Набор 2003 - класиране, избори. Горещ юли !

• 61 231
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • Варненска клюкарка
Пробвахте ли да звъннете на някой от посочените на сайта телефони и да попитате, все ще ви насочат къде и какво се прави.

# 226
Попринцип трябва да сте уведомени за този преглед. В справочника за кандидат-студенти, както и в описанието на специалността, е написано, че новоприетите студенти, както и действащи студенти, всяка година минават на преглед.
Доколкото знам на прегледа се взима кръв и урина, прави се и оценка за йонизиращата радиация. Би трябвало в рамките на деня да се получи документа.

# 227
Младежа се прибра и сподели впечатление..
Докато са чакали е имало изпит, каза..
"Мамо, излизаха разочаровани, имаше момичета и даже момчета, които плачеха. Явно никак няма да е лесно. "

# 228
МУ Пловдив са качили оценки. Беллора утре да чакаме ли класиране в МУ Варна по профилите на децата, какво казват "агентите"?

# 229
  • Варненска клюкарка
За съжаление няма да е утре. Засега остава на 11.07.

# 230
Мерси! Ще чакаме!

# 231
Рози, във ФМИ беше твоето момче, нали?
Вчера като разбрах, че ще има тест по английски език малко посърнах, не за друго ами си викам, тия за "Добре дошли" ги започват още от входа. Той утре ще ходи да се записва, защото утре е техния график. Иска да ходи сам, аз естествено искам да ида, но той се уговори с приятелче да ходят. Пишат си в някаква група във фейса, пускат му покани за приятелство, вълнува се общо взето, но са готини деца, който каквото не знае и пита веднага някой се включва и обяснява. Много ме радват, дано намерят стабилни приятелства в трудните моменти, които ги очакват.

Скрит текст:
Имам една приятелка с която сме от студентки заедно и ми е много близка до сърцето. Много трудности тогава споделяхме и сега може улисани в грижи да не се чуваме с месеци и току се присетя и просто й напиша аз в месинджър "Нали знаеш, че те обичам Heart" и тя отговаря - "Знам Heart", или пък нейното просто "Обичам те" и толкова хубаво и мило ми става, защото с нея сме споделяли едно безгрижно време, защото грижа за изпит си е никаква грижа да си го кажем Simple Smile

Амбър, на патерица да пожелая и аз здраве и успехи на момчето ти и да постига мечтите си.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 00:36 от blackcat6

# 232
  • Пловдив
Здравейте, имате ли представа къде ще бъдат публикувани резултатите на ТУ София - дали в персоналната информация за студента, или на друго място?

# 233
  • Бургас
Здравейте, имате ли представа къде ще бъдат публикувани резултатите на ТУ София - дали в персоналната информация за студента, или на друго място?

Предполагам в персоналната информация, както беше и във УАСГ.

# 234
  • Пловдив
Да, току-що го открих, там ще е. Остава да чакаме Simple Smile

# 235
  • гр. София
Сега, когато децата вече не са съвсем деца, даже никак... Темата ще бъде ли официално закрита или ще претърпи някаква метаморфоза? Simple Smile
Може да я продължим докогато се пише и има интерес. Практиката с предишни набори е,че след кампаниите, в които всички са ангажирани по сходни проблеми, споделянето не е така интензивно и темите естествено затихват. .....  Ще бъде чудесно ако си запазим  темата и продължим да споделяме, но много потребители в началото вече не пишат така или иначе, а тези които се включиха скоро предполагам ще загубят интерес след кампанията.
Мила Амбър,
Скрит текст:
ако мен ме визираш в тези редове...
моля те да ме извиниш, че дълго дълго време не се бях включвала в дискусиите, в проблемите, които ежедневно споделяхте...
Ами аз пък се бях насочила към проучване на образователната система в другите европейски държави и ето - дъщеря ни се насочи и вече я приеха в Нидерландия да следва...
Мои лични проблеми
Скрит текст:
милата ми майка загубих...
си имах, здравословни -също... И така дълго време не съм се включвала...но следях какво се случва във форума и конкретно в тази тема....

# 236
  • София
Не че се оправдавам, ама да си кажа.... Simple Smile
След като се оказа, че тук чете майка на съученик на моя син и че всичко, написано от мен, се предава на въпросния съученик, който пък интерпретира и използва думите ми както му е удобно, но във всички случаи - по неприятен за сина ми начин, спрях да пиша в тази тема.
Както се вижда от последните ми публикации - продължавам да не споделям тук нищо, свързано със сина ми.
Много се надявам въпросната родителка - дори и да продължи да чете тук (защото тя не пише) - да загуби интерес към персоната на сина ми, та да мога да се включвам по-редовно. Simple Smile
Така че, надявам се темата за набор 2003 да продължи да има своя живот много след като децата ни престанат да бъдат ученици. Heart

# 237
Виви изказа и моето мнение.
Аз и снимки от бала не пуснах по някакви съображения.
Обичам темата Blue Heart

# 238
  • Русе
То и аз пиша по малко, но по други съображения. Той вече си взема решенията сам. Не винаги съм информирана за намерения и действия. Пиша обикновено постфактум или по уговорка, ако нещо е кандисал на приказки, но няма гаранция че ще го направи уговореното. При нас “Да добре” значи “Чувам те, но по-скоро няма да стане така”

# 239
  • Бургас
Следя темата от години, но чак сега се престраших да изляза на светло:).

Общи условия

Активация на акаунт