Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 758
  • 381
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Pink Dress, много са ми широки каишките, иначе са хубави сандалите. Имам тясно стъпало и рядко ми пасват български обувки.

Но тези на Масимо Зарди ме изненадаха много приятно,  просто страхотни
Стоят добре, естествен лак и кожа, тока е много удобна височина и на живо са по-добре от на сайта/цената им също е добра - 119 лв плюс 5 доставка/

# 107
Бельо си купувам от Триумф и Слоги. Сутиените задължително с банели, гладки, освен ако не са спортни. Долно бельо тип бразилианки памук с дантелки. Имам и няколко дантелени комплекта, но са основно за показване, не толкова за носене Simple Smile
Чорапи със силикон имам 2-3 чифта, но и те са в графа “за показване”. Иначе нося чорапогащници. Falke са ненадминати като качество и комфорт за мен. Много харесвам чорапите на Пирин Хилс Simple Smile
Имам и бельо и термо бельо от мерино. Доста съм доволна и според мен си е добра инвестиция дори и за хора, които не практикуват зимни спортове Simple Smile

# 108
Момичета, търся бели, дантелени кецове на лека платформа.Вчера видях модела на една дама.Влюбих се мигом, не ми излизат от ума, но никъде не го откривам.Помагайте моля ви!

# 109
в Триумф има намаление, взех последните 2 чифта бикини и един сутиен без банели. Стои супер Sunglasses
Скрит текст:
Има промоции на бикини, бански да си съчетаеш сам и така

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 09:40 от Al Georgieva

# 110
Момичета, посъветвайте ме от къде мога да си намеря риза-рокля до коляното и с по-къс ръкав? Не съм в София. Обиколих онлайн сайтовете като Зара, Мохито, Резървд и тн, както и някакви странички в инстаграм, но няма Sad по-ежедневна, офис, а не сатенена или с дантели

# 111
Рокля-риза имам тази, нося я и сега, навивам ръкавите. Памука е много хубав, не се мачка много.

и сега поръчах тази

# 112
Триумф са ми удобни, но най-много ме дразни, че не предлагат, поне в BS, размер 70/D/ никакво 70/ или 75/С компромисен вариант. Да не говорим, че замяната или връщането е след 101 пазарлъка и споменаване на КЗП. Бикините им не са нищо особено и уголемени, в повечето варианти са недомислени и с куп ръбове/ шевове и пасват само на дънки. Следователно оформянето и закупуването на комплект е мисия почти невъзможна.

Troubly, явно нещо с ръкавите имаш проблем, иначе това си е модел, който е постоянно присъстващ в колекциите, защото винаги си е актуален.
Ако искаш наистина помощ, покажи какъв ръкав точно си търсиш, иначе ще си гадаем.

# 113
Момичета, търся бели, дантелени кецове на лека платформа.Вчера видях модела на една дама.Влюбих се мигом, не ми излизат от ума, но никъде не го откривам.Помагайте моля ви!
Тези https://www.desigual.com/it_IT/22SSKA269102.html

# 114
Поръчах си една ленена рокля, тя взе, че ми хареса и ще я оставя въпреки (според мен) доста високата цена за доста обикновена, дори бих казала непретенциозна, дреха. Марката не е в никакъв случай някакъв лукс. Ще оставя роклята, защото е невероятно приятна и охлаждаща, наистина страхотно усещане върху кожата.

Нямам ленени дрехи, но не знам защо винаги съм си мислела, че не са скъпи. Сега специално се загледах и потърсих и има и много евтини, и доста скъпи. Каква е разликата между евтиния и скъпия лен? За какво трябва да гледам?

# 115
Скъпия лен се прави от най-дългите и качествени влакна на растението, а от най-ситните преди 100 години са правели смес нещо като мазилка, а сега влиза в дрехите....

Скъпия лен не драска, равен е, плата е стегнато и гладко изтъкан, има блясък.

Евтиния е смотан, разпуска се, объсва се, не държи форма, боде по тялото

# 116
Мерси - тази рокля стои като камък, изобщо не си мислех, че това е лен - явно съм пипала само евтин такъв. Много се учудих как добре държи форма.

# 117
  • Пловдив
Десиссслава, бельтото от втората снимка да не е случайно на Soleil Sucre? Heart Eyes

Не, от Ню Йоркър е.

# 118
Връщам за малко темата към бельото и в частност - сутиените.
Аз съм с малка обиколка и относително голяма чашка, и най-най-най-удобният сутиен, който съм носила до момента беше на weiyesi bra:

Скрит текст:

Презрамките могат да се сменят с това нещо като якичка, а може и стандартни. Отзад е с широк колан и 4 или 5 закопчалки (докато стандартно намирам с 1, 2, рядко 3 кукички). Имаше и лек push-up ефект, а най-важното - не се усещаше, сякаш не съм сложила сутиен, много лек, удобен, никъде не стягаше. Приказка Heart Eyes

За съжаление се поразтегна, промени си цвета и т.н. и се наложи да се разделим. Повече не съм попадала на такъв точно модел на марката (широк колан, тип корсет), но някои сутиенти на New Yorker бегло се доближават по ширина на коланчето и по удобство.

# 119
  • Пловдив
На  Еtam също има примерно D75. Вършеха ми работа по време на бременността.

Общи условия

Активация на акаунт