АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 14)

• 43 298
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте, още съв в болницата на системите но контракции си продължават въпреки че са по-малко. Чуствам се ок горе-долу, но май тоновете на бебето са по-зле днес.. сърцебиенето му пада рязко и е и по-ниско от моето. И на запис машината издаваше звук че нещо не е наред през цялото време. Само да не ми кажат да раждам сега, но се дразня и че сестрите нищо не ми казват а вчера през нощта ме будиха за инжекция в дупето отвратителна за развитието на дробовете на бебето. Не мога да разбера рутинно ли я правят защото съм дошла за задържане или просто се подготвят да раждам скоро???

# 436
Попитай за всичко, което те интересува на сутрешната визитация. Когато постъпих, на мен също ми направиха кортикостероидни инжекции за дробчетата. За всеки случай, за да не тръгнат по-рано. Машината за тонове често издава звуци. Бебетата ритат и се местят и тоновете често се губят. Ако има нещо притеснително след час ще ти пуснат други тонове.
Здравейте, още съв в болницата на системите но контракции си продължават въпреки че са по-малко. Чуствам се ок горе-долу, но май тоновете на бебето са по-зле днес.. сърцебиенето му пада рязко и е и по-ниско от моето. И на запис машината издаваше звук че нещо не е наред през цялото време. Само да не ми кажат да раждам сега, но се дразня и че сестрите нищо не ми казват а вчера през нощта ме будиха за инжекция в дупето отвратителна за развитието на дробовете на бебето. Не мога да разбера рутинно ли я правят защото съм дошла за задържане или просто се подготвят да раждам скоро???

# 437
Като влязох да раждам малката ме държаха близо час и половина на тонове, защото малката не спираше да рита, да се мести, тоновете постоянно се губеха и машината постоянно пищеше, акушерката тичаше. Накрая записаха що годе някакви тонове и ме пратиха в стаята. След 1ч пак ме викнаха на тонове, защото на лекаря от другата смяна изобщо не му харесаха. Тя ме беше и предупредила акушерката, че сигурно пак ще ми правят. Този път беше по добре, успяха да ми ги направят почти без проблем. Сутринта преди секциото същата работа, ритане скачане и няма укрития. Накрая се предадоха и доктора вика, така и така влиза за секцио няма смисъл. Явно си е добре бебето ако съдя по движенията и на 15 Мин ме разкачиха.

# 438
Милото не е ли дебелко това гащеризонче?Аз съм се подготвила с рокличка😁

# 439
Момичета какво мислите за тези антистрес пелени? Взели ли сте такива и какви отзиви сте чули?

Аз имам такава, мисля есента да я ползвам. Поне последния път ми свърши работа докато поотминаха буденията заради рефлекса на Моро.

Секцио заради вени и хемороиди ми звучи супер нелепо. Ако това е легитимна причина, всички трябва да са под ножа.
Маноела, вземи си протеин, както писаха вече, за да дръпне бебето.
Орехче, аз си взимам грахов на dragon foods, който е абсолютно ок.

# 440
  • София
Лизи, дойде ли ти поръчката от Одеялце? Може ли да споделиш снимки?

# 441
Милото не е ли дебелко това гащеризонче?Аз съм се подготвила с рокличка😁

Ами не е дебело. И аз така си мислех като го гледах в страничката обаче е супер тънко. Иначе съм учудена че си запази вида след като го изпрах🤣Иначе и аз съм подготвила една рокличка.
Аз съм бивша пациентка на Цонева.Тя ни насочи към инвитро специалист. Със смесени чувства съм за нея. И лошо и хубаво мога да напиша,Опрделено не е моя доктор. Гледа единствено да и бутнеш.Тя е докторката с най-много пациенти там. Послдно като ме изписваха за деня имаше 4 секциото за деня. Майка ми и беше дългогодишна пациентка. Махаше и полипи ,миомата. На мен при двете естествени бремености директно ми каза че няма да ги бъде. Наистина мн така на моменти се изказва,но позна. Втория кюретаж ми го прави тя. Чаках я на масата 40 минути гола на Велики четвъртък. Екипа беше се изнервил че я няма а тя беше в кабинета си на частно да преглежда. Друг е въпроса че два дни по рано рева с мен,защото следваха терапия превантивно с НМХ и пак не се получи. Двете крайности е,но и се носи доста смесена слава  в Ст Загора.

# 442
Ох и аз за тази д-р Цонева не съм чувала и една добра дума..

# 443
Вчера ми пристигнаха в еконт, но днес мъжа ми ще ги вземе, оказа се че колкото и да е близо еконта, не мога да стигна до там, става ми лошо, не ми стига възух и имам чувството , че ще припадна... Довечера ще ги снимам Blush

Лизи, дойде ли ти поръчката от Одеялце? Може ли да споделиш снимки?

