Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 501
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 1 005
Някои иска ли днешния купон за - 50% за сладолед

# 1 006
Не съм чувала някой да има купони за имен ден. Пускат само за рожден и за 8 март, 14 февруари и подобни. Може би се бъркате с други. Например Емаг пращат за имен ден, но не и за рожден ден. И пак зависи от името. Wink
14 февруари като ден на влюбените и само за жени ли го водят или тези дето празнуват трифон зарезан също намазват Ха Ха Ха после жените били дискриминирани ...

# 1 007
Има за имен ден - със сигурност в началото на януари бая народ писа, че е получил за Васильовден и останалите именни дни след него.

# 1 008
Честитка за имен ден бях получила само миналата година и ми беше много странно,  защото от Л+ разбрах, че имам имен ден и то на празник, който ( според мен) няма нищо общо с името ми.
За бисквитите от офертите-само сините са включени-вчера пазарувах в нов за мен филиал и много се чудех, кои са намалени,  защото под табелата за Л+ стояха кашончета с двата вида. Обърнах се към служител, взе машинка за проверка и ми благодари, че съм му обърнала внимание за грешката.

# 1 009
  • София
Пазарувах в друг филиал на Лидл. Там на касата дупката за сканиране на приложението е много неудобно поставена - направо си извиваш ръката неестествено. Споделих с касиера, а той каза, че от октомври ще е по-друг начин маркирането. Щяло да бъде улеснено, приложението ще станело много по-удобно и изгодно.
Ще видим какво замислят.

# 1 010
  • Sofia
И моя ИД (според църковния календар) беше скоро, ама не съм и чакала нищо от Лидл+, та и да съм имала нещо, не знам,  не съм го отваряла.

# 1 011
За 8-ми март пращат купон и на мъжете. За 14-ти февруари също пращат купон и на двата пола (макар че вимаги има хора, които се оказва, че не са получили купон). На мен винаги досега са ми пращали купони за тези два празника.

# 1 012
Aisha, и аз чух, че ще променят приложението, но не съм писала, че ми се стори клюкинка. Щом са ти казали и на теб днес, значи супер, има нужда от подобрение приложението.
Аз чух за пластики (тука е малко кой от кого ще изкопира - К.), но ще видим какво ще предложат.

# 1 013
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Пиша отзив за маслиновото масло и бутилката, както обещах.
Специално на нашето фемили маслото като вкус не ни хареса.
Взехме с аромат на босилек и направо ни развали хубавата салата.
Но ние по принцип сме свикнали с олио и каквото и друго да сложим не ни харесва.
Ако някой си овкусява салатите/манджите със зехтин значи ще е ок.
Шишето се развърта и позволява след това да си сложиш друга мазнина.
Не пръска единична концентрирана струя, но и не пръска така мощно, както пръска дезодорант да речем.
Нещо средно като впръскване, аз и заради шишето го взех това масло, така че ще влезе в употреба.
Тофуто нарязано на малки парченца и после запържено до златиста коричка става много вкусно,
отново бих купила.
Беше се коментирало за Фрешона, чудя се за ХХЛ лютеницата дали си струва на вкус?

# 1 014
Имам от тази лютеница XXL отворена в хладилника, може би седмица и половина стои там. Май не е от най-вкусните. Не знам, дали ще се изяде въобще.

# 1 015
Зехтинът в спрей бутилка е с доста концентриран аромат на босилек/други билки. Купувала съм и от фвата вида. Аз използвам като добавка, а не като основна мазнина (независимо дали в ястия или в салати). Има и една друга подробност- не на всичко върви единият или другият аромат. 😃

# 1 016
Имам от тази лютеница XXL отворена в хладилника, може би седмица и половина стои там. Май не е от най-вкусните. Не знам, дали ще се изяде въобще.
Аз много харесвам лютеницата на Брей, без кимион от Кауфланд.
Преди вземах от Лидл едро смляна

# 1 017
fsyyy, мога да коментирам само сладкото. По-рядко е. Като топинг за сладолед по-скоро. Вкусно е и личи, че няма допълнителни гадории. Не знам с каква идея ще го ползвате. За палачинки е малко рядко. За тази цена предпочитам мармаладите им Марибел.

# 1 018
PeacockLove, не съм я пробвала. Дали тя има в състава си моркови (ако случайно знаеш) и дали е едросмляна? В К ходя много рядко, по-далече ми е дори от Лидъл, но ако е хубава, ще трябва да ида.

# 1 019
  • Sofia
Едромляната лютеница на Фрешона харесваме, но ХХЛ варианта не сме пробвали... нали общото мнение за ХХЛ продуктите не е добро, та затова...

Общи условия

Активация на акаунт