Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 393
  • 821
  •   1
Отговори
# 795
.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 15:59 от Sysly

# 796
Пайетите явно са на конец, който и тук е тръгнал...

Приший това и и използвай същия конец за отделни пайети (ако свалиш някъде, сваляй редичка, че да имаш място да вържеш конеца, да не тръгнат да падат после още)

# 797
Послушай Пенева. И аз бих действала по нейния начин.

# 798
Аз съм се усещала, че гледам крайните случаи - или много нагласено изтупаните или съвсем небрежно облечените, а "средната класа" малко остава извън полезрението ми.
В момента съм в София, всички са доста измъчени от жегата, но се намират повече пипнати жени, отколкото в Брюксел. Но честно да си призная най се шокирам от вида на скини дънки при 33+С. Получавам топлинен удар аз вместо дамата, а не бяха една и две!

Скрит текст:
Днес съм с ленена рокля в цвят, който ужасно не ми отива, но пък е най-прохладния вариант като кройка и материя. Към нея шал, който не ми отива, но се връзва с нея и целта му е да ми опази врата от изгаряне, защото при това деколте няма как да сложа сънскрийн за да не съсипя роклята. От мен тече вода като в перимено, косата ми е залепнала ьа скалпа и си мечтая за дъжд Simple Smile))

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 17:30 от Agent Provocateur

# 799
На мен ми харесва цветът и как ти стои роклята също, не знам защо смяташ, че не ти отива така Simple Smile

# 800
да, както съветва peneva_a  ще се получи. Внимателно и с търпение 🙂

Взех си роклята на цветя, много е лятна и ефирна, на гърба е отворена, ще видя как ще реша проблема със сутиена. Много ме радва, че няма ципове и копчета, които ме изнервят в горещото време.
👗

Режете ли етикетите на дрехите? Дразнят ли ви?

Agent Provocateur, добре ти стои и цвета е такъв, че носи усещане за хлад ❄️

взех душ, освежих се и сега така
👗

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 07:12 от Al Georgieva

# 801
На дрехи режа етикетите ако стърчат и/или ме дращят и закачат, на бельо ги режа винаги.

Оф, осъзнах, че съм си забравила една рокля (прибирам се края на август чак). То лятото ще мине май без да я облека. Както и да е, с глобалното затопляне може и септември да е топъл.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 18:05 от Анонимен

# 802
На мен ми харесва цветът и как ти стои роклята също, не знам защо смяташ, че не ти отива така Simple Smile
И аз така Simple Smile
И сваляй шала в жегата.
Иначе - трай бабо за хубост Simple Smile

Ал,
Какво чу е на гърба? Съвсем гол???
И вариантът с панталонките много ме кефи!

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 19:53 от MarietaYo

# 803
Агент, и роклята, и шала ми харесаха много. Някак са твоят стил. А ако имах твоето лице изобщо нямаше да мисля за косата. И опъната бих я носила или пък направо като Ани Ленъкс бих я скъсила. Прекрасна си!

# 804
Много ми харесваш, Агент!
На моя екран роклята е прекрасен сребристо - сив цвят, рядко се намира тук такава дреха.

Ал, чудна рокля!

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 19:12 от silver pearl

# 805
Агент и Ал супер сте.

Днес и аз бях известно време по улиците. Видях 2 дами в по-достолепна възраст с чадъри да се пазят от слънцето. Ако имах в мен и аз щях да си го отворя.

# 806
И от мен, супер сте дами.

# 807
  • София
Юбилей

# 808
Тук съм, това ти ли си?
Честит юбилей!
Здрава и щастлива да си!
Много си хубава и стилна!

# 809
Чудна дама! Ех как обичам стилни дами!