Набор 2003 - класиране, избори. Горещ юли !

• 61 244
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
За СУ леглата са 70% за горен курс, 20% за новоприети и другите 10 са докторанти, семейства и многодетни. Доста е трудно да се класираш за общежитие. Мисля че по успех е класирането.

# 256
На мен пък ми казаха, че не е трудно да се класираш за общежитие на СУ.
Когато бяхме за записването, ни дадоха брошура за общежитие. Няма изискване за представяне на доказателства за доходи или успех. Ако приемем, че имат достъп до данните за успеха на студентите, вероятно според него класират.

# 257
Официално и ние си имаме студент. Днес се записа момчето. Отиде със съученици, че графика му беше за днес, "леличките" били много мили и любезни. Страшно въодушевен беше и наистина се радвам, че записването е на живо, да могат да усетят тази емоция. Сега вече може да се отдадат на почивка, а на тези които остават за второ класиране и се борят за по-предни желания им пожелавам успех.

Тези карти кога ще станат и ще можем ли да заредим карта за ГТ или трябва да се чака есента, когато започнат.

# 258
  • София
За градския транспорт трябва уверение или студентска книжка, полага им се карта за ГТ след като се запишат. Аз ще искам уверение във вторник като се записва моята.

# 259
  • София
Vache, той един профил дали ще завърши, ти за втори питаш. Grinning Grinning Grinning

Лютиче, и аз това си казах. Това все пак е ФМИ, не този по право или философския. Сигурно и други , хммм, такива има.
Досмеша ме Simple Smile)) Та те са си още ученици Simple Smile Моята си говори в срокове, няма семестри. Бързо ще се наместят де... още през октомври.

# 260
За градския транспорт трябва уверение или студентска книжка, полага им се карта за ГТ след като се запишат. Аз ще искам уверение във вторник като се записва моята.
Благодаря! Ще го пратя другата седмица и аз за уверение. Не искам да зарежда карта за 50 лева, все пак е студент.

# 261
Не е гласувано още, но от септември предстои промяна в градския. Картите за студенти ставали 20 лв вместо 21.50 лв.
И някаква карта за лица до 26 год щяло да има (които не са нито студенти, нито ученици) за 200 лв за 12 месеца, което е много добре като цена.

# 262
  • Чикаго / София
Amber благодаря за темата! Честит и здрав да е Светльо, малко на патерици и да му е интересно от есента в СУ. Тази специалност много му отива. Спомням си как си споделяла като дете за камъчетата Simple Smile

Надявам се темата да си остане и да продължим да си пишем. Поне аз ще съм тук.

Честито на всички приети деца! Дано им е на късмет и с инетерс да учат избраното!

Успех на чакащите 2ро и 3то класиране! Дано всяко дете намери мястото си!

Ние от 5 дни сме във Валенсия. Днес бяхме на тур в Университета на Дени - чудесна база има, а Ветеринарната клиника е голяма колкото една българска поликлиника. Лекуват всякакви животни - коне, змии. домашни любимци, дори и кит имат като пациент Simple Smile Успяхме да намерим квартира, да отворим банкова сметка, от университета й дадоха сим карта с испански номер с предплатени минути, тя после ще си я зарежда, дадоха и карта за градския транспорт. Отделно разгледахме града, ходихме на плаж, хапнахме испанска храна. Имаме още два дни и ще понапазаруваме разни дреболии за квартирата. Тя ще остане до края на Юли тук на курс по Испански. Първия ден беше много стресната, но вече се чувства доста по-спокойна и уверена.

# 263
  • София
Моят младеж вчера си зареди картата за градски транспорт без проблем, представяйки уверението, че е студент.

# 264
Тези уверения от къде се вземат? Някакъв образец има ли, за СУ става въпрос.

# 265
  • София
Тези уверения от къде се вземат? Някакъв образец има ли, за СУ става въпрос.
Едно време бяха бланки, би трябвало да ги има в книжарницата на университета.

# 266
  • Бг-мама
Днес класирането ТУ на сайта ли ще излезе или трябва да се провери в университета? Някой запознат да сподели моля.

# 267
И аз ви следя, макар че не пиша често. Тая година правим втори опит да следваме, дано пак не се откаже. Записа дистанционно Стопанско управление във Велико Търново.
Ирка, Дени на какъв език ще учи?
Успех и честито на всички приети набори! На останалите стискам палци да попаднат на правилното за тях място!

# 268
  • Русе
Ирка, надявам се, че Дени ще е добре там и да напомня за моите родните, които имат готовност да реагират в случай на нужда.

# 269
  • Бургас
Днес класирането ТУ на сайта ли ще излезе или трябва да се провери в университета? Някой запознат да сподели моля.

Би трябвало в профила на детето.

Общи условия

Активация на акаунт