Лидл 165 - юлски раздумки

• 76 282
  • 1 215
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Буркина Фасо
Меко казано съм бясна! От кога започнаха да продават откровени ментета по БДС стандарт?
откакто променихме/понижихме стандарта си заради ЕС.

# 1 201
Ей сега в магазина страшна бутаница на млечното. Отидох да видя какъв е тоя зор, а то моля ти се някакво кисело мляко ХХЛ намалено на 0.90 стотинки и го разграбиха.
Да отбележа, че на опаковката пишеше “Млечнокисел продукт”, и никъде не се споменава “мляко”, което според мен ще рече, че не е кисело мляко...Да си спестите покупката.

# 1 202
Бонго, стига си писал глупости. Стандартът е български, след влизането ни в ЕС, точно с цел да знаем, че купуваме кисело мляко с нашата класическа закваска, при това трябва да е от прясно мляко, а не да има вносно сухо, за палма да не говорим.
Народът трябва съвсем да е от качил, да да се бута да купи обявено менте с палма за 1.80 лв килото (предполагам, че XXL- ът е половин килограм.
Сега се замислям дали пък да не прибера млякото и да им го рекламирам?
Някаква идея и къде другаде мога да се оплача и да обърнат внимание? Активни потребители дали биха се заели?
Добавям - след час и половина няма и помен от цвик и е същия гаден сопол на външен вид...

# 1 203
Баща ми беше държал БДС на слънце 2 седмици и не можа да прокисне. И той се беше разтревожил за доматите. 😂

# 1 204
Аз сато съм си квасила домашно мляко и понякога ми е ставало такова рядко и лигаво. Купувам домашно мляко от познати и предполагам че подквасата е била виновна.

# 1 205
  • Буркина Фасо
Бонго, стига си писал глупости. Стандартът е български, след влизането ни в ЕС, точно с цел да знаем, че купуваме кисело мляко с нашата класическа закваска, при това трябва да е от прясно мляко, а не да има вносно сухо, за палма да не говорим.
стандарта го промениха (почти за всички хр.продукти), че може да добавяме и ... изброени от ЕС добавки.
нашият стандарт + добавките. така масово навлязоха чуждите продукти на нашия пазар по подобрения БДС стандарт. много се е писало преди време за това. често купувам пр. и кис.мляко с изтичащ срок на годност. забравям го в хладилника и след месец като го отворя е като току-що произведено.  по стария БДС това беше недопустимо. кис.мляко на 3-я ден беше прокиш. 

# 1 206
Отказахте ме от кисели млека. И палма ли слагали вече..На железница наше село дето е 1 29лв с каймак, купувате ли го, вече е П.А...
Сирене вече не ям, кашкавал, сега кис мляко то какво остана, всичко фалшиво, че и скъпо..

# 1 207
А за кисело мляко Боженци какво ще кажете?

# 1 208
  • Велико Търново
Ваната за крака, която предстои да бъде възможна за купуване, от четвъртък, бива ли я за подарък?
Не ме интересуват характеристики, а по-скоро външен вид. Да не изглежда евтинджос, като китайски уред?

# 1 209
  • Sofia
...На железница наше село дето е 1 29лв с каймак, купувате ли го, вече е П.А...
Дежа вю имам с тоя въпрос... откак е в ПА него купувам. На мен ми харесва, на други не... като с останалите млека.
И сиренето Железница купувам.

# 1 210
А какво се прави с киселото мляко на доматите!? Нищо не разбрах от тази технология.

# 1 211
  • София
Да, аз също щях да питам.
Някаква нова салата ли е?
Едно време селските роднини на баща ми ни гощаваха катък от овче мляко наръсен върху домати. Вкусно беше, харесвах го и си го чаках като отидем на гости.
Уф имам дилема - зарибих 2 съседки да ползват Лидл +, оправят се с телефоните, активират купони - доволни са. Но вчера отишли при отварянето да си купят от двойните оферти. Съответно все още не е бил активиран месечния купон, а те похарчили по 40 - 50 лв. Сега ми звъняха на вратата какво да правят, къде да се жалват, че не им е отразено. Показах им къде да пишат в контактната форма. Заканиха се, че ако не им отговорят до утре ще пишат на КЗП. Те да си пишат където искат, но искат помощ за сканиране на касови бележки и подобни. А хич не ми се занимава. Как да ги откажа?
То смешно отстрани като се прочета. Но хич не ми беше смешно като се изтъпаниха на вратата и в един глас крякат колко са ощетени.

# 1 212
Не съм по виното, та имам нужда от помощ. Рожденичка съм скоро и ми подаряват трюфелите или тази бутилка. Бива ли го, или да си ядем шоколада? Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Виното.
Кажете за доматите.

# 1 213
А купувам сиренето железница отдавна,но от млякото получих някакви киселини гадни

# 1 214
  • София
На железница наше село дето е 1 29лв с каймак, купувате ли го, вече е П.А...
Вчера го опитах. Бях го купила преди време и съм го забравила. Датата на годност беше до 29 юли, но реших, че при трайност от 20 дни, 2 дни е нищо. Горчеше. Ако е истинско кисело мляко и се развали, ще прокисне. Забелязала съм, че имитиращите продукти започват да нагарчат.

Общи условия

Активация на акаунт