# 444
Изпрах една пералня бебшко и не знам защо реших да простирам вместо да ползвам сушилня. Почивах 2 пъти докато наредя вс дребни неща, сега пече и е ужас. 🤣
Има още поне 1 за пускане. Аз си мислех, че не съм купила кой знае колко дрехи, а то какво се оказа.... Сега събирам сили да влезна да се измия косата. Последните 2 пъти ми ставаше лошо от тази процедура. Както казах, пълен дроб съм на финала. За някакви по- дълги разходки не смея и да мечтая. Пазарчето е пред нас. Ако успея да събера сили за плодче ще слезна и това ще е за днес.

# 445
Изпрах една пералня бебшко и не знам защо реших да простирам вместо да ползвам сушилня. Почивах 2 пъти докато наредя вс дребни неща, сега пече и е ужас. 🤣
Има още поне 1 за пускане. Аз си мислех, че не съм купила кой знае колко дрехи, а то какво се оказа.... Сега събирам сили да влезна да се измия косата. Последните 2 пъти ми ставаше лошо от тази процедура. Както казах, пълен дроб съм на финала. За някакви по- дълги разходки не смея и да мечтая. Пазарчето е пред нас. Ако успея да събера сили за плодче ще слезна и това ще е за днес.
Стигнаха ли ти щипките? Като почнах да пера на големия, малко преди това беше идвала свекърва ми и ми каза много малко щипки имаш. Ядосах и се, защото според мен имах много щипки, кошницата за щипки беше пълна. Като отидохме в тях ми беше приготвила 3 комплекта щипки, пак и се ядосах, но ги прибрах. Започвам да простирам и щипките дето ги имах не ми стигнаха до никъде. То много дребна дрешка, бе. Тогава тъкмо ми се беше счупила и въртележката за чорапите и за всичко ми трябваше щипки. И онези новите на свекърва ми влязоха в употреба. Сега със сушилнята не можеш ме накара да простирам бебешки дрехи и чудо да стане. На Опака простирах на каката, уж не бяха много (само 10-12 комплекта, в пералнята изглеждаха малко) обаче докато приключа те сигурно в другия край вече бяха сухи.

Днес сутринта бях на изследвания и сега гледам, че са излезли. Хемоглобина ми за мое учудване е 118. Март беше 120 и очаквах, че е паднал повече, тъй като нищо не пия и го поддържам само с храна. Явно добре си се храня. Притеснява ме, че СУЕ ми е 40, и глюкозата 5,6, но тя е в границите, а и предните две бременности по това време е била около тези стойности. Утре ще се чуя с докторката си и ще видим какво ще каже.

# 446
Същата съм, пуснах пералня, смених чаршафите, разходих кучето, правих си закуска, метох, мих, простирах... И мога да не мръдна до довечера Sweat
Едвам стоя Pensive
А сега гости чакам...

# 447

Аз вчера взех да гледам племенника, че не ми стигат моите 2 и 3тото в корема Simple Smile, но те големите се гледат лесно, днес обаче всички са изгонени, голямата е при баба й и дядо й, малкото на ясла, мм е в офиса, аз само трябва да успея да си замъкна дебелия г*з до фризьорката, че датата на секциото наближава, трябва да съм красива, днес се качих на кантара и съм качила още 1кг, стана ми криво Simple Smile дано спра да качвам.
Болибон КЗ на гладно трябва да е под 5, не яж вгх вечер

# 448
Ох аз се събуждам изморена 😁 През нощта ми е много гадно напоследък, спя си обаче като трябва да се обърна са някакви страшни болки в таза, бедрата и корема. А като ми се пишка много е нещо страшно, едва стигам до тоалетната. Иначе през деня не ме боли нищо, само като съм стояла дълго време после докато се раздвижа ме боли и това е.
Иначе бебешките неща миналата седмица ги изпрах с 4 перални и сравнително лесно ги прострях. Обаче гладенето….простооо не знам дали бих си го причинила отново това безумие. От понеделник чак в събота успях да приключа  с всичко.
Според вас да обръщам ли внимание на 3 еритроцита на поле в урината? Предвид това, че се бях порязала като се бръснах и деня преди да дам урина ми взимаха секрет и ми правиха преглед за разкритие, нямах зацапване след това, но все пак. Нямам абсолютно никакви оплаквания.

# 449
  • София
И аз едва се търкалям. През нощта се събудих с адски зъбобол и следобяд ще ходя да ми го правят. Почти не съм спала, тока спира през нощта, детето се буди, че го сърбят ухапвания от комари. Главата ме боли, има ужасна магнитна буря. Болят ме ребрата от едната страна, така ме рита това малкото, че ми идва да вия. От ТРЗ във фирмата не са ми входирали един тридневен болничен преди 45 дневния и трябва и на тях да звъня да видя какво става. Баткото ми мрънка за принцеси и ще трябва да се наканя да ходим до магазина за Кайма 😒.
За прането - аз досега съм пуснала 3 перални и то само с пелени, одеала и чаршафи. Предполагам, че ще ми трябват още две за дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт