Модни консултации (Юли, 2022) - 68

• 33 719
  • 381
  •   1
Отговори
# 285
SLS е много добро място за избор на туристическа екипировка. Човек може да пробва доста марки обувки и да избере.

на Еcco туристическите обувки, а и всичките им обувки са за широки крака и не ми пасват изобщо.

Нула проблем, никакви поражения с новите ми обувки из Пирин последните три дни стабилно ходене. Модел на Scarpa за тясно ходило /имат и модели за стандартен и за широк крак/.

# 286
SLS е много добро място за избор на туристическа екипировка. Човек може да пробва доста марки обувки и да избере.
Какво е SLS?
Благодаря Ви за споделеното! Ще преосмисля купуването онлайн на туристически обувки Simple Smile

# 287
SLS.bg е магазин за скиорска и туристическа екипировка.

има и други - стената, Basecamp, adventureshop, т.н. - зависи каква марка обувки искате и пак, колко и къде ще ходите.

Аз ходя основно в Пирин и Рила, терена е по-алпийски, преходите са по 8-10 часа на ден и искам като обуя обувката сутринта да мога да ходя дни наред с нея.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 17:10 от Al Georgieva

# 288

на Еcco туристическите обувки, а и всичките им обувки са за широки крака и не ми пасват изобщо.

Чак пръв всички не са. Имат модели в които едвам си вкарвам крака, а уж съм с тясно стъпало.

# 289
  • Somewhere far away
И аз благодаря за споделеното, спрях се на Декатлонската марка - има повече избор от тях и като цяло доста добри отзиви и високи оценки. Наистина се оказа, че изобщо не е толкова лесен изборът на такива обувки.
И да -  въпреки че почти всичко си купувам он лайн, в случая определено ще се ходи да се пробва на място!

# 290
  • Бургас
За еко пътеки или  лятна планина препоъчвам планински маратонки. Имам този модел на Асикс и тази Ла спортива . Удобни са,не набиват пръстите ако са правилният номер, не ми посиняват глезените /лесно посинявам/, както от тази Скарпа, която е подходяща и за други климатични условия, но не ми е толкова удобна като горните.

# 291
Някой няма ли да покаже нещо красиво, последните страници само тези обувки Simple Smile

# 292
. Яна ., здрасти сестро 🙂
тичам планинско с тези

велики са, нямат равни като удобство

купих си едно красиво сако, било е моето още пролетта, но му зашиха телено копче и се закопчава под бюста

и едни ретро светли дънки към него с висока талия си взех, стои добре
и с една дънкова рокля вдъхновена от Готие също стои

# 293
Ал, ще чакаме снимки да те видим каква мацка си 😊
Много хубаво сако, много приятни цветове, стс здраве да си го носиш.

Глоси, и аз точно това си мислех. Тези дни вече си стана топло, истинско лято и извадих шарените рокли и си направих свеж летен маникюр. Слънцето ме предизвиква да нося свежите летни рокли и бижута. Искам да се наслаждавам на макс на тези слънчеви дни. Любими са ми. ❤

Темата поутихна, момичетата на почивки, покажете малко плажна мода😁

# 294
Благодаря DzhuliB! Жива и здрава да си!
Понеделник бях с новите си дънки и сакото, много мацка стил дава този плат. И понеже бая погледи събрах с толкова блясък по мен Grinning, малко се притесних да се снимам и кача тук.

И аз днес съм с шарена рокля, хубаво е лятото, изкарваме повече време на открито, повече усмивки и слънце има.

# 295
Al, ама ти можеш и с роклята да ни се покажеш Heart Eyes

# 296
От години не съм купувала нищо от Дафне, но вчера на витрината харесах няколко рокли.
Някой с прясно инфо има ли как са материите и качеството?

# 297
От Дафне си купувам блузки с дълъг ръкав и съм много доволна - мека материя, не се разтеглят, цветовете са наситени и след много пране. 🙂
С рокли и поли нямам опит.

# 298
  • София
Това лято открих свръх жесток начин да си скрия косата на плажа от слънцето и вятъра. Винаги съм си мислела, че е много сложно да се правят разни тюрбани, а се оказа съвсем простичко. Хем е много удобно, защото с шапка в един момент почва да ми пречи и стяга. С козирка същото + ми се изплъзва + след 2-3 часа почва да ми пречи, защото ми ограничава пространството. На опашка/кокче хвърчат постоянно косъмчета и се залепят по лицето ми, т.к винаги съм намазана със слънцезащита. Според мен /и на мен/ седи много приятно, може да си мине като моден аксесоар Simple Smile, правя уточнение че имам доста обемна и къдрава коса и пространството отгоре се запълва Joy
Та значи, имах един сатениран шал и по тази схема правих тюрбан. Но този триъгълник, който пада върху лицето не  завързвам, а остава свободен. След като завържа на челото двата края, стърчащият край на тригълника подпъхвах на възелчето, така че да се скрие. Шалът почти винаги си седеше хладничък, косата ми също, което е супер плюс, т.к я пазя от силното слънце. Това че не беше силно пристегната също е плюс.
Скрит текст:
При мен с моето количество коса седеше по-скоро така, като с едни дървени халки и слънчеви очила бих казала че си стана доста готина плажна заигравка Simple Smile
Скрит текст:

# 299
От години не съм купувала нищо от Дафне, но вчера на витрината харесах няколко рокли.
Някой с прясно инфо има ли как са материите и качеството?
Аз взех няколко поли преди време, добре са.

Общи условия

Активация на акаунт