Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 695
  • 381
  •   1
Отговори
# 60
Бях чела, че сутиен се носи до 6 месеца, после се е деформирал. Аз нося до 1година, защото ги сменям често и пера на ръка.

# 61
И моят опит е като на Ghost.
От друга страна съм съгласна и с
Според мен прането най-много ги съсипва.
... едно изпиране на 40 или повече градуса и са аут.
Затова като ми пасне даден сутиен като втора кожа и като съм дала 50+ лв, ги пера на ръка.

# 62
Добре че е деликатната програма на пералнята, иначе прането на ръка ми съсипва ръцете Sweat Smile

# 63
Като ми пасне сутиен като втора кожа и си го купувам в няколко цвята, а в черно два броя.

Обаче сега sl ме запали за Интимисими, като се прибера отивам да си избера копринени бикини и сутиен 💖

# 64
А кашмирено бельо купихте ли си?

# 65
Не, но имам вълнени гащи и потници за ски и зимна планина Grinning
И вълнени наполеонки имам Grinning

Безшевни сутиени в момента са ми фаворит на Sloggi. Един обаче попадна в грешната пералня и след 60 градуса и няколко центрофуги излезна разлепен

# 66
  • София
Тази година се запалих по сутиени без банели, разделящи по средата, но явно не са за моя бюст. Купих два и така си стоят.🤭
Ето такива:

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 09:41 от Rockstar

# 67
Свят ми се зави в тази тема. То коприни, кашмири, лен и сърмени дрехи ...

# 68
Rockstar, не че нещо, но съм те виждала на снимки и си добре надарена, та тез сутиени не са за теб. Така де - аз на Sloggi от безшевните взех XS, а от серията ZeroFeel със закопчалка S Grinning

G.Savova, недей сега да се чепкаш Grinning Коприната е много хубава материя за лятото и дори измачкана изглежда добре, а като комфорт е ненадмината. Последно си купих две изостанали парчета шарена коприна и само да се прибера отивам да ги дам за шиене, моделите съм ги начертала, като пари ще излезнат съвсем прилично 🙂

# 69
  • София
Ал, права си. Аз съм С, отивам към Д. Какво ме прихвана с тия моделчета, не знам.

# 70
Това кашмирено бельо, не топли ли много? На какъв климат го носите?

# 71
  • някъде под слънцето...
Моето е фино.
Споменах, че го нося над безшевно бельо ,  за излизане навън , в комбинация с  дънки и голяма жилетка.
Между другото като фен на шаловете, имам ефирни вълнени шалове(прозрачни) , които са идеални за  прохладнинлетни вечери.
Вълна и кашмир не винаги означва плътно и грубо.
Имам тънки  тениски с дълъг ръкав  в комбинация вълна и коприна, или кашмир и модал.Леки и фини , също са подходящи не само за зимата.
На прима виста примерно  85% вълна, 15% коприна.
https://www.intimissimi.com/es/product/camiseta_de_manga_larga_y … 27_Z_COL_INTD=019

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 08:01 от sl

# 72
Че това за бельо ли се води Flushed Аз такива (памучни) нося като основна дреха зимата, без боди и направо якето отгоре. Ако сложа още нещо, мога да се гътна от жега. Е, зимите в София не са особено студени, а и не ходя по планините.

# 73
naomi79, роклята ти е бижу! Подкрепям момичетата за предложените цветове.

Сутиени пера само на ръка.

За почитателите и гостите от Варна на Triumph мога да споделя реален магазин, в който се продава бельо на марката на половин цена. Това са Stop&Shop

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 09:12 от bubanka

# 74
killpop, аз точно за туризъм ползвам кашмирено термо бельо. Комфорта е несравним при -20 градуса Simple Smile.
За ежедневна употреба предпочитам възможно най - невидимото бельо (гладко, без никави дантели, бродерии и т.н., основно екрю, черно и червено). Избрала съм си няколко модела на Етам и Скини, които са ми удобни и периодично си ги подновявам.

Общи условия

Активация на акаунт