Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 743
  • 381
  •   1
Отговори
# 90
Виж и в H&M за бели тениски.

# 91
Бели тениски и ризи 100% памук има и в LC Waikiki

# 92
Пак съм изпуснала темата.
Сутиени вече гледам да са без банели,  еч иначе ме дразнят.
Иначе съм фен на Agent Provocateur...имам два техни пълни компелкта,Chantelle, Triumpf и разни други.

# 93
Пинк, точно такъв Стоп и шоп закриха под носа ми, тук в София. Точно от него си купувах сутиените на Триумф, иначе не ми се плащат баснословните цени. Сега разбирам, че и по други градове има такива магазини.
Освен бельо си купувах от тях и рокли на BODIFLIRT. Не съм очаквала,че толкова много ще ми паснат като кройки и модели.

# 94
Дами, искам малко чуждо незаинтересовано мнение...имам тези чехли на висока платформа. Въпросът ми е, изглеждат ли демоде? Купувала съм ги преди, когато обичах да ходя на токчета, сега нося по-ниски и не знам...ту ми харесват, ту не...не знам какво да реша, да ги засилвам ли нанякъде или да ги задържа...правя чистка на гардероба тия дни.

# 95
Ако те видя на улицата, дори няма да ги забележа Simple Smile. Носи си ги със здраве.

# 96
Ихааа, нова тема а аз блея Wink
бельото...от дете ми е слабост
преди ххх години .. си купувам "Sloggy" с връзки от един магазин под колоните на Графа , коментар на майка ми " Божеее ,как можа да дадеш..10% от заплатата си за едни гащи " 🤣🤣🤣 да не казвам повече..
обичах да са ми в тон чорапите и бельото...говоря ранна подрастваща възраст и до днес нямам промяна само дето давам повече пари за бельо Wink
 следващата ми слабост са обувките - скъпи и удобни.
Относно чорапите със силикон - открих кога ми се свличат... ако съм се омазала с крем ..край прецаква се силикона и само жартиери могат да ги здържат на място...проблема с тях обаче е , че ако сложа впита рокля ..винаги се очертават жартиерите и на мен ми е мега грозно .. така

# 97
За мен чорапите със силикон са демоде, някак ми напомнят за отминали времена. Добре, че някой напредничав е измислил чорапогащи във всякакъв цвят и дебелина.
С малък бюст съм и лесно си намирам бельо, последно от Waikiki си изнамерих мега удобен сутиен. Това е единствената ми онлайн покупка, но се оказа  успешна .
Не купувам скъпо бельо, за някоя пола солей или фина риза се прежалвам да пера на ръка, но не ми се робува на сутиени и гащи.
Попаднал съм на такъв, дето не гледа бельото, а под него 😂
Тъй че нося това , което ми е удобно- бразилиани памук с малко дантела във всевъзможни цветове и принтове и изчистени сутиени с банел и без много пълнеж.
Не залагам на скъпи марки, и без това ги хвърлям здрави, защото ми омръзват бързо.
Чехлите на Деви отгоре са Ок, обаче токът ми е демоде. Не знам Гучита ли са, Версачета ли са, но ми се струват неудобни.

# 98
Момичета, някоя от вас дали има маратонки на Sprandi да сподели как са като качество и дали си отговарят на номерата? Thinking

# 99
Аз имам. 2 чифта-едни черни и по -плътни спортни и бели кецове миналата година си взех. Отговарят си на номерата. Аз лично и от качестовото съм много доволна. Супер удобни са ми и двата чифта и пак бих си взела нещо на тази марка с най-голямо удоволствие.

# 100
Искам да се оплача от ССС.
Нали поръчах едни високи обувки, ама се подведох по таблицата им и взех 38 .. Оказаха се големи.
Отидох и ги върнах до офис на Спиди, защото нямах път към мола (имат опция за връщане във физически магазин).

Та, отивам аз с попълнена бланка, всичко ок ....
Но дамата в офиси ми каза че магазинът (получателят) няма обявен тел.номер и аз да и кажа. Естествено влизам в сайта(щото на тяхната бланка няма упоменат) и давам първия който видях ... Е, ок ама на конкретния телефон номер е обявил, че не приема пратки за собствена сметка, та се наложи аз да платя доставката 8лв. и нещо.
Както и да е, пуснаха обувките като очаквах въпросните левове да ги добавят към сумата за връщане. И си тръгнах.

Е да, ама после се обадих и на  ССС  та ми казаха, че тъй като имат много профили в Спиди не сме уцелили правилния и заради това не могат да ми ги възстановят.

Както и да е, аз ги прежалих тия 8 лв, ама казвам и тук да не се объркате и вие.
НЕ давайте този номер за връщане - 02 492 8412.

# 101
Ни в клин, ни в ръкав искам да споделя следното - някои потребителки тук в темата в началото ми бяха толкова интересни за четене, имаше финес и толеранс в изказа, а с всеки изминал ден наблюдавам все по-голямо падение. Имам странното усещане, че друг човек пише от профила.
И за да не е съвсем нелепо като пост - може пък това да е някаква форумна мода.

# 102
Изпуснах предната тема - в тази веднага се разписвам, за да не ми избяга Flowers Four Leaf Clover

Чорапите със силикон, от които съм доволна и не се свличат, са на Palmers и Calzedonia. По световноизвестни причини отдавна не съм слагала, но много обичам да нося.

В дрогерията по мои наблюдения S е за някаква височина, която дори не може да се нарече средна. Оставала съм винаги недоволна - или широки, или къси, или лепкащата част се развлачва..

Десиссслава, бельтото от втората снимка да не е случайно на Soleil Sucre? Heart Eyes

# 103
Ахааа, значи затова ни ми се свличат чорапите, нося само на Palmers със силикон.

alethea, мерси за инфото.
Аз имам три чифта сандали поръчани онлайн,  утре ще видя как са, леко нетърпелива съм

и още едни черни
и се отказах от индивидуална поръчка, че ако не ми паснат няма какво да ги правя, избрах си една доста добра цветова комбинация

Mateah, а за мен чорапогащниците са едно от най-грозните изобретения Grinning

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 20:18 от Al Georgieva

# 104
Аз също съм с голям бюст и малка обиколка. За сега си харесвам Виктория синрет и Триумф. На HM има удобни, но бързо им се скапват презрамките.
И аз като другите не си представям без банел и да са посредата с по широко “коланче”, за да разделят добре гърдите. Обичам цветове всякакви. Абе трудно се намират подходящи, който хем да са удобни, хем да да красиви. За това следя темата с интерес.
Чорапогащите мн ме дразнят, ама си нося пр необходимост, тъй като и аз не съм намерила подходящ заместител. Добре, че рядко ми се налага да го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт