Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 496
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 1 020
И ние харесваме едросмляната. Тази миналата седмица също беше прилична.

# 1 021
  • София
Здравейте, какво се случва със сиренето Пилос -бяло саламурено краве, бившето ливади. Днес разбирам че повече няма да го продават Anguished

Много хубаво сирене! Може би след време ще го пуснат отново - подобрено, с нова цена...

Любимо ми е прясното сирене на Пилос.

# 1 022
  • Берлин
Аз съм втрещена от цени и истории около ЛИДЛ+. Ползваме приложението откакто го има. Няма значение какво и на каква стойност сме купили, винаги сме имали печеливш скреч. Имаме лента, при достигане на определена сума са 2-3-4-5€ и тн. Проблемът с незаредени стоки и свършили промоционални също го има. Послъгването на дребно на каса или с етикети, също. Но много цени при вас са направо шокиращи. Не върви на хубаво веригата.

# 1 023
Аз предлагам да не слагат етикети. Единият вариант е , като цената на яйцата в Метро - с qr код. Сканираш и си виждаш цената.
Другия вариант е - взимаш пък каквото ще да става на касата Wink
Така хем клиента няма да се бави да го смята и мисли, хем служителите няма да сменят едни табелки на всяка секунда
 И в други магазини го забелязвам - лепнали етикет, примерно 3.20 ама явно продавачката си го помни на старата цена от 3 лв и го маркира на 3 лв. Едва ли е заради сивите ми очи да ми опрощават по 20-50 Ст Wink

# 1 024
Още 62 минутки до новата брошурка Heart Eyes
Кой с мен ще чака.... да поиграем на бикове и крави да мине времето Grinning

# 1 025
Надявам се на нова и скучна брошура...😃

# 1 026
  • Майничка
Този спрей с маслиново масло върви добре за завършек на паста, капоната, дори ризото или картофена салата, но за прясна зеленчукова идва твърде ароматизиран.

# 1 027
Честно казано и аз..  само да не ме "ударят" по слабото място с мляко с ориз на -50% или нещо подобно , искам милост...
Ще има на касата..
" А.. ама тези за кого са..?
- Пак за мен..
-Ами тези 5броя?
- Пак за мен..нова покупка...
Sweat Smile

# 1 028
Тези спрейове с ароматизирания зехтин неслучайно са в такъв вид - нормално количество от този зехтин е направо страшно, но става добре ако човек само си понапръска салатата или там каквото е. Минимално количество е достатъчно, то като есенция направо.
Бях си купила миналата година мисля зехтин с някакви френски ли провансалски билки ли беше. Ама то розмарин, то чубрица, незнамсикакво, хубави ама наистина само да цвъцна там 2-3 пъти върху цялата салата. Иначе рискувам цял ден да хълцам после на провансалски билки Grinning
Голям зор беше да го изразходя, а бях си го купила за да ползвам после шишето да си пръскам нещата за еърфраера. Не можах да се справя, прелях го в едно малко бурканче че да мога да го опразня, може и още да има малко в бурканчето...
Не пръска като спрей под налягане, разбира се, но и не е на тънка единична струя както някои други. Въпреки споделеното по-горе, го броя за добра покупка, много си го ползвам това шише.

# 1 029
# 1 030
Ще изчакам да излезе брошурата в приложението или като линк, ако някой иска да пусне...🙂

# 1 031
# 1 032
Ако на някой му е удобен филиалът на Победа в Пловдив и му се пие такава бира, подарявам

# 1 033
  • Пловдив
Ако на някой му е удобен филиалът на Победа в Пловдив и му се пие такава бира, подарявам

И аз имам същия купон,но за Лидл Тракия.

# 1 034
И аз имам такъв купон...но за Пловдив- Запад 😉 Явно на всеки пускат според филиала...или е само за Пловдив?😅

Общи условия

Активация на акаунт