Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 506
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 990
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Има намалени праскови по 1.29лв.
Твърдички са, но като омекнат малко ще са идеални за компот.
И на мен ми се появи отново купона за ароматизаторите до края на седмицата е валиден.
Този път имаше намалени основно пилета и торти. Взех едно много прилично изглеждащо цяло пиле за 4.80лв
Маслиновото масло също го взех и аз заради пръскалката. Довечера като правя салата ще напиша отзиви за вкус и пръскане.
В нашия магазин имаше от всички веган неща.
Специално проверих имаше лимоновия кекс, малко количество в опаковка, бая твърд на пипане, от мъфините - 4 броя в опаковка, големи и жълтички, напитката между тях с кокос и ориз.
Всички видове пастети,  сладките май и те.
Радиата и при нас се купуваха от баби/дядовци, не се сетих да погледна дали все още има.

# 991
То телевизорите имат радио ако е на цифрова и както отбелязаха 70лв телефони имат също, но ще трябват слушалки за антена. Тази сутрин имаше пенсионерки в магазина; и 3-те с пълни колички а уж скромно облечени..и то какви боклуци купуваха, кроасани, сладки, бонбони...нищо общо със стоки първа необходимост...
Снимах сладоледа на 50% може да е от полза за някой

Не знам как се прави сладолед..ама ми се струва че и 1.50лв са му много...
Сладолед с вкус на шококад и да му сложиш 0.5% шоколад.. то си го пише де "с вкус" а не "с шоколад"
Спомням си преди някъде 25г с баба по главната улица вървяхме и имаше от вече ретро машините за сладолед, високите..и евтино беше и вкуса беше превъзходен..

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 14:04 от Didity02

# 992
Аз го взех вчера и го вкарах в употреба. Успешно наряза лук, може да го оставиш по едро или с повече дърпания по-дребно, смлях домати, а сутринта нарязах половин краставица за таратор в него. Мисля, че е екстра. Взех го за вилата, за да не взимам електрически.

Поли, може ли мнение за ръчноя чопър? Вчера доста се чудих, но накрая не влязох в магазина, само заради чопъра...

И двата чопъра стоят девствени в кутиите Simple Smile Аз си взех електрически преди две седмици. Ръчният е за майка ми и тр бва да й се занесе в провинцията.

Приципно за зимата ги взех, че сега в жегите не готвя манджи
[/quotе]

# 993
Долче, вземи да пробваш ето тези. Има ги в К. и в Б. - 0.85 ст. Уникални са. Купуваме промишлени количества. Joy
Скрит текст:
Обожавам ги!!!
Колко грама са?
90 гр

# 994
Tercio сладолед ми харесваше преди,ама не знам дали не са го развалили.

# 995
Отзиви за тези?

# 996
  • софия
Дезодорантът смърди отвратително на спирт и лимонова трева. Мисля, че успешно може да се ползва като спрей против комари.
Вчера бях с нагласа да купя, но рязко се отказах.

# 997
Подарявам
Скрит текст:

Аксесоари за баня -50% за втория продукт
стара цена 5,99 лв - нова цена 2,99 лв за втория продукт

Хидравличен Крик
стара цена 34,99 лв - нова цена 24,99 лв

Дървена игра
стара цена 24,99 лв - нова цена 17,99 лв

Хляб със семена 700гр
стара цена 2,55 лв - нова цена 2,04 лв
макс 3 броя

Свредла 4бр. комплект
стара цена 17,99 лв - нова цена 12,99 лв

Зеленчуков хляб  -50% за втория продукт
стара цена 1,75 лв - нова цена 0,87 лв за втория продукт

Кроасанчета с нуга пълнеж 5бр
стара цена 3,69 лв - нова цена 2,69 лв

Пресни талиатели 250гр
стара цена 2,49 лв - нова цена 1,79 лв

Салата Романа микс 200гр
стара цена 2,39 лв - нова цена 1,79 лв

Червени ябълки
стара цена 2,99 лв/кг - нова цена 1,99 лв/кг

# 998
Неприятно ми стана, че не получавам нехранителни купони
Поне тази година най-после имах купон за рожден ден. За именния пак не, но карай вече...

# 999
  • София
Някой ако иска сладоледа нека ми пише ,аз няма да стигна днес до Лидл.

# 1 000
За първи път имам купон за точно определен магазин в Пловдив за утре

# 1 001
Неприятно ми стана, че не получавам нехранителни купони
Поне тази година най-после имах купон за рожден ден. За именния пак не, но карай вече...
Получавам понякога купони за нехранителни , получих и за рд, обаче и на мен не ми пратиха купон за имен ден...Скоро беше.🙂

# 1 002
  • София
Не съм чувала някой да има купони за имен ден. Пускат само за рожден и за 8 март, 14 февруари и подобни. Може би се бъркате с други. Например Емаг пращат за имен ден, но не и за рожден ден. И пак зависи от името. Wink

# 1 003
Здравейте, какво се случва със сиренето Пилос -бяло саламурено краве, бившето ливади. Днес разбирам че повече няма да го продават Anguished

# 1 004
Не се бъркам.😃 Имало е купони за имен ден, споделяли са тук хора, че са имали...Не че съм и очаквала точно за моя имен ден де (точно на празника е името ми, не е производно, но не е чак от няколкото най-често срещани).🙂 Помня как за първия рожден ден, за който трябваше да имам купон за рд, цял ден имах надпис "Честит рожден ден, ......!" и никакъв купон.😁 Тази година пратиха и купон, и поне няколко дни стоеше честитката за рожден ден в приложението ми...😆

Общи условия

Активация на акаунт