АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 14)

• 43 303
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
ShukM проблема ми не са въглехидратите. Вечер обикновено ядем месо и салата. Снощи например ядох пържени кюфтета и салата домати и краставици. Проблема ми е сладкото. То си ми е голям проблем. Вчера като се прибирах от лекарката ходих да си взема от едни сладоледи дето много харесвам, той е насипен и от лакомия този или онзи събрах около 400гр сладолед залят с течен шоколад, ако питаш мене можех и повече да изям. Та проблема са ми шоколади, сладоледи, баклавички и всичко друго от този род. А самите въглехидрати с храната са ми малко. Аз например тестени изделия почти не ям. Не мога да разбера как със всичкото сладко, което ям в момента как така килограмите ми не мърдат. Ако го спра като нищо ще почна да свалям, вместо да вдигам килограми.

# 451
Аз нощем се будя поне 5 пъти до тоалетна, голямо пишкане 😳 поне заспивам веднага в повечето случаи. Но пък и много вода пия и през деня, и нощем. Даже не ме е страх от секциото, а от това, че ще трябва да спра да пия вода от 10 предната вечер.
И с тази Тотема голямо смятане, да не се яде 2 часа след нея, да има 2 часа разлика с Магнерот, снощи се шегувах с ММ, че толкова не съм смятала от училище 😃😃
И аз започнах с пералните, вчера пуснах 2 - пелени, обиколници и балдахини. Днес ще погладя.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 12:44 от M.Angelovaaa

# 452
Неизвестна16 : Веднага ти ги снимам Heartpulse

Лизи, дойде ли ти поръчката от Одеялце? Може ли да споделиш снимки?

# 453
Аз вчера и днес пусках бебешко,мислех на ръка ама с тия контракции е абсурдно. Тя пералянта ми я доставиха във вторник и се възползвах първи да са дрешките на бебка.Уж най-важното щях да купувам,ама се събраха 5 перални🤷♀Днес си поръчах помпа,че ми искат в болницата и др седмица ще стягам багажа да е готов за болницата☺

# 454
Аз днес съм се наканила да пера и подреждам. Мисля, че имам неща за максимум 2 перални. Дано не се свият после от сушилнята 😆!
Вчера и днес нямам толкова много контракции..и съм решила да се възползвам от този прозорец, че знам ли  вече…
Почнаха да ме питат разни хора, дали ми е събран багажа за болницата.

# 455
  • София
Лизи, много благодаря. Тънички са като за сезона, нали? И тази панделка може да се махне и си става обикновена пелена?

# 456
И аз пера бебешко от няколко дни, в събота мисля с мъжа ми да отидем да купим каквото ми трябва за болницата, че е време да стегна багажа:confused:

Неизвестна16 : тънички са и да, като се махне панделката си е обикновенна пелена

# 457
Аз нощем се будя поне 5 пъти до тоалетна, голямо пишкане 😳 поне заспивам веднага в повечето случаи. Но пък и много вода пия и през деня, и нощем. Даже не ме е страх от секциото, а от това, че ще трябва да спра да пия вода от 10 предната вечер.
И с тази Тотема голямо смятане, да не се яде 2 часа след нея, да има 2 часа разлика с Магнерот, снощи се шегувай с ММ, че толкова не съм смятала от училище 😃😃
И аз започнах с пералните, вчера пуснах 2 - пелени, обиколници и балдахини. Днес ще погладя.
Ооо, камък ми падна от сърцето като спрях магнезия, сега само трябва за съобразявам млечните. 😁

# 458
Ameli, мерси , ще си го пия спокойно значи.
За машината за тоновете онзи ден попитах защо пищи и какво означава.Акушерката ми обясни , че всяка машина е настроена с някакви уж норми и , когато се излезе от тия норми тя пищи.Давам пример.Ако машината е настроена за пулс на бебето между 130 и 150 , в момента , в който пулса на бебето падне на 129 или пък св качи на 151 машината писва.Нямало нищо притеснително.
Кортикостероидните инжекции най - вероятно ги бият за всеки случай , тъй като всеки организъм би се повлиял различно от задържащата терапия , съответно не се знае дали ще изкараш седмица или повече например.Дано да е повече!
M_lady , браво на теб и бебчетата , все така да растат и да си ги подържиш още малко на уютно!
И аз ставам по 100 пъти на вечер , мн е досадно.Завъртането в леглото е мн трудно ама какво да се прави.
Bolibon разсмя ме за щипките .Скоро си смених сушилника с таванен и майка ми купила щипки с широка дупка като за тръбите - 3 пакета.Викам си тая жена какво и е.....ама после разбрах 😀
Аз днес пак съм на тема снимки (че нямам още за 9тия месец) така че споделям .

