Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 430
  • 821
  •   1
Отговори
# 735
  • пустинята Гоби
Аз пък не мога да разбера защо трябва да си мерим пиш**е постоянно. Супер досадно е да се четат груби и заядливи постове, сякаш сме в детската градина.

# 736
  • София
Защото сме от кол и въже и са ни различни и стиловете и животът. Нормално е да има сблъсък.

# 737
  • София
Мими, признавам, че се заядох този път. Всичко тръгна от Копчето, която се изказваше категорично кое няма аналог.
Нищо с никого не си меря. Нямам чанти и обувки за хиляди левове. Не харча пари за парцали. Харча за собствен кеф, който често не е разбран от останалите.

# 738
Аз не обичам да си го меря, защото ако си изтъквам позитивите, ще ми завиждат, а ако кажа какво съм изтърпяла за да постигна някои неща , няма да повярват и ме обявяват или за трол или за луда. За това честно казано не искам много да се обяснявам, но специално на мнение, че страната ни е пошла, не мога да не възразя...

# 739
  • София
Възразявай си, но просто клишето, че БГ е най-най, отдавна не върви. Вървеше, когато не ни пускаха извън кочинката.

# 740
  • София
Аз лично се чудя как 5 километра се оценяват като уникални. Има велоалеи по 200 км. И аз намирам гмечта за гадна.
Права си! Пропуснала съм да добавя единствени в Цяла България. Joy
Или може би има друга такава алея, успоредно на морския бряг на нивото на морското равнище?! Кота 0? Да караш успоредно на брега? Ще се радвам да ми препоръчаш такава. В България.

За мое съжаление, обаче тази отсечка тази година е неизползваема за колело, освен в диапазона 6-10ч.. сутринта. Тогава е и най -свежо и тура е най-зареждащ!
В Слънчев бряг, тихо 🤣 може през 1985
има и много тихи места тука. Не всичко се изразява с алеята пред Кубан!
Ние сме в кв Стадиона тази година. Толкова е тихо при нас, че сутрин крясъка на гларусите е отчетливо дразнещ на фона на идилията ни...
Около нас няма заведения и дискотеки, нито кафенета. Затворен комплекс с басейн.

# 741
  • пустинята Гоби
Според мен няма клише, че в бг всичко е най, клишето е че в бг всичко е супер гадно и ужасно. Сега, че има кусури родното ни Черноморие - има, но затова пък всеки е свободен да почива, където му е приятно. На мен ми писна да пътувам да си призная, тази година ми се отщя Гърция за дълго време. Вече само в България и някъде със самолет, ако мога да си го позволя. Аз предпочитам нашето море и заради близките, с които се събираме там, те идват и от чужбина. Освен къде си е важно и с кой си, в последното съм се уверявала нееднократно.

# 742
Напоследък се усещат едни леко заядливи нотки в темата, упреци, преди не беше така... и не мога да си обясня на какво се дължи. Нали сме тук за да си споделяме и подкрепяме в пътуването красиви на 40+ Heartbeat

Ето австралийските придобивки, ше мъ извините ама светлата ленена рокля не я гладих специално за снимките и обувките към тях са каквото съм донесла за трипа, ще се носят с по-изтънчени, да не реши някой че сме от простолюдието Grinning

И да ви споделя какво преживяване имах тази вечер - отиваме на азиатски р-т и стигаме до десертите, решавам че ще експериментирам и наред с другите неща поръчвам панакота с durian - хареса ми как звучи името.
Пристига, пробвам го и omg, няма такава гадост, има вкус и мирис на мърша! И изведнъж ми просветна, че имаше плод с най-ужасната миризма на света, гугъл - опаа, какво съм поръчала Grinning
Но не свършва дотук, понеже много обичам да пробвам нови неща си казах - аз това никога повече няма да си го взема, но ето има го и плода към десерта (приличаше на престояло пилешко 2 дена на слънце, така и миришеше), сега е момента да го пробвам, за да разбера какъв аджеба е вкуса на този плод.
Опитах съвсем малко и 'няма такава гадост на света' е малко да се каже, половин час ми се гадеше след това и ми трябваше много вино да отмие вкуса. И все пак радвам се, че опитах, няма да повторя Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 22:30 от Maroonka

# 743
  • София
...Но бая съм падала от коня в тоя живот...така че виждате само едната страна на монетата.
На нашите години всички малко или много ни е очуквал/ритал/прегазвал животът. Някои са се съхранили, други са се сринали, трети са хванали Господ за Тренча, а четвърти изобщо са изпаднали.
Та, за демонстративните изказвания и самопотупвания по гърбовете и в гърдите става дума, и то пред непознати, общо взето, което ми е трудно обяснимо.
И не, нямах теб предвид, трудно ми е да кажа нещо срещу някого с така комбинирани бижута като твоите Simple Smile

# 744
Хах, Maroonka, разсмя ме! Grinning
За Дуриан само съм чела, не съм опитвала.
Странното е, че пишеше, че има божествен вкус, въпреки адската миризма.
Беше ми любопитно как се съчетават двете неща, но явно не е съвсем възможно. Joy
Много хубаво ти стоят роклите, честити!
От нета:

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 17:25 от silver pearl

# 745
  • София
Парцалите

# 746
Честити рокли Maroonka!
Тъмната ми харесва много; гледам си взела хубавите обувки с теб 🙂
Ъгс е готино, но не нося. Все ми е топло на краката и чак като пораснах и почнах да си купувам сама нещата разкарах всички зимни обувки с вълна вътре.

При мен термометъра удари 41 градуса, много жега. Стоиш и кротичко се потиш... Ефекта от хладния душ и одеколона го няма на 15-ната минута. Но каквото такова - лято е
 ☀️

Reunion, на последната десена е страхотен 🪷 Със здраве!

# 747
Опитвала съм дориан в Азия. Безвкусен ми беше и една такава текстура нещо между дунапрен и желирани бонбони. Азиатско семейство ме гости с него с резюме за нещо супер вкусно, но не беше, никакъв вкус нещо като маршмелоу, но без захарта. Възхищавах се да не обидя домакините. За да не мирише трябва да е млад плода и изстуден. Поръчват ги да им ги носят в момента на хранене и взимат сърцевината пред вратата, а доставчика си взима миризливките с него.
Сърцевината, която се яде не би трябвало да мирише, ако правилно е отстранена кората и някаква ципа се маха.

# 748
Най- хубавия сладолед който съм яла беше с дуриан Simple Smile.

# 749
А на мен ми хареса много синьото ( има май и леко зелен отенък)
Признавам си стана ми мъчно, че Криси не е видяла хубавата част на моето островче. Но два дни наистина са много недостатъчни.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 07:58 от MagniМ

Общи условия

Активация на акаунт