Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 407
  • 821
  •   1
Отговори
# 765
  • София
В тези жеги слагате ли парфюм?
Аз се движа с ГТ и с маските от понеделник ще се препотявам поне два пъти дневно.
Не мога без парфюм, лошото е, че след втория ковид окончателно ми се промени усетът за миризми и в момента има буквално само 2-3 парфюма, които хем устояват на жегата, хем мога да понасям.
А, щом ще има пак маски в транспорта, значи пак ще ми се носят червила на живот и смърт (по принцип, нося червило веднъж на високосна година).

# 766
Ооо, червило слагах преди ковид в лек малиново - коралов нюанс. Вече не, последно на една сватба преди 2 години. Даже скоро си купих, намазах и го изтрих, дразнеше ме усещането.

# 767
С удоволствие слагам парфюм в жегата, от седмица съм на Pure eVe по врата и ръцете, а на тялото обилно одеколон с лек аромат.
Червилото ми е трайно и почти не се отпечатва на маската 😃 В някои трамваи е яко студ - на човек му трябвя палто 😃

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 23:36 от Al Georgieva

# 768
Парфюм и червило слагам винаги.

# 769
Съгласна, до преди две години ползвах редовно седмицата и винаги съм се чудила защо е толкова студено лятото, че се налага да се облечеш и толкова топло зимата, че се налага да се съблечеш. Вече съм само с метрото, а там е средна работа, по- често задушно.

# 770
  • Варна
Аромати: парфюм, тоалетна вода, рол-он, дезодорант ползвам всекидневно. Червило почти всеки ден. Лятото по-трайни и сухи червила, а зимата по-мазни ползвам. Сега в жегите не слагам фон дьо тен и съвсем малко се мажа с кремове по лицето, че веднага се изпотявам, а пудра и руж съвсем не ми се мисли да сложа.

# 771
  • София
Всеки ден нося парфюм. Да. Всеки. На път съм за видя дъното на Теракотата на Герлен, която тук на морето изветрява за има няма час-два. Най-много пръскам, обаче от Happy Chopard Bigaradia Chopard, Много ми е свеж и летен! Моето лятно откритие тази година е той!
На всяко излизане вечер с колелото слагам руж, спирала, молив, течно червило, тип стейн. Отдолу слагам балсам на Балея, който купих от ДМ с 30 ф-р. Отдолу съм разбира се с 50ти ф-р за лице, смесен малко с този тониран течен флуид на Авен:

# 772
  • Бургас
Парфюми- не мога без тях.Червила сега не нося, само глосове, пудри мразя, фдт не нося в жегите.

# 773
Парфюм всеки ден, през лятото олио или глос за устни, макар, че за вечерно излизане понякога дори червило (имам 2-3 малки палитри с по няколко цвята, ужасно удобни за път). Винаги сънскрийн - нормален и оцветен, понякога добавям капка фдт към оцветения за дълготрайност. Дори пудрите ми са подбирани да са със СПФ, с изключение на вечерната.

Отказвам да се срамувам, че споделям тук за пътувания - това ми е страст и ми формира и мирогледа и вкуса редом с книгите, които чета и хората, които срещам. Но си признавам, че имам задръжки да споделям в тази тема покупки например.

# 774
Не мога без парфюм, чувствам се "гола" без него. Simple Smile Често се шегувам, че мога тръгна само по парфюм, но и без. И вкъщи съм с парфюм.
Скрит текст:
В жегите пръскам ободряващи летни свежаци и колони, които издържат по над 10 часа. Най-често посягам към ТФ Нероли портофино, Солей бланк и Шанелите - Кристал Верде, №5 Льо е приказен върху мен на летният бриз,  шансовете също. А с Гучи Мемори се пренасям на зелени тучни ливади и хладни поточета...Уудовите чудовища също се превръщат в мъркащи котета в горещо време и разцъфват. Simple Smile Увлякох се. Blush
Слагам си и червила и гланцове, но лятото предпочитам светли и леки.
Като макияж - един бъркоч мое производство. Sunglasses От два слънцезащитни флуида с тоналност непасваща на тена ми + хидратиращ крем, забърках точният цвят и се получи неочаквано добра консистенция и цвят, като в същото време си има и слънцезащита 50-ти фактор. Отгоре "запечатвам" с лека прозрачна пудра за да не лъсвам точно след час и малко хайлайтър на скулите за разкош. Това е всичко. Времето за цялата процедура е минута - две най-много. Лек грим и спирала само за излизания вечер, в жегите през деня не слагам.

Agent Provocateur, имаш право, всеки има своите "задръжки".
Моите са за почивките, пътуванията, както и щастливите моменти прекарани с любими хора. Това за мен е твърде лично пространство и предпочитам да си остане такова. Не се чувствам длъжна, нито имам потребност да го споделям "по телевизора".

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 13:19 от Sysly

# 775
  • София
С или без парфюм мириша прекрасно 🤣.

# 776
Направих си перманентен грим на уста и съм много доволна, не харесвам червила и най-после постигнах ефект, без да ги използвам. Обмислям да си направя и перманентна очна линия, но все ме разубеждават. Чакам някоя сутрин да се събудя кисела и да си запиша час. Аз обикновено така емоционално ги решавам нещата.

# 777
Хаха Кристина, и аз в моменти на "киселост" спонтанно решавам нещо от раз. Иначе колебания, размишления...

# 778
Кристина, може ли на лични част от устните ти, за да добия представа за ефекта. Много искам да ремонтирам моите устни(леко спихнали от годините), но си признавам, че ме е страх от перманентен грим, от филър, а времето си върви....

# 779
Тъжно е, когато някой напада другите за пътуванията им, понеже не може да си ги позволи по една или друга причина. Споделянето на придобивки може да бъде направено с финес или без грам усет и такт. Тук има и от двете Grinning

Парфюми ползвам ежедневно и целогодишно. Слънцезащита също, в дневните кремове. Работните ми смени са дълги и всичко, повече от молив за вежди, спирала за мигли и балсам за устни, се напластява по лицето ми и подчертава умората, вместо да я прикрива Simple Smile

Sysly, споменатото Гучи ми напомня за зелени поляни с агънца, маргаритки и жълти цветя. Така и не взех голяма разфасовка от него, но си ми е в списъка за бъдещи глезотийки.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 11:49 от Linofrina

Общи условия

Активация на акаунт