Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 432
  • 821
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз лично се чудя как 5 километра се оценяват като уникални. Има велоалеи по 200 км. И аз намирам гмечта за гадна.

# 721
Babri,
Акуазурите са самото съвършенство. Или както се казва - не са лоши. С този твой финес и вкус обаче си объркала подиума, тоест темата.
Не знам дали си попадала на този модел, но със сигурност ще го оцениш:
Скрит текст:

# 722
G.Savova, мисля си имаш някакви фантазни образи в главата за българските плажове 😃
Англичани около мен няма, но има доста хора говорещи на руски, до плажа се стига пеша, по масичките има фрапета, дини, пъпеши, шейкове и безалкохолни и тук-там някоя и друга бира и картофки.

# 723
Слънчака не го намирам за пошлост. Преди два месеца бях в Малта, хотелът ни беше в Сейнт Джилиан. Пристигнахме в два часа след полунощ, а тълпата от пияни и надрусани тинейджъри навън ме шокира. Ако искате да си развалите децата, пратете ги в Малта да учат. На Слънчака има и пияни компании, но се след 11 си е тихичко. В Малта е 24/7 купона, марихуаната, бисквити и близалки с марихуана тоже.

# 724
  • София
В Слънчев бряг, тихо 🤣 може през 1985

# 725
Последно на Слънчака ходих 2016 година, хотелът честно казано не го помня. Беше стар и реновиран, с пързалки, имаше само и единствено семейства с малки деца. Шум не съм чула изобщо.
За мен най-гнусното място е Тайланд. Вярно не съм ходила от 20 сет години, но нещата, които можеш да видиш на Пат Понг, ги няма никъде по света. Разни момичета си вадят синджири и топки от специфични места. Меко казано е потрсающу. И всичко то шоу срещу 5-6 долара, сега май било по-скъпо. А на Патая като видиш шейсет годишни дебели европейци с разни 15-16 годишни деца и стомахът ти се преобръща. Хем тогава още не бях майка. Така, че само човек не видял истинската гадост, може да плюе родината.

# 726
  • София
Слънчака не го намирам за пошлост. Преди два месеца бях в Малта, хотелът ни беше в Сейнт Джилиан. Пристигнахме в два часа след полунощ, а тълпата от пияни и надрусани тинейджъри навън ме шокира. Ако искате да си развалите децата, пратете ги в Малта да учат. На Слънчака има и пияни компании, но се след 11 си е тихичко. В Малта е 24/7 купона, марихуаната, бисквити и близалки с марихуана тоже.

Хммм, нищо подобно не видях в Малта. Но все пак има значение кой къде точно ходи и какво търси.

Ал, остави ме сама да преценя какво за мен е пошло. Не държа за теб също да е пошло.

# 727
  • София
Кристина, Тайланд е доста повече от ограничените ти наблюдения.

# 728
Е принципно аз съм по живота, купонджийка. Може и за това да са ми такива наблюденията. Пенсионерският начин на живот не ме привлича. Различни сме. Но като родител мога да преценя кое е пошло и кое е в рамките на нормалното. България определено е съвсем нормална страна, на фона на това което го има по света.

# 729
  • София
Добре е да следи човек тая тема, за да се светне, че 45-годишната българка вече е обиколила половината свят, а до края на октомври планира още 28 процента, че не носи обувки под 500 паунда и под 14 см. ток, че отглежда децата си по станциите на Министерски съвет, а после ги праща да учат в една съседна галактика, където отзивите за условията в кампуса не са лоши, че къщата й е с 54 прозореца, а домашната помощница  доста надеждна.
Момичета?...

# 730
Аа Сейнт Джулиънс си е точно като слънчака. Наистина е въпрос на избор. А пък в почивните дни става съвсем страшно. Иначе е публична тайна че езиковите училища са за всичко друго, не и за учене. Местните реват жестоко от вандализма на студентите. Но парите влизат в държавата и нищо не се прави по въпроса.

# 731
Аз съм със същите впечатления от Малта като Кристина.

# 732
Признавам, че влизам тук от време на време да се комплексирам. Това на шега.
Не мога да си позволя нито почивка, нито екскурзия, но пък с удоволствие чета за местата, на които се намирате.

# 733
Сл. Бряг едно време беше Сънито, сега Слънчака да се римува с Битака! Simple Smile

# 734
Ооо, ако имате нещо към мен, аз си купувах до скоро основно дрехи втора употреба, живея със свекърва и бая кофти моменти съм имала в тоя живот. Успех за мен е, че съм се съхранила и гледам само напред. Но бая съм падала от коня в тоя живот...така че виждате само едната страна на монетата.

Общи условия

Активация на акаунт