Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 514
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 960
  • Бургас
Вчера ходих основно сладолед солен карамел във фунийки да взема и точно на неговия етикет празно място и "любимата" бележка с извинение, че липсва Confused Аман!
Иначе детски свински кренвирши са дошли и май са отлистени само клийн лейбъла, а точно тях предпочитахме и двамата с дечко. Жалко, ако наистина не се появят и влязат в дългия списък спрени любими продукти.
Похвалвам тези соленки от френските предложения https://www.lidl.bg/p/opitay-vkusa-na-sveta-vav-frenski-stil/solenki/p72437 Купих 2 вида, че ми допадна състава и засега сме опитали тези с розмарин и козе сирене - доста приятни са на вкус.Чакат ни другите с ементал и гауда.
Скрит текст:
Пратиха ми тазгодишния купон за РД и лидълци, и кауфландци, ама ни едните бонбони ми допадат, ни другите - мрън! Грижат се за линията ми, че да ги подарявам или само да черпя с тях Joy

# 961
  • Пловдив
Токущо се видях че са ми активирали единия купон за ароматизатора за коли, имах и други тях ги няма все още.

# 962
  • Sofia
Вчера ходих основно сладолед солен карамел във фунийки да взема и точно на неговия етикет празно място и "любимата" бележка с извинение, че липсва Confused Аман!
Липси съм виждала, ама извинителна бележка у наше село нЕмаааа...  Wink
След малко отивам на разходка за сладолед. Simple Smile

# 963
Навсякъде ли изчезнаха любимите крекери на майка ми? Цена около левче, 3-4 вида бяха- пикантни, със сусам, с черен сусам...🤔🤔 Точно до тези от купона на Didity стояха...

# 964
Долче, вземи да пробваш ето тези. Има ги в К. и в Б. - 0.85 ст. Уникални са. Купуваме промишлени количества. Joy
Скрит текст:

# 965
Долче, вземи да пробваш ето тези. Има ги в К. и в Б. - 0.85 ст. Уникални са. Купуваме промишлени количества. Joy
Скрит текст:
Обожавам ги!!!

# 966
Марина, майка ми ги яде, аз спокойно минавам без крекери. Пробва ги тези, които си показала- лидълските били "много по-хубави" (и тези не били лоши, ама тя искала като лидълските)...Проблемът е, че тя иска точно същите на вкус, нищо друго не и' харесва дотолкова, че да го купи...Всичко друго и' е солено или сладникаво...или скъпо, или твърде малко количество, или пък твърде препечено...😄 Направо бих се разходила до друг филиал, ако знам, че още ги има...🙂

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 22:14 от dolce miele

# 967
Не бях ходила скоро, защо ли?
Днес половината пъпеш беше за изхвърляне - твърд и гаден.
Отново разминаване на цени по етикет и касова бележка.
Днес купих от детските кренвирши и почти съм сигурна, че цената им беше 50% намалена. Но в бона излизат на 3,49 лв.
Другото разминаване беше медените кръгчета.
Аман вече! Но всичко видях вкъщи...

# 968
  • Бургас
Кренвиршите от кои са? Детските пуешки са намалени с 50%, но свинските не са.

# 969
Скрит текст:
Обожавам ги!!!
Колко грама са?

# 970
И на мен ми се случи. Видях ги намалени, взех си, гледам после високата цена и ходя да се разправям. Ама те само пуешките били на 50%,  пък аз съм взела смесени. В интерес на истината, исках свински, грешно съм награбила пуешки. Връщам се да видя - пише: Детски кренвирши. Обаче свинските разкарани, няма ги. А с охраната как се скарах, някакво хлапе, вбеси ме за цял ден.
Но правят евтините шмекерлъци и са жалки.

# 971
Ето го купона за сряда - появи се

alllllimei, крекерите са 90 гр. Hug

# 972
Купонът за утре е отново сладолед и то само два вида от Ballino. Аз лично не очаквах това. Надявах се плод,зеленчук или отново вода,особено след като се не се появи във вторник,но...
Скрит текст:
И аз писах за купоните,които така и не се появиха при мен,но освен автоматичният отговор друго няма😢 Поне да кажат ,,имахме проблем,не можахме да го оправим''
Подарявам
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 00:25 от lenak

# 973
  • Велико Търново
Добре де, само аз ли не получавам купони за нехранителни стоки? Защо!!

# 974
skk007, не си само ти, аз също. Аз въобще получавам само стандартните седмични, явно, според тях,  не заслужавам повече Joy

Общи условия

Активация на акаунт