Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 400
  • 821
  •   1
Отговори
# 780
Моите все още не са загубили много обем (имах си го в излишък) и контур, но пък естественият им цвят се е превърнал в мъртвешки синьо трупен, та имам нужда от минимум цвят и максимум хидратация дневно.  А и го съгласувам с ружа обикновено.

Така е, всеки си има лични задръжки и филтри. Имам приятелки и от двата крайни лагера и понякога съм се чудила какво ли е по дразнещо - твърде много информация или твърде малко такава. Но уважавам правото на всеки да прецени какво, колко и къде да каже/покаже.

# 781
Аз ползвам крем за лице, малко руж на страните/скулите и на клепача (сещам се едно (80те) време майка ми си мацваше от червилото си на скулите Wink), хайлайтър напоследък под вежда, за скула и черта от челото през носа до брадата.
Молив за очи, понякога размазан за опушен ефект, може и цветен. Спирала. Молив за вежди.
Преди слагах молив на долен клепач. Не че са ми малки очите, но… вече не. След една възраст състарява, подчертава умора.
Червило според зависи.

Пробвала съм ФДТ, понякога коректор зимата, когато се преумора и тъмнее под очите, но след няколко часа, мисля че се спаружват и ми се появяват бръчки, които нямам.

# 782
Всеки сам си преценя, Агент, колко от споделеното за него е добро и лошо Simple Smile, както и всеки би трябвало да уважи избора му. А дали за останалите е дразнещо, за големи хора като нас не вярвам да е от значение.
Има и друго. Важно е също, както каза по-горе Linofrina да е поднесено с усет, такт и финес. Бих добавила само и стил. Wink

И като споменах стил, какви са впечатленията ви от стила на обличане и изобщо как изглеждат дамите на нашата възраст там където сте в момента?

# 783
Около мен жените са много елегантни, има и такива, които според мен се състаряват, поради дрехите, които носят, но както на работа,така и в метрото срещам страхотни жени в моята и следващите възрастови категории. На практика не ми е направило впечатление някоя жена да е облечена грозно или неподходящо. Има тук там и изключения, но тях ги подминавам. Според мен сме много добре изглеждащи жени българките.

# 784
Момичета, ако знаете каква прелест ме чакаше на бюрото ☀️ Влизам, усещам леко ухание на липа, ама истинска-истинска липа. Един парфюм с липа на мосю F.Kurkdjian, ултра реалистична и нежна. Пръснах само на ръката си и съм омаяна като пчела 🐝
Скрит текст:

И аз виждам хубаво облечени жени - различни стилове, възрасти и места.

Слагам само молив и спирала и преди срещи червило. Топло е и дори слънцезащитата ме дразни, а е супер лека и дава усещане все едно нямаш нищо. Купих си разни цветни сенки в летни цветове, като имам време мацвам малко с пръсти отгоре и отдолу на окото върху молива и преди спиралата.

Днес съм така, сутринта за малко да разлея лака в колата 😃 и оставих лакирането за довечера/утре........Wear Womans Clothes

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 18:23 от Al Georgieva

# 785

Момичета, купих си тази рокля за едно кръщене. Роклята е нова, но с дефект и реално ми я продадоха за 7 лв. Купих и едно бижу за частта в която няма пайети, но да ви попитам и вас: къде в София могат да се намерят пайети, цвят пепел от рози, обиколих всички кинкалерии, имат всякакви цветове, но не и този, който искам.

# 786
"L'eau qui enlace" - Водата която обгръща - само по името отгатваш прелестта на парфюма. Поне лично на мен чувствените наименования много ми влияят Grinning
Там, където съм - в момента в България. Ежедневните летни облекла за 40 градусови жеги не са нещо изключително. Удобство и прохлада преди всичко. Истински красиви и адекватно облечени жени (за мен това значи според случая и обстоятелствата), признавам, рядко виждам. Из Европа също.
Но както всеки го чувства.

# 787
christina1980, до Централна поща в Сф има едно магазинче за ширити, мъниста и т.н. и едно на Денкоглу мисля
вариант е да направиш цвете от различни на цвят пайети в случай че няма точно същите.....примерно по-светло розово, или бяло-розово.....

pepa57, и на мен ми влияят имена на парфюми. Този аромат е много чист и красив, но след два часа носене мисля няма да е моят или е по-скоро за пролет. Сега съм се лепнала на Pure eVe, които ми ухае на чисто - дава ми идея за бяла памучна рокля изгладена с гореща ютия, захарни бонбони, бели цветя и крем за лице.
Като имам ходене насам-натам в жегите и ми става сложно със стила - горещо ми е, мачкам се, дишам като риба на сухо, обличам се по-спретнато само за инвестиционни банкери (шегувам се Grinning

# 788
  • София
То в тази жега и аз вече не знам какво да си обличам. Предния уикенд изкарах по потник и къси дънкови панталонки. Но слагам сз крем, бб крем, спирала, гланц с мента. И разни свежи парфюми.

# 789
christina1980, опитай в хоби магазинчета от този тип за пайетите
https://proanima-bg.com/product/5557/payeti-9-mm-10-g-rozovi-matovi.html
https://www.paola-apologna.com/index.php?_route_=stores.html
Или в магазин за платове, за такъв с пайети, по лесно ще е да пришиеш цяло парче, ако намериш подходящо, отколкото да ги нижеш тези дребосъци.

# 790
Няма ли как дефекта на роклята да се превърне в ефект без да се ползват пайети? 

# 791

Купих ей това от една кинкалерия, ама ми се искаше да видя още оферти за пайети.

# 792
Скрит текст:

Момичета, купих си тази рокля за едно кръщене. Роклята е нова, но с дефект и реално ми я продадоха за 7 лв. Купих и едно бижу за частта в която няма пайети, но да ви попитам и вас: къде в София могат да се намерят пайети, цвят пепел от рози, обиколих всички кинкалерии, имат всякакви цветове, но не и този, който искам.
И да намериш розови, няма да са точно същия цвят и с този леко холограмен ефект от едната страна... Аз бих разшила от тук

и бих зашила в дупката, а по талията бих сложила сатенирана панделка за колан с джуфка пред "закърпеното", няма как да се докара гъстота и "ред" на зашиване като оригинала Hands V

Или да си изработиш някое декоративно цвете от шифон в два цвята розово, близки до основния цвят на роклята за превръщане на дефекта в ефект Blush
Ей такива се правят супер лесно на пламъка на свещта листенце по листенце... https://makstudiobg.com/produkt/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BD-% … 0%BE%D0%B7%D0%B8/

Или да си купиш онлайн или от сватбен център готови...
https://svatbalux.com/svatbeni-buketi-butonieri-i-ukrasi-s-tsvet … v-bozhur-v-rozovo
https://svatbalux.com/svatbeni-buketi-butonieri-i-ukrasi-s-tsvet … -praskoven-tsvyat

https://www.pipilota.bg/nezno-dekorativno-tzvete-v-rozovo-s-manista-i-brokat.html

ПП: Това не ми харесва, друг тип лъскаво, друг цвят розово...

# 793
За пайетите, ако се вземат от различни места по 1 бр. и се зашият на голото място няма ли да стане?

# 794
Точно да напиша същото като Peneva.
Разший от някоя част или random, от тук и там . Знам, че ще е трудно. Не зная дали са на лента или по единично пайетите.

Общи условия

Активация на акаунт