Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 741
  • 381
  •   1
Отговори
# 75
Бельото е едно от малкото неща, включая обувки и чанти с които не правя компромис. В зависимост от сезона предпочитани материи са ми памук, коприна, мерино и кашмир. Държа да е удобно до степен да не го усещам, ако има дантели, то трябва да са изключително фини и деликатни.
Цветовете харесвам да са нежни и пастелни, не агресивни и контрастни, а формата вече е строго индивидуална според даденостите. Simple Smile
Харесвам и са много удобни в ежедневието моделите на SieLei и Leilieve.
Това са ми най-експлоатираните модели и цветове:
Скрит текст:

# 76
мока цвета на SieLei е страхотен, трябва да си потърся Simple Smile

sl, защо се впечатляваш от такива коментари? Не е лично към теб....

Метър коприна, едноцветна или с някаква ретро шарчица почва от 45 лв/м двойна ширина и аз от такова парче си шия права рокля с мини ръкавче (като крилце). Отдавна-отдавна е минало времето дето коприната е била само за избрани Yellow Heart

# 77
Благодаря на всички,които се включиха с предложения.

# 78
Това кашмирено бельо, не топли ли много? На какъв климат го носите?
На умерен.
Кашмирено и мерино бельо, разбирай бикини, нося зимата на мотора, когато навън е около 12 градуса, в движение се чувстват като поне -12 с много силен вятър, като дабавиш и влагата... и всичко това прониква точно там.  Спасява ме от цистит, пък аз дори не съм податлива, само веднъж съм имала, но не ми се повтаря.

# 79
Има толкова фини бикини и потничета от кашмир със смес от коприна и еластан, че дори са по-тънки и нежни от памучните. Не запаряват, не потят защото имат свойството да извеждат влагата навън. През зимата топлят когато има друга дреха върху тях, а лятото охлаждат когато се носят самостоятелно. Говоря за топове и блузки, само по гащи никой няма да тръгне. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 12:04 от Sysly

# 80
на Palmers имам финно вълнено бельо, много е добре, незаменими за преходи със ски. И с вълнен панталон за ски, и горе вълна и изобщо съм овча отвсякъде Animal Ram

# 81
Студ, ски..размечтах се.
Аз да ви върна към темата за онлайн пазаруването. Много време дебнех на една рокля в моя размер и след като дойде, се зачудих дали не ме притеснява дължината и започнах да дебна и за следващия р-р. Е, пак извадих късмет, поръчах. Обаче вече 4ти ден обличам ту едната, ту другата и не мога да реша коя да задържа и коригирам. Ако бях във физ.магазин колко време щяха да ме изтраят според вас 😂

# 82
Пусни снимки да те посъветваме, де 😄

# 83
Метър коприна, едноцветна или с някаква ретро шарчица почва от 45 лв/м двойна ширина и аз от такова парче си шия права рокля с мини ръкавче (като крилце). Отдавна-отдавна е минало времето дето коприната е била само за избрани Yellow Heart
Ше издадеш ли откъде купуваш платове и къде си ги шиеш тези роклички? Simple Smile

# 84
Платове купувам от няколко места в Сф - на ул. Н.Рилски 36, на бул. Хр.Ботев - отдясно посока гарата, преди ул. Цар Симеон, няколко магазина са там, в единия има и коприни и едно малко магазинче на ъгъла на ул. У.Гладстон 28
А шивачка не бих препоръчала, най-добре от приятели/познати да се вземе препоръка 🙂
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 15:38 от Al Georgieva

# 85
В Какаду на Сливница също има доста голям избор от платове. Скоро не съм ходила обаче.

# 86
Откакто хвърлих сутиените с банел и подплънки се родих. Не знам защо съм се мъчила толкова много време, но вече купувам само с мека чашка и без банел. Модел - бабешки,
както казва ММ. Предпочитам Триумф, макар че вече и при тях качеството не е същото.
И аз лятото много нося един памучен. Всичко е от този тип.

# 87
  • София
Дами, в училището на дъщеря ми въвеждат дрес код - бяло (без надписи и лога) за горна част (топове, тениски, пуловери и т.н.) и светло зелено и за долна част (черно - панталони и поли под коляното). Моля, препоръчайте ми качествени бейсик тениски и топове (да не са много овърсайз, че не й харесват). Няма значение, дали ще пазарувам он-лайн или във физически магазини. Иска ми се да накупя повечето неща сега, когато има някакви намаления (трябва изцяло да подновим гардероба Simple Smile за училище. Тинейджърка е, влиза в размер XS

# 88
  • Бургас
Докато дъщеря ми бяха с униформи, купувах ризи и тениски от тук
https://www.nextdirect.com/bg/bg/shop/gender-newborngirls-gender … ry-shirts?p=1#200
https://www.marksandspencer.com/bg/l/kids/school-uniform-shop/al … -school-uniforms/
имат много приятни материи, които и не се мачкат много

# 89

Общи условия

Активация на акаунт