Лечение с протеолитични системни ензими (7-ма тема)

• 41 324
  • 353
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, при завишен пролактин, има ли някой пробвал с ензимите, да сподели дали има ефект. Завишен е два пъти над нормата, не е правен ЯРМ, дете е.

# 346
Здравейте, мили хора! Започнах и аз курса с ензимите за борба с псориатичен артрит. Само че ме хващат сериозни болки и исках да попитам мислите ли, че, ако се бие инжекция флостерон по време на курса с ензимите е проблем?

# 347
  • Варна
Здравейте, мили хора! Започнах и аз курса с ензимите за борба с псориатичен артрит. Само че ме хващат сериозни болки и исках да попитам мислите ли, че, ако се бие инжекция флостерон по време на курса с ензимите е проблем?
Такива въпроси към лекар!

# 348
Аз обяснявам на лекарите действието на ПЕ, не съм срещала досега такъв, сето е запознат, въпреки че познават появили се напоследък продукти, съдържащи ензими.
Как бих постъпила на твое място. Спираш ги за малко и когато приключиш с инжекциите, започваш отново.

# 349
Miranda, благодаря ти за съвета! Честно казано и аз не съм виждала лекар, който да е запознат с ензимите. Преди време бях споменала на моя ревматолог за тях и той общо взето ми се скара, че тези неща не били одобрени за лечение на артрити и прочие. Демек пии си лекарствата и не експериментирай беше посланието.

# 350
  • София
Здравейте, при някой появява ли се повръщане след приема?

# 351
  • България, София
Здравейте!
При мен миналата година, като реших да пия серапептаза, така се получи.
Приемах 2 - 3 часа след хранене, минаваше известно време, ставаше ми ужасно лошо, стигах до повръщане и в крайна сметка я спрях.
С другите ензими не съм пробвала и не знам дали така ще ми действат, но серапептазата така ми действаше.
Яд ме е, че й изтече срокът на годност, а не струваше малко пари, че и почаках да се появи в сайта, от който я поръчах.
Здраве да е!
Просто не издържах да я приемам.

# 352
Здравейте! Изчетох доста информация,  но не открих отговор на въпроса ми. В всна от темите прочетох извадка от сайт, че серрапептза може да се приема от бременни и деца. Една жена също беше питала, но никой не и беше отговорил дали докато кърми може да ги приема. И аз питам същото. На своя глава пия по 1 таблетка от Серрапептаза сутрин на гладно , Бромелиан 2ч преди да обядвам и Папаин след вечеря. Не сме повече. Причината е, че правя много силна хранитела алергия, при смесване на определени храни, които ппц ям. Отделно синузита ми заради който постоянно са ми заглъхнали ушите и оттока в краката ми.
От както ги пия тялото и корема ми се успокои, синузита също, но не напълно. Предполагам защото са ми ниски дозите.

Има ли опасност с кърмата да навредя на бебето?

# 353
Аз не бих пила, нищо без съвет от лекар докато КЪРМЯ!

Общи условия

Активация на акаунт