АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 14)

• 40 626
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Аз днес бях при акушерката и коментирахме какво искам и как да мине операцията. Таткото ще е през цялото време с мен навсякъде, но искат и тук отново отрицателни тестове. Съгласих се на инжекция Витамин К, вместо капки, така било по добре. Кожа в кожа, веднага след като го извадят, и после на таткото кожа в кожа. И накрая ме пита, каква музика искам Grinning
Със сигурност само ние ще знаем кога ще е, и може би една приятелка, ако не сме двете по едно и също време там Grinning

# 586
  • София
Досадно е това с проверяването. И на мен ми беше писнало с първото, още повече, че преносвах.
Сега животът ми така се стече, че изгубих много и се изолирах от околните. И най-важното е, че така се чувствам добре. Ограничила съм контактите си до минимум, някак си осъзнах, че повече ме натоварват хората и на този етап от живота ми нямам нужда от излишен стрес. Избрах да съм егоист и да мисля само за моето семейство.

Сега като тръгна да раждам ще знаят свекърите, няма как, защото ще гледат баткото. На моите родители и останалите роднини ще кажа вече след това.

# 587
Онази вечер свекърва ми беше вкъщи. ММ беше нощна, а аз бях на родителска среща на баткото, която нямаше как да пропусна и сутринта я използвах да ида и на изследвания. Но преди родителската бях на лекар. Прибирам се и ме пита вече дали сме определили датата. Казах и че е рано още и няма да я определям с моята лекарка. И тя си прави планове жената, защото знае, че докато съм в болницата сигурно все ще и се наложи да гледа малката. Сядаме вечерта да вечеряме и като станаха децата ми вика: "Знаеш ли вече не се притеснявам толкова. Почти си в 9м така, че и да започнеш да раждаш то почти си му е време вече и няма страшно." Тя преди моя мъж е била бременна с момиче, но са и изтекли водите в 6м и тогава 78-79г не са успели да спасят детето, предполагам, че не са се и опитвали, просто са нямали необходимата техника. Води се, че е направила аборт. И предишните ми бременности и сега все се притесняваше. Сякаш като влезех вече в 7м започваше да се поуспокоява. С първата особенно все ми викаше, ти хубаво можеш ама да се пазиш повече трябва. Ходи си на разходки, ама не се преуморявай. И аз вече се успокоявам, че малко остана и после започвам да се притеснявам, че времето наближава. Малката не се е делила от мен през ноща. Хич не знам какво ще я прави баща и. Шанс друг да я преспи няма. Батко и като влязох за операция за жлъчката беше на 3г и половина и само две вечери ми нямаше. ММ му беше казал, че съм на работа. После като отидох да раждам беше вече на 4г и половина и знаеше къде отивам и че няма да ме има повече време. Ама сега този малкия инат хич не ги знам как ще се разберат с баща си, а и няма да е за 1-2 дни. Но се успокоявам, че ще се оправят. Не е само с моето дете така положението и много (да не кажа всички) други деца са така.

# 588
Онази вечер свекърва ми беше вкъщи. ММ беше нощна, а аз бях на родителска среща на баткото, която нямаше как да пропусна и сутринта я използвах да ида и на изследвания. Но преди родителската бях на лекар. Прибирам се и ме пита вече дали сме определили датата. Казах и че е рано още и няма да я определям с моята лекарка. И тя си прави планове жената, защото знае, че докато съм в болницата сигурно все ще и се наложи да гледа малката. Сядаме вечерта да вечеряме и като станаха децата ми вика: "Знаеш ли вече не се притеснявам толкова. Почти си в 9м така, че и да започнеш да раждаш то почти си му е време вече и няма страшно." Тя преди моя мъж е била бременна с момиче, но са и изтекли водите в 6м и тогава 78-79г не са успели да спасят детето, предполагам, че не са се и опитвали, просто са нямали необходимата техника. Води се, че е направила аборт. И предишните ми бременности и сега все се притесняваше. Сякаш като влезех вече в 7м започваше да се поуспокоява. С първата особенно все ми викаше, ти хубаво можеш ама да се пазиш повече трябва. Ходи си на разходки, ама не се преуморявай. И аз вече се успокоявам, че малко остана и после започвам да се притеснявам, че времето наближава. Малката не се е делила от мен през ноща. Хич не знам какво ще я прави баща и. Шанс друг да я преспи няма. Батко и като влязох за операция за жлъчката беше на 3г и половина и само две вечери ми нямаше. ММ му беше казал, че съм на работа. После като отидох да раждам беше вече на 4г и половина и знаеше къде отивам и че няма да ме има повече време. Ама сега този малкия инат хич не ги знам как ще се разберат с баща си, а и няма да е за 1-2 дни. Но се успокоявам, че ще се оправят. Не е само с моето дете така положението и много (да не кажа всички) други деца са така.
.

Пускай от сега таткото да приспива, ние се редуваме, че досега бях само аз, някои дни му се получава лесно, друг път и на мен се опъва, но поне свикна, че понякога аз “работя” и заспива с него Simple Smile

# 589
Той откакто съм забременяла, че и от преди това основно ММ я преспива. Аз я преспивам когато го няма. Но имаше един период, в който ревеше и не искаше да заспи с него. Иначе при него заспива по лесно. Всъщност спорен е въпроса кой от двамата заспива първи, но накрая и детето спи.
Аз така спрях и нощните кърмения. Разболях се и отидох да спя в хола. Първата вечер ММ ме събуди 2 пъти да ходя да я храня, втората веднъж и като видяхме, че спи повече като не ме търси спах цяла седмица в хола. Последните две вечери ме будеха чак в 6ч сутринта. Ама после ММ му свърши отпуската и се наложи да се върна в спалнята, чак не повярвах, че си спахме цяла нощ и чак сутринта се пробуди. Беше на 1г и 3м тогава. Сигурно в него период чак се наспах спокойно откакто се е родила.

# 590
  • Bulgaria
Днес на бял свят се появи нашия син Иван. Роди се 2520 кг. 49 см.

# 591
krasi_tv честита радост Blue Heart Да е жив и здрав малкия юнак, и бързо възстановяване на мама. BlushPeople Baby

# 592

Честитоо, да ви е жив и здрав💙

# 593
Честита радост Краси! Да ви е здрав и много радост да носи в дома ви!
Ти как си? Бързо възстановяване! 🤞

# 594
Честито, да ви е жив и здрав. Бързо възстановяване.

# 595
Krasi_tvЧестит да ви е малкия юнак! Да бъде здрав и много обичан!На теб бързо възстановяване и когато искаш може да ни разкажеш как мина всичко.💙
Аз на моята майка и казах скоро , че няма да и казвам като тръгна да раждам , а тя отсече ,че нямало как ,щяла да разбере , а и искала да знае Simple Smile
Иначе от мяколко дена с баща ми ( а те са разведени) се опитват да ме навият да си искам секцио.Смятат  ,че само ще се измъча като опитам естествено.Аз обаче за сега не поддавам 😀

# 596
  • София

Честито момченце! Да ви е много здрав и щастлив! ❤️ На теб Краси,бързо възстановяване ти желая.

# 597
Krasi_tv  Честито и бъдете здрави !

# 598
  • София
Честит да е Иван, да расте здрав и усмихнат!

# 599
Честито! Нека малкия Иван бъде здрав и много да ви радва😇🙏

Общи условия

Активация на акаунт