# 459
Щипките стигнаха, простора малее 🤣
И аз от скоро съм таванен. А пералнята е с голям капацитет. Не са съвместими. Добре, че рядко простирам. 😁

# 460
  • София
Момичета,сигурно сте обсъждали назад в темите,но нямам нерви да ги чета сега, за което се извинявам.
Каква козметика сте взели за бебетата? Нямам спомен какво съм ползвала за баткото с изключение на крема за подсичане на Галафарм, от който бях много доволна и мисля пак да го ползвам за малката.

# 461
И аз съм в чудене специално за хидратиращия крем за тяло. Иначе другите ми неща като шампоан, крем против подсичане и масажно олио са ми на Френдли от кампанията, която спечелихме и мисля да ги пробвам, с много изчистен състав са. Иначе масово мустела, юриаж и А-дерма гледам, че ползват и то най-вече мустела. А в това приложение, което е за състава, мустелата я дава като не чак толкова чиста.

# 462
Аз взех шампоан/душ-гел 2в1 и лосион за тяло на Мустела, масажно олио на Хип и Бепантен и Судокрем за подсичане.

# 463
Щипките стигнаха, простора малее 🤣
И аз от скоро съм таванен. А пералнята е с голям капацитет. Не са съвместими. Добре, че рядко простирам. 😁
Мен простора ми беше голям. На стандартните тераси на панелните блокове от край до край 5 върви, а пералнята ми с горно зареждане. И сега ми е голям простора, но много малко неща простирам, само такива, който реша, че не могат да минат през сушилнята. Отначало не исках сушилня, но сега съм казала, че счупили се тази преди да ми купи друга категорично отказвам да пера. Той ми се смя, защото като я донесе тази му се карах защо ми е. А той ме успокояваше "споко бе, жена, само за 50лв съм я взел, колкото изкара". Ползвам я вече 4г. Някакъв стар модел е на Миеле, ама не искам да я сменям за нова. Имаме познат, който внася уреди втора употреба от Германия и той го пита, кой луд му я е дал за 50лв, че и работеща. Вика, аз ще ти дам 250лв без уговорки като се счупи, да я взема за резервни части, ама то на тези почти няма какво да им се счупи. Ходихме да гледаме фризер при него, като не можех да си харесам по магазините, много хубав ама не може да ни влезе през вратите и се смя какво ставало със сушилнята, ако случайно се счупела да не го бил забравел. ММ му вика, няма споко, нали първо при теб ще дойда да си търся друга сушилня. Взехме от него като се нанасяхме и фурна за вграждане и плот на Бош за временно, че тогава нямахме много пари, с идеята поне 2г да изкарат, вече 6г ги ползвам. Статични са, нямат много екстри, като таймер както исках, ама и тях не си ги давам.

Масажно олио в тези жеги не препоръчвам. То загрява допълнително. Баткото е роден края на април, още на първата консултация като го гледа докторката ме пита с какво правим масаж и аз и казах с олио. Тя каза да си взема мляко, защото олиото загрява, почват жеги и най-малкото ще се обрине. Олиото било за зимни бебета. Аз лично от Судокрем не съм доволна. Не знам какво толкова го хвалят и превъзнасят.

# 464
  • София
Аз купих серията на здраве био бебе - Шампоан, мляко и крем против подсичане. В приложението са що годе добре - едното беше 16, а другото 18/20, ако не се лъжа. Иначе имам и Джинджира алба бебе, не я заменям за нищо. Судокрем също поръчах по навик, но той много изсушава.

Общи условия

Активация на акаунт