КАУФЛАНД - тема 59

• 62 146
  • 897
  •   1
Отговори
# 705
Lemy аз имам тиган Брио , който ползвам на индукционен котлон, излежда на вид от същия материал , но не е точно тази серия. Най- добре в магазина да погледнеш етикета.

# 706
Гледах в нета, в сайта на вносителя и според мен Била са объркали нещо в брошурата - ниската тенджера която аз искам, пише че е 24 см, а вносителят - 22. Литрите също не са същите.
За серията са написали че е само Мока, а тази с индукцията е мока marble edition, и се чудя дали и снимките са верни. Но да, на място трябва да се установи, просто не ми се разкарваше нахалост.

# 707
Някой виждал ли е водонепромокаеми гащеризони за деца/бебета в Стара Загора?  Краен случай Пловдив.

# 708
Жалко за млякото...Но в Лидъл 3,5% UHT отдавна стана 1,79 лв...🙄 Неприятна ми е новата цена, но не съм и изненадана...1,5% мляко (UHT или не) ми е като водичка, сравнено с 3,5%...
Леми, мисля, че ниските тенджери са им винаги по-широки от тези с по-голяма вместимост...Поне тези, които са ниски и широки и изглеждат като показаната. От някоя серия малките тенджери сякаш бяха с друга форма, но те май бяха в черен цвят и със съвсем друг дизайн. Такава ниска и широка тенджера имаме на Сапир- формата е доста удобна и е 24 см (нямам търпение да я заменим с подходяща Брио или със стоманена, че е доста стара вече, засега се оглеждам за промоции).

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 18:40 от dolce miele

# 709
  • София
За МК най-много хвалят Инстант пот и Нинджа, но те са си цифра.
Членувах в една ФБ група, там дамите имаха по 2-3 МК и още купуваха, като излезе нов вариант.
Ама накрая ме махнаха, защото не се възторгвах толкова. И защото админката го играеше инфлуенсър, но не обичаше да се споменава, че има финансова изгода да се купува от нейните линкове. Признаваше го с половин уста, кой разбрал - разбрал.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 11:14 от Cuckoo

# 710
Някой виждал ли е водонепромокаеми гащеризони за деца/бебета в Стара Загора?  Краен случай Пловдив.

В Пепко? (Там има якета със сигурност, но за гащеризон не мога да твърдя..)
В Кауфланд пускат, но дрехите им са на акции и скоро мисля, че не е имало...

# 711
За МК най-много хвалят Инстант пот и Нинджа, но те са си цифра.
Членувах в една ФБ група, там дамите имаха по 2-3 МК и още купуваха, като излезе нов вариант.
Ама накрая ме махнаха, защото не се възторгвах толкова. И защото админката го играеше инфлуенсър, но не обичаше да се споменава, че има финансов момент.
В същата група бях и аз,подозирам че за същата става въпрос  ,но сама напуснах точно защото ме дразнеше админката и на минария черен петък леко се сдъвкахме Grinning

# 712
Добро утро.
Това ръчно чопърче, от тази седмица ли е? Снощи го търсих и не го открих. И в брошурата не го видях.

# 713
Мисля, че 1,69 е едното, другото беше 1,79лв.
Аз във вторник взех мляко УХТ 3.6% на 1.59 лв

# 714
  • Русе
Мисля, че 1,69 е едното, другото беше 1,79лв.
Аз във вторник взех мляко УХТ 3.6% на 1.59 лв
Е, да де, но вече не е на тази цена. Още в сряда за обяд беше 1,79 лв., но бях натоварена и не купих. Взех вчера сутринта.

# 715
  • София
В същата група бях и аз,подозирам че за същата става въпрос  ,но сама напуснах точно защото ме дразнеше админката и на минария черен петък леко се сдъвкахме Grinning
Борислава Чолакова? Мда, с нейните реклами на емаг...
Но умее да зарибява, има си достатъчно лапнишаранКи.

# 716
Идва есента и само бабешки теми са ме налегнали. Мисля да правя домати в буркани. Гледам в брошурата с 50% има дълбока тенджера емайлирана 20литра. Как ви се струва идеята да я ползвам на керамичния плот. Най-широката ми плоча е 22см.

# 717
=

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 15:18 от Пролетно цвете

# 718
  • София
Идва есента и само бабешки теми са ме налегнали. Мисля да правя домати в буркани. Гледам в брошурата с 50% има дълбока тенджера емайлирана 20литра. Как ви се струва идеята да я ползвам на керамичния плот. Най-широката ми плоча е 22см.
Сигурно ще стане, но ми се струва, че завира бавно. Ако намериш отнякъде бързовар, ще е най-добре.

# 719
Даниела, аз си варя бурканите в тенекия от сирене върху керамичния котлон. От скоро наследих стар бързовар и сега в тенекията на терасата.

Общи условия

Активация на акаунт