Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 713
  • 821
  •   1
Отговори
# 600
За колко време ви пристигат пратките пт shein?

# 601
Шейн са абсолютни изкуствени боклуци. Направих 2 поръчки и нищо не ставаше за носене.

# 602
Шейн са абсолютни изкуствени боклуци. Направих 2 поръчки и нищо не ставаше за носене.

Напълно съгласна.
Аз навремето се "минах" само с една. Не повторих.

# 603
# 604
Стилна, както винаги!

# 605
Мда, и аз не повторих поръчката - беше ми любопитно защото разни приятелки извън Бг ми ги препоръчваха, но са си еднодневки 
Иначе за 2 седмици до Бг.

# 606
  • София
Тука съм съгласна напълно!
Бях при една маникюристка в провинцията, която наред със занаята си, въртеше бизнес с дрехи от Шейн. Зимата поръчва количества намалени колкото за един контейнер и после продава всяко парче по 20 или 25 лв според нейна преценка. зарина ме да меря и пробвам купища рокли и блузи, поли, бюстиета. Беше решила на всяка цена да ми продаде нещо. Голям майтап беше.
В интерес на истината, роклите са копия на скъпи дизайнерски марки и като дизайн и визия го докарват много добре. Гледах се няколко пъти в такава дълга рокля пред огледалото и много се харесах! Аха и да залитна и да я купя. Това, което забелязах и беше общото между всички изложени дрехи там -цял магазин, беше евтиният запарващ найлонов материал, от който бяха съставени всички дрехи. Имаше едни покривки за маса, майка ми купуваше на времето, на които лекета и петна не остават. Ей такива са материите на роклите на Шейн! Да имате като идея.

# 607
При мен е топличко, 32 градуса беше в 10 часа....
Sunglasses
и момичета, от вчера нося един парфюм - Pure eVe, страшно женствен, красив и ултра траен в жегата.

christina1980, много си стилна 🙂

Не искам полиестери, особено за лято

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 20:28 от Al Georgieva

# 608
Шейн и аз го преглеждам от години, никога не съм поръчвала. Потвърждавате ми мнението. На картинка ми харесва, но си мисля за  реалността Grinning
Не ме съблазняват дори цените.

# 609
Имам няколко опита със Шейн от 2016. Все неуспешни.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 12:17 от G&B

# 610
  • София
Не понасям нищо, което дори се доближава до врата. Всичко трябва да е под ключицата, иначе и аз имам усещането, че ме души.

# 611
  • София
Откакто отвориха всичко, съм се отказала от онлайн пазаруването. Око да види, ръка да пипне. Само оня ден си поръчах едни дънки, но ги видях в магазина преди това.

# 612
и момичета, от вчера нося един парфюм - Pure eVe, страшно женствен, красив и ултра траен в жегата.

https://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/Pure-eVe-12344.html
Този ли? Непознат ми е, не ми звучи летен.

# 613
Разкошен е pure eve. При топло време се разкрива. Нося го предимно пролетно време, през лятото не съм го носила но ще го пробвам, бях го забравила„
Муска и бадема  не са тежки, а леки, деликатни, ефирни. Също потвърждавам парфюмът е много траен. При мен основно цветята се усещат. Интересно винаги съм си мислела, че има и лавандула, но сега като гледам пирамидата няма. А вече виждам че е pure eve - just pure. Моят е от 4-5 години и съм останала с впечатление е името е само pure eve.
Едно лято бях луднала по De Bachmakov.

# 614
Много е нежен и ефирен и както казва и zari65  е просто разкошен за лято.
Не зная коя версия е мострата, ще я снимам довечера и ще кача снимката.

Общи условия

Активация на акаунт