Набор 2003 - класиране, избори. Горещ юли !

• 61 254
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • Бу-у-урга-а-ас
Вече официално имам студент във ФМИ.
Много моля, някой да ми обясни за теста по английски.
Всеки го прави, когато поиска ли или са определили обща дата? Моля, спешно ми е, че ми се върти нещо като за "събота", а ние още реанимираме от пътешествието до столицата и обратно!

# 271
Честито!

# 272
  • София
И синът ми каза нещо за онлайн тест по английски, но аз не намирам къде и кога.

# 273
  • Бу-у-урга-а-ас
Щял да бъде тричасов тест, накарали са го да снима линк, на който да се включи. На мен нещо ми се струва, че ми каза събота, а снощи вече ми обясняваше, че е в неделя. Признавам си, че заспах спокойна, първо - защото бях скапана от пътуването и второ, защото знам, че вие сте наоколо Simple Smile

# 274
На 9.07 излиза първо класиране за ТУ. Само се надявам да излезе до обяд, защото изтърваме срок за записване в УНСС 😔

Излезе класирането за ТУ!

# 275
  • София
Излезе класирането в ТУ-София. Синът ми е приет по второ желание - Инф. технологии в индустрията, което е разбираемо, защото оценката му от предварителния изпит е 5.70. Първото му е КСИ, надявам се да има шанс на второ класиране. Двете специалности ми изглеждат доста близки, така че и така да остане, ще бъде доволен.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 10:29 от миленка_д

# 276
  • София
Честито и на приетите в ТУ, успех на чакащите второ класиране!!!
Само МУтата ли са такива спокойни - ни резултати в Плевен и София, ни класирания никъде... Явно до понеделник ще тръпнем...
Иначе у нас са свикнали със семестрите покрай мен, сега и ММ завършва поредна магистратура, та по-скоро се дразниха като ги питам нещо за края на семестъра и ми напомнят, че не било семестър, а срок...
irka, радвам се да те "видя" отново, ако не ме лъжат спомените за ника, имаме едни далечни приключения на моя РД на Св. Константин 🙄 🙄🙄

# 277
  • Бургас
Синът ми е приет по първо желание ТУ киберсигурност бал 29.50.

# 278
  • София
И моят син е приет в ТУ. Simple Smile
Успех на всички приети момичета и момчета!
Стискам палци и на очакващите следващо класиране!

За записването в ТУ - намирам само това - https://priem.tu-sofia.bg/university/180
Има ли публикувана по-подробна информация, която не виждам?

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 10:52 от Vivi

# 279
Много сме щастливи, синът ми е приет на второ желание - Мениджмънт и бизнес информационни системи. УНСС категорично отпада.
Честито на всички приети деца и успех на тези, които чакат второ класиране!

# 280
  • София
Щял да бъде тричасов тест, накарали са го да снима линк, на който да се включи. На мен нещо ми се струва, че ми каза събота, а снощи вече ми обясняваше, че е в неделя. Признавам си, че заспах спокойна, първо - защото бях скапана от пътуването и второ, защото знам, че вие сте наоколо Simple Smile
Павел го направи този тест в деня след записването, също ФМИ.
Каза, че трябва да се отвори линка и да се последват инструкциите.
Каза, че било за 1 час. За срок не се е интересувал, защото го направи веднага. Ама няма иначе събота, неделя - влиза си и го прави, когато му е удобно.
Честито на всички деца, приети в ТУ. Успех и на Косьо. Дано му хареса новата специалност.

# 281
  • Бг-мама
С бал 30 е приет първо желание в ТУ електротехника. Това е негов избор. Приет и в ПУ софтуерни технологии и дизайн , но май няма да е това.

# 282
  • Пловдив
И моят син е приет в ТУ. Simple Smile
Успех на всички приети момичета и момчета!
Стискам палци и на очакващите следващо класиране!

За записването в ТУ - намирам само това - https://priem.tu-sofia.bg/university/180
Има ли публикувана по-подробна информация, която не виждам?

Ето тук накрая има инфо какви документи трябва да се носят:
https://priem.tu-sofia.bg/university/191

И дъщеря ми е приета първо желание в ТУ - инженерен дизайн.

# 283
  • София
Еха, колко много приети набори и то в желаните специалности! Браво!
Пожелавам и на чакащите класиране да стигнат до своето място.
Времето лети. Наближава моментът на заминаването. Очите ми се пълнят със сълзи. Изненадана съм от себе си. Сигурно е от ЕГНто.

# 284
Не мога да открия в сайта на ТУ размера на семестриалните такси и банковата сметка, по която се превеждат.
Някой да е успял?

Общи условия

Активация на акаунт