Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 500
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Пловдив
И аз имам такъв купон...но за Пловдив- Запад 😉
Явно всеки има за филиала за който е посочел за любим.
Прекрасен ден от мен Долче.

# 1 036
Здравейте, не намерих да сте обсъждали прахосмукачката от тази седмица. Някой може ли да даде мнение? (Извинявам се ако вече е обсъждана)

# 1 037
  • софия
Веднъж да се поблазня от купон и той е само за Пловдив.
Новата брошура онлайн.

# 1 038
  • Майничка
Здравейте, не намерих да сте обсъждали прахосмукачката от тази седмица. Някой може ли да даде мнение? (Извинявам се ако вече е обсъждана)
Прахосмукачката върши работа за грубо почистване, но е много шумна.

Бях питала и fenyx беше така любезна да отговори. Взех си я, трябваше ми точно за грубо почистване на под и по-обемни боклучки, че като ми доведат кучето на гости, му е навик да прочита по 2-3 лидълски брошурки.😄
Обемна е, относително лека (сравнявам с около трийсетгодишна Томас с подобен обем и функции), колелцата се движат леко, смуче идеално, докарва на шум като електрожен (за мен не е проблем, старата беше също толкова гласовита, но в басовия регистър). Има опция за набучване на накрайниците в горната част на колелата, което за мен е плюс, че като ги прибера някъде, рядко ги намирам после.
Далеч е от елегантност, но за мен си е чудесна, имам къде да я прибирам, за да не се спъвам в нея и да не ми боде очите. Не съм пробвала функцията мокро почистване, но не ми е особено необходима.

# 1 039
Моля някоя добра душа, която ходи днес до  Лидл да ми направи една справка- има ли големи бидони Минерална вода от 10-11л. на коя марка/Девин,Хисаря... и колко струват. Мерси   

# 1 040
Аз вземах от тяхната вода " вода" 11 л за около 2 лв преди седмица
И аз имам такъв купон . В Русе съм. Смени си любимия магазин с друг във вашия градз може да ти се зареди

# 1 041
Edit: обърках темата...
В " моя" кауфланд най накрая заредиха, че и обилно,  Липов Мед.. Ама като знам че беше 9.99, еместо сегашните 15.. уфф дали ще пуснат промо пак след седмица две?
Забелязали ли сте, че често пускат намаления на едни и същи стоки през определен интервал от време? Със сигурност има причина. Странно ми е, защо така? Има толкова много артикули дето в последните 2 години ни 1 промоция са видели. А едва ли се изкупуват много. От друга страна друг артикул бива намаляван с 50% многократно...например бисквити Тутки сигурно 5-6 пъти най малко..

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 11:11 от Didity02

# 1 042
мерси, но аз тяхната не я обичам затова питам за другата, моля Wink

# 1 043
мерси, но аз тяхната не я обичам затова питам за другата, моля Wink

По принцип има Горна баня и Сагуаро, която май е на Балдаран, не съм сигурна. 3 и нещо беше, скоро не съм купувала.

# 1 044
Забелязали ли сте, че често пускат намаления на едни и същи стоки през определен интервал от време? Със сигурност има причина. Странно ми е, защо така? Има толкова много артикули дето в последните 2 години ни 1 промоция са видели. А едва ли се изкупуват много. От друга страна друг артикул бива намаляван с 50% многократно...например бисквити Тутки сигурно 5-6 пъти най малко..
Участията в промоции зависят от доставчика, не от Lidl. Може даден артикул да е в постоянния асортимент, но да има намаление веднъж годишно, или да не се намаля изобщо. Промоциите са пряко обвързани и със стоковата наличност - ако няма капацитет да се обезпечи стока, която да покрие нарастването на продажбите при промо цена, то няма да се пуска на промоция. Самите промоции се прогнозират на годишна база в промо календар месеци предварително, затова и ако даден продукт се изчерпа в първи ден, няма как да се обезпечи извънредна стокова наличност в общия случай.
От новата брошура си харесах халуми Simple Smile

# 1 045
Само с това че гледат да могат да обезпечат с количества не съм съгласна... супер масово промоциите им са само на картинка, защото продуктите са заредени в много малки количества в магазините. И както имат навика да ги зареждат по рафтовете още от неделя, дори и в понеделник може и да са приключили с някои артикули. Не се прави така по принцип ама тях явно това не ги притеснява особено...

# 1 046
Понеже по-назад стана въпрос - аз също не съм получавала никога купони, различни от масовите за седмицата, както и скречове след покупка. Т.е. тези, които са за избрани потребители никога н са идвали при мен. Пазаруваме доста от Лидл и почти винаги маркирам моята карта, а при ММ забелязвам, че въпросните купони пристигат, въпреки, че той почти не я маркира. Или именно заради това?
Разглеждам брошурата за следващата седмица и се чудя относно по-нестандартните продукти - зехтин с лавандула Shocked , кюфтета, пълнени с крем фреш и бяло вино, сарми със сироп от нар....Саламът с орехи също го слагам тук. Ясно ми е, че са от тематични седмици, също така знам и че за всеки влак си има пътници Laughing , но си се чудя дали се радват на някакъв интерес подобни продукти. Някои комбинации са им меко казано комични и несъвместими.
Някой дали може да направи някакво бегло сравнение между цените в Бг и гръцки Лидл? Предстои ни гръцко  море идната седмица, живот и здраве, и се чудя дали всичко от тук да мъкнем, или няма някаква грандиозна разлика в цените..

# 1 047
  • Somewhere far away
Казаха ми за някакви кренвирши от пуешко - че били хубави.  за кои точно става въпрос ? не ги намирам в нета. ако може директно снимка ще е най-добре.

# 1 048
Благодаря за разясненията . Аз малко обърках темата с К. ама то и за Лидл е пак вярно горе-долу.
Ето един купон от мен, 4дни валидност.

# 1 049
Казаха ми за някакви кренвирши от пуешко - че били хубави.  за кои точно става въпрос ? не ги намирам в нета. ако може директно снимка ще е най-добре.
Да не става въпрос за детските?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт