Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 408
  • 821
  •   1
Отговори
# 750
# 751
Темата не е за мен, но за три дни видях всичко което искам. И Валета, и Мдина и Рабат. И Гозо и Комино. Последния ден селището на Попай.
Нямам лоши впечатления, просто отглеждам тинейджър и не ми се иска да пие и да се дрогира. И ми е неприятно, когато се поставям на майките на тинейджърите, дето плащат уж детето да учи. Та съм малко емоционална.

# 752
  • София
А в България никой не пие, не се дрогира и не диша райски газ Joy
Дилърите са в училищата.

# 753
Специално децата, които са приятели на моето не пият и не пушат, за райски газ пък съвсем. Но не са и в кампус.

# 754
  • София
Специално децата, които са приятели на моето не пият и не пушат, за райски газ пък съвсем. Но не са и в кампус.
В кампус?  🤣 те и нашите не са, а всъщност ни се иска.
Децата са си ок. Ние пиехме и пушихме каквото има и пак оцеляхме.

# 755
Бяхме в Малта през 2019. Посетихме същите места. Нямам такива впечатления, не видях дрогирани или пияни по улиците. Децата бяха с нас, момчета. Сега са на 20г и 16г. Определено щях да обърна внимание.
Скрит текст:
img]//cdn.bg-mamma.com/4gT4/zXjVw.jpg[/img]

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 22:52 от G&B

# 756
Ами аз съм по здравословния живот. Въпрос на лайфстайл.

# 757
Мнението на Криси на мен ми прозвуча категорично, а не емоционално. И преднамерено защото сме в темата за стил, а не в туристическата. И докато ние тук обсъждаме алкохола и наркотичните вещества сред подрастващите, в малтийската преса коментират 19г шофьор с положителна проба и за двете, предизвикал произшествие при което две 19г малтийски момчета са пострадали и в болница. Става въпрос за катастрофата в София до Армеец.

# 758
  • пустинята Гоби
За съжаление вече им изгубих броя на случаите с дрогирани и пияни шофьори в България, този последния съм го пропуснала. Да се надяваме, че демонстрирания контрол в последно време не е само политически PR. Ей тези неща тук са най-страшни, а не Слънчака, вафлите в косите и голите гърбове на служителките в държавната администрация. Не, че в чужбина няма наркотици и алкохол, ама като има контрол, глоби и затвор, малко повече се мисли като се качва човек зад волана.

Maroonka, UGG ботите много ми харесаха - цвят и модел. Аз нося от две години, много са ми удобни и симпатични.

# 759
  • Бургас
Всеки курорт си има и хубави и лоши места.Яд ме е, че ние имаме много хубава природа, но всичко съсипаха от алчност и безумие.

# 760
Черноморието го застроиха ( но на мен ми харесва да има хотели и аквапаркове), но планините са ни почти девствени.

# 761
И от мен не за Черноморието ни. Не като даденост от природата, а като манталитет, чалга и да, думата пошлост прозира на много места. Пресилено е да се каже навсякъде, но на много, много места.
В тези жеги слагате ли парфюм?
Аз се движа с ГТ и с маските от понеделник ще се препотявам поне два пъти дневно.
Освен това съм много стилна в момента, върнахме се от отпуската с крака от комари на решето. ММ няма и една точка. Joy

# 762
  • София
Всеки курорт си има и хубави и лоши места.Яд ме е, че ние имаме много хубава природа, но всичко съсипаха от алчност и безумие.
Абсолютно! За това ми е жал в какво превърнаха Слънчев бряг. Не случайно носи това име. Облак няма на тоя плаж! Всичко най- хубаво си има природно! Не е виновен той за качеството на туристите, които идват и битака по крайморската улица, застрояването и пр.
Такава е съдбата, за жалост и на един Париж, ама не страда от липса на туристи. Сякаш от курортите ни, само Боровец пощадиха. 🤔

# 763
  • пустинята Гоби
И Албена.

# 764
И от мен не за Черноморието ни. Не като даденост от природата, а като манталитет, чалга и да, думата пошлост прозира на много места. Пресилено е да се каже навсякъде, но на много, много места.
В тези жеги слагате ли парфюм?
Аз се движа с ГТ и с маските от понеделник ще се препотявам поне два пъти дневно.
Освен това съм много стилна в момента, върнахме се от отпуската с крака от комари на решето. ММ няма и една точка. Joy

Последните дни слагам само ролл-он или стик, както и боди лосион.
Маска в транспорта не съм спирала да нося, та от понеделник просто ще си продължа.
Още една седмица и стягам багажа и дим да ме няма.

Общи условия

Активация на акаунт