родих 6 дни преди термин 3300гр,което си е ок,ама 4кг вече ми се виждат множко за нормално раждане.
Малките бебета много бързо наваксат с теглото, а и когато са си донесени няма проблем според мен.
Племенницата ми се роди в 35 г.с.,но беше 1800гр и постоя 3 седмици в кувиоз. Не бяха разбрали,че страда и не наддава. За щастие всичко е наред и сега е прекрасна сладур като на 1 година.
Важното е ,че ви следят лекарите и са адекватни и ще реагират бързо,ако видят че има страдание.

Аз в понеделник в 31+5 измериха бебока 2300.
Казаха ми,че е малко едър, ама поне не разбрах да има проблем. Водите са ми в норма, кръвната захар също, плацента 1ва степен.
Върви едър още от 17 20гс, спрях да приемам комбинираните витамини /четах някъде,че надуват бебетата/ още в 25 гс, но бебо продължава да расте, за което се радвам, но ся вече взех и да се притеснявам.

# 423
  • София
Здравейте, аз преди няколко дена говорих как ме е страх да не родя преждевременно покрай всичкия този стрес. Днес си изпокъсат нервите и ето че трябваше да тичам до болницата с ужасни контракции и се оказа че имам и разширение и ми казаха че трябва да остана тук за задържане. Притеснена съм защото съм само 34с. но измериха бебето 2.5кг… то винаги вървеше по-голямо. Надявам се да не трябва да раждам защото ме наплашиха че било прекалено рано.

# 424
Чак пък "прекалено рано "...
Остават ви 1 седмица до началото на 9-ти месец.
Аз родидих 33 г.с

# 425
Няма страшно. Всичко ще е наред! ❤

# 426
Мисли позитивно , всичко ще е наред !

# 427
  • София
M Lady, ти как си, държиш ли фронта?
Султри, с колко см разкритие си?

# 428
  • София
Здравейте, аз преди няколко дена говорих как ме е страх да не родя преждевременно покрай всичкия този стрес. Днес си изпокъсат нервите и ето че трябваше да тичам до болницата с ужасни контракции и се оказа че имам и разширение и ми казаха че трябва да остана тук за задържане. Притеснена съм защото съм само 34с. но измериха бебето 2.5кг… то винаги вървеше по-голямо. Надявам се да не трябва да раждам защото ме наплашиха че било прекалено рано.

Стискам палци всичко да е наред и бебчо да изчака поне още 2 седмици до 36 г.с.

# 429
Аз съм в болницата за задържане от 32гс. Днес съм 34+3. Бях на доплер, всичко им е в норма. Едната бебка е около 1900, а другата около 2100г. Хубавото след 34гс, че вече дробчетата им са развити. Ще си полежа още поне до 36гс.

# 430
  • София
Не ми казаха, само че имам зле разкритие за 34с и веднага ме слагат на системи

# 431
В Стара Загора болница Киркович.

Коя е тази лекарка, която те е наплашила така? Тъй като и аз мисля да раждам в същата болница в Стара Загора.

# 432
Те в държавного АГ наистина се славят с държание в Стара Загора. Общо взето, Киркович от към условия и отношение не е никак приветлива болница, но има добри специалисти.

# 433
  • Bulgaria
В Стара Загора болница Киркович.

Коя е тази лекарка, която те е наплашила така? Тъй като и аз мисля да раждам в същата болница в Стара Загора.
[/quote

Др.Ина Цонева

# 434
И аз мисля да раждам там в Стара Загора и единствената, за която ми казаха ,че е отвратителна е въпросната Цонева.
Иначе знам, че за секцио била много добра, ама се носят истории за пиенето й.

Общи условия

Активация на акаунт