Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 507
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Добре де, само аз ли не получавам купони за нехранителни стоки? Защо!!
Когато за първи път пуснаха такива, имах и аз, но не ги използвах. Повече не съм получавала. Сигурно решиха, че няма смисъл. Simple Smile Като се замислих, в последно време купувам само ядене, а преди това се случваше да купя и нещо нехранително.

За купоните, които изчезнаха. И при мен не се виждаха, но излязох от профила и отново влязох. Вече бяха там. Simple Smile Пробвайте! Може и при вас да се появят. Дори ароматизаторите трябваше да са валидни най-много още ден-два, а сега са ги пуснали до края на седмицата. Simple Smile

Ако на някой му трябват ароматизатори за кола тип борче 1+1 подарък за 79 ст., да ми пише. Имам и купони "Избрано за теб", но май не особено примамливи (сушени филета, зърнесто сирене, сладоледи във фунийка, горнооряховски суджук, хляб със семена, млечни напитки с кафе). Или са за 20% намаление или 4+1 подарък, което пак прави 20% намаление.

# 976
Поли, може ли мнение за ръчноя чопър? Вчера доста се чудих, но накрая не влязох в магазина, само заради чопъра...

И двата чопъра стоят девствени в кутиите Simple Smile Аз си взех електрически преди две седмици. Ръчният е за майка ми и тр бва да й се занесе в провинцията.

Приципно за зимата ги взех, че сега в жегите не готвя манджи

# 977
  • София
От купоните ,които ми бяха изчезнали се е появил само един , мокри кърпички намалени  с 33%.

# 978
Някой, ако го иска

# 979
И аз се чудя да взема ли или да ги подаря...много калорично... явно на място състава ще реши. Ако е изчистен, ще взема. Но да знаете не са нещо wow тези сладоледи. Даже изображението е лъжливо. Не са на топки, нито са на ивици. Просто наполовина ванилия, наполовина шоколад, а шоколад по спомен от преди 2г не беше никакъв шоколад...а нещо бледо кафяво имитация.. ако имате шоколадова заливка допълнително да сложите ше е добре.
Терцио варианта беше по-добре.

# 980
  • Велико Търново
Нали има фенове тук, подарявам го

# 981
  • Sofia
И от мен купони...
Скрит текст:

# 982
lenak, може просто да се бавят, че още в понеделник някой писа, че са му възстановили купоните, а останалите нямахме. Имам чувството, че ръчно и един по един за всеки клиент ги активират. SatisfiedSatisfiedSatisfied
Моите "пристигнаха" вчера чак в късния следобед, но поне Лидл си изпълниха обещанието, та вече не им се сърдя Simple Smile

Таня67, радвам се, че и при теб са се появили купоните. Аз вчера дори ходих за сладоледчето от страх да не изчезне пак... Но го метнах във фризера, че нямаше да ми е вкусно ако знам, че вашите не са дошли. Relaxed

# 983
  • София
Здравейте,
Някой използвал ли е спрея със зехтин, като ме интересува самото шишенце дали пулверизира мазнината или го изтрелва на струйка?

# 984
Даже изображението е лъжливо. Не са на топки, нито са на ивици. 
Топката и ивиците се правят при сервирането

# 985
Давам го: количество-цена е топ. Макс 3 броя

# 986
Имам е-мейл от Лидл заради проблема с Лидл+ картата и купоните. Извиняват ми се за причиненото неудобство и ме компенсират с купон за 5 лв.

Безглутеновите пилешки хапки опитвали ли сте ги? Имаше само 2 пакета, може би се харесват?

Няма как в кутията да са на топки:
Скрит текст:
quote author=Didity02 link=topic=1462058.msg45095666#msg45095666 date=1658901271]
Не са на топки, нито са на ивици.
[/quote]

# 987
Не само Вие. Постигате им тарджетите за оборот и печалба само от хранителните Wink и затова не се мъчат от нехранителните да пускат купони.

# 988
  • Sofia
Не само Вие. Постигате им тарджетите за оборот и печалба само от хранителните Wink и затова не се мъчат от нехранителните да пускат купони.
А така... на мен тогава, защо са пуснали нехранителни?!
Не ме вълнува де, забравям да го ползвам това приложение...

# 989
И аз давам този купон на -50% на сладолед, ако някой го иска.

Общи условия

Активация на акаунт