Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 716
  • 821
  •   1
Отговори
# 585
И аз много я харесах Кристина днес!
Ангелче, може би раничка ще е по- удобна за носене с патерици.

# 586
Лилавите сандали са супер, откъде са? Приличат малко на Camper, но май не са.

# 587
Мариат, имам раници само за планина..)
И няма да са ми удобни, защото няма как да си я сваля от гърба и бръкна за тел, пари или ключове бързо. Така ми е лесно - в движение бъркам в чантата.

Коментираните обувки ми харесват, но не са “моите”. Цвета е супер, но иначе и аз харесвам по-елегантни или маратонки..)

# 588
  • Русе
Кристина и Ейнджъл, чудесни рокли!
Сандалите ми харесват като цвят, но като модел не са моите. На мен платформи не са ми много удобни.
Вчера бях в подобни цветове като Кристина.

# 589
Лилавите сандали са супер, откъде са? Приличат малко на Camper, но май не са.
сандалите са на Ayede

Ето ми жълата рокля, има и панделка на д.то, но я вързах странично, че не ми е удобно като се облегна

pepa57, съгласна 🙂 Правилностите са скучни 😃

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 14:59 от Al Georgieva

# 590
Включвам се за лилавите сандали.Преди повече от 20 години имах същия модел, но в нюд.На някаква неизвестна марка   гръцка.Бяха ми много любими и много удобни.С мъка се разделихме. Тези май са за много тесен крак,,крака някак не отива до където трябва отпред, а отзад с търчи петата.

# 591
Уж четох, гледах, а обсъжданите лилави сандали не видях.
Тези с кюфтетата😃 ми харесват.
Платформи вече не нося, променят ми стойката и почват билки в гърба.

Забелязвам все по-малко  снимки и повече се мъдрува в темата.
Истината е, че всякакво странно облекло може да се види и в София, хеле пък в провинцията.
Пример, фирмата ни е обслужвана във вип клуб отделно от редовите клиенти, но касиерката е често с неподходящо облекло и маникюр. Не ми пречи но се забелязва.
В рандам клонове на банки и държавните учреждения по-скоро не са с делови стил по мои наблюдения.

# 592
# 593
Пинко,роклята е страхотна. Как така те души?

# 594
Пинко, чудна е!
Не може ли да се отпуснат връвчиците?

# 595
pinko, роклята е разкошен десен, деколтето е ниско - как така те души?
Леле, ако те облека в някоя от моите блузи с високи яки сигурно ще я раздереш с голи ръце Grinning

Лилавите сандали са готини, но аз страдам че изпуснах на намаление едни отровно зелени. Днес либето ме погледна сутринта и отсече, че сандалите и чантата ми се ритат здраво 🙃, пък аз по друг начин гледам на чантите

# 596
Пинко, много е готина роклята, поправи я някак, Всички сте с рокли - много красиви! Flowers Hibiscus
Вчера и аз реших да опитам да махна панталоните и да облека пола на работа и после кафе с дружки...

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 22:50 от silver pearl

# 597
Пинко, и на мен ми хареса роклята (имам резерви относно бранда, но на снимката изглежда чудесно!) Но и аз съм от тези с проблем да имет висок изрез, та те разбирам за душенето!

Нещо забавно, което ми попна във фийда:

# 598
  • Варна

Нещо забавно, което ми попна във фийда:

Щях да кажа "светли и свободни", докато не видях прицвъкнато облеко в черно...
Щях да кажа "ествествени материи", докато не видях лъскав, крещящ полиестер...
Ами всичко си има, даже без да изгледам цялото първо клипче Simple Smile Вся-как-ви лелки Simple Smile
На второто, също като тука, проследявам тенденцията хората с по-висок BMI да се стараят да се смалят чрез тъмни дрехи, дори и през лятото. И аз го правя, призанавам Simple Smile

# 599
Еха, супер, толкова я гледах тази рокля, но не се реших да я поръчам.
Аз изпадам в analysis paralysis като вляза в shein - толкова много неща ми харесват като вляза да разглеждам, прекарвам часове и накрая нищо не поръчвам, защото вече съм насъбрала неща за стотици пари в кошницата и не мога да избера кое точно да остане.

Общи условия

Активация на акаунт